Kilolu hamile kalan var mı ?

istanbulda mısın
tarladaneve.com. harika org.semzotu var
dr neden smzotu dedi ?
yatmaktan ve korkmaktan sıkıldım koccama sinir oluyorumm
dün big mac yedim ama kilom aynı
6. hafta bitiyor mide b. yok hiç olmayacak mı acep?

yok canım bursadayım ben..
doktor semizotunu içinde çok folik asit var diye ye dedi bir de yeşil mercimek ye dedi demir için..
dün ben de döner ekmek yedim :9:
bulantın şimdiye kadar olmamış umarım hiç de olmaz ama asıl 8-10. haftalar pik yapar dedi benim doktorum.. öğle yemeğine çıktım az önce buldum semizotu yedim ama hepsi atık su borusunda şimdi:50:

yok canım bursadayım ben..
doktor semizotunu içinde çok folik asit var diye ye dedi bir de yeşil mercimek ye dedi demir için..
dün ben de döner ekmek yedim :9:
bulantın şimdiye kadar olmamış umarım hiç de olmaz ama asıl 8-10. haftalar pik yapar dedi benim doktorum.. öğle yemeğine çıktım az önce buldum semizotu yedim ama hepsi atık su borusunda şimdi:50:

mutlaka birazından bile fayda görmüşsündür. su boruları da sana minnettar pek vitaminlenmişler son zamanlarda..:)
bu kanamadan sonra sanki kramplarım arttı gibime geliyor normal mi acaba ?

mutlaka birazından bile fayda görmüşsündür. su boruları da sana minnettar pek vitaminlenmişler son zamanlarda..:)
bu kanamadan sonra sanki kramplarım arttı gibime geliyor normal mi acaba ?

e normal tabi canım kanamayla alakası yok ki sadece büyümeye çalışıyor bel kasık ağrısı kramp gayet normal korkma..

çok kötüyüm ben yaa 7 aylık hamile bir arkadaşım bugün bebeğini kaybetti daha ctesi gecesi beraberdik çok çok kötüyüm işten sonra ziyarete gidicem ama ne denir ki...

e normal tabi canım kanamayla alakası yok ki sadece büyümeye çalışıyor bel kasık ağrısı kramp gayet normal korkma..

çok kötüyüm ben yaa 7 aylık hamile bir arkadaşım bugün bebeğini kaybetti daha ctesi gecesi beraberdik çok çok kötüyüm işten sonra ziyarete gidicem ama ne denir ki...

çok üzüldüm çok az görünen bir durum bu... çok yazık... Allah kimseye vermesin.. doğup ta kaybedilmesinden çok daha iyi tabii bunu ona anlatmak çok zor olur
kanamamı geçirdiğim an bir yerde yemek yiyordum, öyle bir krize girdim ki ağlamaktan konuşamadım, ama eminim arkadaşının acısı benimkinin kat kat üzerindedir, Allah sabır versin. Sen de çok üzülmemeye çalış..bugün mutlaka kendini rahatlatacak birşeyler yap. bana mail adresini ver sana bir kayıt göndereceğim.

çok üzüldüm çok az görünen bir durum bu... çok yazık... Allah kimseye vermesin.. doğup ta kaybedilmesinden çok daha iyi tabii bunu ona anlatmak çok zor olur
kanamamı geçirdiğim an bir yerde yemek yiyordum, öyle bir krize girdim ki ağlamaktan konuşamadım, ama eminim arkadaşının acısı benimkinin kat kat üzerindedir, Allah sabır versin. Sen de çok üzülmemeye çalış..bugün mutlaka kendini rahatlatacak birşeyler yap. bana mail adresini ver sana bir kayıt göndereceğim.

sorma yaa gittik dün önce dedim düzgün davranayım ağlamış zaten yeterince bir de ben ağlatmayayım sarıldım ne ağlamak ne ağlamak.. bi yandan diyorum Allah verdi Allah aldı üzülme sen daha çok gençsin hem durumun benim gibi değil yine olur ama bir yandan da ağlamaya devam ediyorum..bir de ben gittiğimde hala doğum olmamıştı sabah yatırmışlar bir sürü suni sancı ilacı vermişler suyu gelmiş ama sancısı gelmemiş doktor 5 saatle 2 gün arası sürer doğumun olması demiş.. sezaryen de yapmıyorlarmış ilerdeki doğumlarını etkilemesin diye.. öylece ölmüş çocuğunu doğurmak için bekliyordu kuş gibi..
akşam da hiç diyete uymayacak şeyler yedim vicdan azabından da ölüyorum..

