Kilolu ama zayıf

Yüzden kilo nasil alinacak..?
Yanaklara iskender mi yedireceksin.
Yapıyla alakalidir , olmuyorsa olmaz.

ay sabah sabah bu yorum cok ıyı geldı bı kahkaha attım valla
erkek arkadasın Brad Pitt de değildir zaten sen dort dortluk olasın..kı kımse kusursuz degıldır.......konu sahıbı arkadasım boşver ya zayıf olmak gbısı yok..........ımza : zayıflamaya calışan şişman

Rahatsız olduğunu söyle tabi,bu Allah'ın seni yaratış şekli,kilo değil ki azminle alıp veresin.Çok büyük dertse sizi ya da ileride eşinizi -ki bu sevgilinizmiş çok kaale almamak lazım gelir- yanaklara dolgu yaptırırsın.

Yüzden kilo nasip alınır ki?

Herkesin vücut yapısı farklı, kimisi kilo alır tüm vücuduna yayılır belli bile olmaz orantılı durur, kimisi popodan alır kimi göğüslerden vs

Ben de size güldüm imza on numara

Ben yanaklarımı veririm seve seve sorsalar neresi sevmiyorsun diye yanakalrımı derim ne kadar zayıflasam zayıflıyım yanak duruyor bide utanınca kızarıyor küçük kız çocukları gibi

O erkek arkadasinin numarasini ver bana sen kiramazsan ben kirarim hem ozguvenimide bozmaz zaten hassas oldugun bir konu oda saolsun fikrini beyan etmis iyi niyeli tabi bu belli ama senin icin kirici olmus konunun uzamasi ne uzatiyorsun hayir ne u za ti yor sun ona bunun genetik birsey oldugu vs bilimsel aciklama yapin yuzden kilo almak malesef mumkun degil bikdigim kadariyla yag dokulari zayiflamisnolabilir gercekten yapiniz boyle olmus olabilir bir cildiyeye gidin isterseniz ama bol su icin bu cok faydali

Ben yanaklarımı veririm seve seve sorsalar neresi sevmiyorsun diye yanakalrımı derim ne kadar zayıflasam zayıflıyım yanak duruyor bide utanınca kızarıyor küçük kız çocukları gibi
Olan vaar olmayan var bende olmayan kismina dahilim valla tadini cikarin zira tersi zor durum ve masaAllah nazar degdirmeyelim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…