sorma yaa gittik dün önce dedim düzgün davranayım ağlamış zaten yeterince bir de ben ağlatmayayım sarıldım ne ağlamak ne ağlamak.. bi yandan diyorum Allah verdi Allah aldı üzülme sen daha çok gençsin hem durumun benim gibi değil yine olur ama bir yandan da ağlamaya devam ediyorum..bir de ben gittiğimde hala doğum olmamıştı sabah yatırmışlar bir sürü suni sancı ilacı vermişler suyu gelmiş ama sancısı gelmemiş doktor 5 saatle 2 gün arası sürer doğumun olması demiş.. sezaryen de yapmıyorlarmış ilerdeki doğumlarını etkilemesin diye.. öylece ölmüş çocuğunu doğurmak için bekliyordu kuş gibi..
akşam da hiç diyete uymayacak şeyler yedim vicdan azabından da ölüyorum..

boşvr diyeti, anlattıkların gerçekten çok trajik. Allah arkadaşına sabır versin. sana mail attım.
tarihlere geçsin bugün ilk kusma vakkası başıma geldi

boşvr diyeti, anlattıkların gerçekten çok trajik. Allah arkadaşına sabır versin. sana mail attım.

sana söylemek istememiştim ama asıl şimdiden sonra başlayacak sanırım kusmaların..olsun yaa bu yaşananları görünce kusmak falan ne ki sadece onun sağlığı yerinde olsun yeter diyor insan..
mailine akşam evden bakıcam şimdi işyerinde izlemem mümkün değil..

hiç gelmedin bugün merak ettim iyi misin? bugün mide fesadından ölmezsem bir daha ölmem ben :)))

aaa kafa yok ki unuttum ben onu :)) gazdan ölüyorum ip bağlasan havalanıcam o derece çok sancı yapıyor.. şu an işteyim ve pantolonumun düğmeleri açık:1:

hahhaahha bende de çok gaz var, neyseki evdeyim işte olsam kovarlardı kesin... borazan gibiyim, hava topu gibiyim hahahah
bugün burger king yedim .. suçluyum bililyorum af diliyorum

hahhaahha bende de çok gaz var, neyseki evdeyim işte olsam kovarlardı kesin... borazan gibiyim, hava topu gibiyim hahahah
bugün burger king yedim .. suçluyum bililyorum af diliyorum

var yaa can çıkmadan huy çıkmazmış normalde temel besini fast food olan bizlerin hamile kalınca birden kuşkonmazla brokoliye dönmesi beklenemezdi zaten :))) akşam ben de burger kingteydim:17: ama en azından ben çıkarttım :)) yarın kontrolüm var geçen hafta verdiğim 2,5 kilonun 1 kilosunu geri aldım doktor beni döver mi acaba??? kimseden değil doktordan çok korkuyorum:18::18: neyse yaa döverse başka doktora giderim ben de napayım ohooo hem o kadar para ver hem dövsün olmaz kiii :)))

sana hamileyken kilo mu verditmeye çalışıyorlar ? benim doktorum aynı kiloda kalsan bana yeter diyor,
yani şöyle bebek büyüyük kendisi kilo alabiliyorsa kilo vermende bir sakınca yok dedi.
ben de 1 kilo alıp 1 kilo veriyorum.
dün yeni doktoruma gittim
saolsun bir risk faktörlerimi sıraladı, zaten bu bebek doğarsa adına mucize koysam yeridir..
yine beni bayağı sinirlerimi bozdu. kilo, eski hastalıklarım, overkistik sendrom, yaş, kanamam
yani bittim gene..
kesin bir diyetisyene başla dedi ama ben pek düşünmüyorum bu şekilde kendim idare edebilirim
gibime geliyor, yani diyetisyen gözüm döndüğü anda yanımda olup elimi tutacaksa o zaman bu servise değer yani değil mi ? :)
sen o kadar kusmaya nasıl kilo alıyorsun onu anlamadım ?

sana hamileyken kilo mu verditmeye çalışıyorlar ? benim doktorum aynı kiloda kalsan bana yeter diyor,
yani şöyle bebek büyüyük kendisi kilo alabiliyorsa kilo vermende bir sakınca yok dedi.
ben de 1 kilo alıp 1 kilo veriyorum.
dün yeni doktoruma gittim
saolsun bir risk faktörlerimi sıraladı, zaten bu bebek doğarsa adına mucize koysam yeridir..
yine beni bayağı sinirlerimi bozdu. kilo, eski hastalıklarım, overkistik sendrom, yaş, kanamam
yani bittim gene..
kesin bir diyetisyene başla dedi ama ben pek düşünmüyorum bu şekilde kendim idare edebilirim
gibime geliyor, yani diyetisyen gözüm döndüğü anda yanımda olup elimi tutacaksa o zaman bu servise değer yani değil mi ? :)
sen o kadar kusmaya nasıl kilo alıyorsun onu anlamadım ?

ne biçim doktor o öyle? neden durup dururken moral bozuyor ki?? senin yaşın 35ten büyük mü neden riskli görüyor? bir kere kilo risk değil ben ağzım yandığı için çok araştırdım tansiyon ve şeker kontrol altında olduğu sürece kilonun bir zararı yok, kanama desen ilk 3 ay neredeyse herkeste oluyor.. ay sinir oldum doktoruna..
evet bana kilo verirsen iyi olur diyor doktorum bugün kontrolüm vrdı vermişim 2 hafta önceye göre 2 kilo memnun oldu.. ama diğer doktorum (2 doktora birden gidiyorum ya) 6-10 kiloyla tamamlasan yeter vermene gerek yok diyor.. bu doktorum da ver diyen eşime sen ona söyleme bilip rahatlamasın ama kilo alsa da dert değil boşver demiş :)) azıtıp da yemeyeyim diye yüz vermiyor..
ben diyetisyene gidiyorum ama normalde haftada bir çağırırlar gebeyken zaten ayda bir çağırıyor çok da ahım şahım bişey bilmedik bir bilgi aktarmıyor gitmek istemiyorsan şart değil bence..
kusmalarım azaldı 2-3gündür günde bir kereye düştü benim kilo alışım sanırım ödemden..
bugün ikili tarama için kan verdim 4-5 güne çıkacakmış sonuçları ense kalınlığı iyiydi çok şükür..
ya sen kaç haftalıktın unuttum?

Doktorlar böyle valla, kimse 3 aylık olmadan pek umut vermiyor ben de anlamadım bu işi
bir iç rahatlığıyla sevinemedim gitti.
ben şu anda 6 hafta 3 günlük.
neyseki mide bulantısı 1-2 kere oldu, rennie alınca çok iyi geliyor tavsiye ederim.
ben de şu anda iki doktora aynı anda gidiyorum pazartesi diğerine gideceğim
salı günü bodruma gitmek istiyorum, bu doktor ne git dedi e gitme dedi
diğeri daha ılımlı, 10 gün kanamasız geçirirsen gidebilirsin dedi. son bir kere daha ona gideceğim
içimi rahatlatsın öyle bodruma gideceğim, orada da annemlerin yanında evde kalacağım
otel vs gibi yorucu olmuyor. denize girip rahaatlarım biraz diye düşünüyorum.
evde otur otur fenalık geçireceğim.
öğlen hafif olsun diye kabak ve yoğurt yedim, tefalde kızartıyorum bir kaşık yağ ile çok hafif oluyor
akşam ablamlar pide getirdi, gönderdik valla bebişe, ilk pidesini yedi bugün ohhh
kiloma bakmıyorum, bodrumda biraz hareketleneyim o zaman daha dikkaat etmeye başlayacağım
öyle söz verdim
ben 36 yaşındayım, sen kaç yaşınadısn ?

kızlar merhaba bende 74 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim şuan 90 kiloyum 2.5 aylık bebeğim var sakın emzirirken kilo verirsin diyenlere aldanmayın koca bi yalan onlar ancak zayıf bünyeler için geçerli biz kilolular için değil aklınızda olsun:27: ama bide şu tarafı var sanki elli kere mi hamile kalcaz yeyin gitsin sonra verirsiniz:37:

Doktorlar böyle valla, kimse 3 aylık olmadan pek umut vermiyor ben de anlamadım bu işi
bir iç rahatlığıyla sevinemedim gitti.
ben şu anda 6 hafta 3 günlük.
neyseki mide bulantısı 1-2 kere oldu, rennie alınca çok iyi geliyor tavsiye ederim.
ben de şu anda iki doktora aynı anda gidiyorum pazartesi diğerine gideceğim
salı günü bodruma gitmek istiyorum, bu doktor ne git dedi e gitme dedi
diğeri daha ılımlı, 10 gün kanamasız geçirirsen gidebilirsin dedi. son bir kere daha ona gideceğim
içimi rahatlatsın öyle bodruma gideceğim, orada da annemlerin yanında evde kalacağım
otel vs gibi yorucu olmuyor. denize girip rahaatlarım biraz diye düşünüyorum.
evde otur otur fenalık geçireceğim.
öğlen hafif olsun diye kabak ve yoğurt yedim, tefalde kızartıyorum bir kaşık yağ ile çok hafif oluyor
akşam ablamlar pide getirdi, gönderdik valla bebişe, ilk pidesini yedi bugün ohhh
kiloma bakmıyorum, bodrumda biraz hareketleneyim o zaman daha dikkaat etmeye başlayacağım
öyle söz verdim
ben 36 yaşındayım, sen kaç yaşınadısn ?
çok benziyoruz biz biribirmize ya :))) ben de bu hafta pide hamburger Allah ne verdiyse yedim bazen çıkarttım bazen kaldı ama söz verdim ptesiden itibaren çok dikkat edicem :)))
bodrum ne güzel olur git tabi ama yine de bir olur al da doktordan için rahat git.. benim iznim taa eylülde kös kös işe gitmeye devam..
yazdıklarını okurken benimde ağzımda rennie vardı bana da çok iyi geliyor doktor da istersen kutusuyla yut hiç zararı yok dedi ayarsız ya benim doktor :))
ben 31 yaşındayım..
lütfen kendine seni motive edecek temkinli ama karamsar olmayan bir doktor bul üzmesinler seni beni de kızdırmasınlar..

kızlar merhaba bende 74 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim şuan 90 kiloyum 2.5 aylık bebeğim var sakın emzirirken kilo verirsin diyenlere aldanmayın koca bi yalan onlar ancak zayıf bünyeler için geçerli biz kilolular için değil aklınızda olsun:27: ama bide şu tarafı var sanki elli kere mi hamile kalcaz yeyin gitsin sonra verirsiniz:37:

yıllardır şişmanım ben kilo almak dert değil de yeter ki bebeğimin sağlığı iyi olsun.. senin de evladını Allah bağışlasın canım..

Arkadaşlar,

Aranızda tüp bebek ile kilolu hamile kalan var mı ? Pek çok kişi hamilelik esnasında kilolu iseniz kilo almadan hamileliği sağlıklı şekilde tamamlayabilecğimi söylüyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı ? Bazı diyetisyenler bu konuda bilgiliymiş, bilgisi olan var mı ?

Bir arkadaşım tüp bebek ile ikiz doğurdu, doktoru magnesium diasporal diye bir ilaç vermiş, bol bol tuvalete çıkarıyormuş, hamileliğini kilo vererek bitirdi ve nur topu gibi ikizleri seneye okula başlayacak !!!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

HAppy

merhaba benım boyum 152cm 70kılo ıle kaldım ılk 3ay 3 kılo verdım sımdı 5,5 aylık hamıleyım 71 kıloyum gören 5.5 aylık olduguma ınanamıyo :)hatta ben de bazen ınansınlar dıye hamıle tısortlerı gıyıyorum bebek resımlı falan :)

ha bıde su var ben cok kılo almamak ıcın gereksız hamur ısı pızza abur cubur yemıyom kendımı frenlıyom sebze yemeklerı et yemeklerı agırlıklı yıyorum . zararlı bırsey ne yıyom nede ıcıyom.

Son düzenleme:
Back
X