- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
Y
YOk degil sabirsizlaniorummm bendeee
bende çok kız istemiştim, çok şükür kızım geliyorr :) inşallah seninde sağlıklı bi kızın olsun inşallah ozman :)Aminnn aminnnn saglikli olsundaa insalllahhh ehhh gonlume gorede verirse tadindan yenmeZz kiz istiyorum hehehehhe
AaYyyy insallah canimmm yaaabende çok kız istemiştim, çok şükür kızım geliyorr :) inşallah seninde sağlıklı bi kızın olsun inşallah ozman :)
Wuhuuuu eee doktorlar 12 13. Haftada tahmin edbeilir diolarr yaa yalanmi yaniii hayallerim yikildiiii tanrimmmm
O Zaman beklemeye raziyim hahahahahahen kesin bilgi 16 hafta da veriliyor hatta kiminin daha uzun hele bide kız bebekse bekletilir baya ablam 12 haftalikken öğrendi oğlunu ben 16 haftada tahminen kız dedi doktorum şükür kızım olucak :)
O
O Zaman beklemeye raziyim hahahahahah
79 la hamile kaldım şuan 81 im. Artık bu aydan sonra hızlanırmış kilo alımı. Zaten geçen ay aldım o kiloyuda. Şimdi yürüyüşe başlıcam kısmetse. Romatizmam var benim çok korkuyorum ağrılarım artacak diye.kilo aldıkça eklemlere yük biniyor çünkü.
5 sene korunduk eşim korundu. 6 ay çocuk denedik. Ben son aylarda baya vazgeçtim olmıcak heralde diye. Karatay diyetine başladım kendimce.kahvaltıda ekmek yerine ceviz yedim ve haşlanmış yumurta her kahvaltıda yedim. Ekmeği baya yok denecek kadar azalttım. Tatlıyıda.Biirde ben su içmeyi sevmem biraz zorladım kendimi. Birde 3 ay falan folik asit kullandım ben
sanırım hamile kalmamda onlar etkili oldu.
79 la hamile kaldım şuan 81 im. Artık bu aydan sonra hızlanırmış kilo alımı. Zaten geçen ay aldım o kiloyuda. Şimdi yürüyüşe başlıcam kısmetse. Romatizmam var benim çok korkuyorum ağrılarım artacak diye.kilo aldıkça eklemlere yük biniyor çünkü.
5 sene korunduk eşim korundu. 6 ay çocuk denedik. Ben son aylarda baya vazgeçtim olmıcak heralde diye. Karatay diyetine başladım kendimce.kahvaltıda ekmek yerine ceviz yedim ve haşlanmış yumurta her kahvaltıda yedim. Ekmeği baya yok denecek kadar azalttım. Tatlıyıda.Biirde ben su içmeyi sevmem biraz zorladım kendimi. Birde 3 ay falan folik asit kullandım ben
sanırım hamile kalmamda onlar etkili oldu.
20 hafta bugün oldu. :) sizin?Kaç haftalik miniginiz :)
20 hafta bugün oldu. :) sizin?
Teşekkür ederim motivasyon için. keşke herkes sizler kadar anlayışlı olsa diycem ama attan düşenin halinden attan düşen anlarmış diye boşuna dememiş atalarımız. ben de bana kilo aldıracak şeyler yerine bebeğe kilo aldıracak şeylerle beslenmeye çalışıyorum ama olduğu kadar artık
kizlar bende 84 kg la hamile kaldim ve hic hamileyim aman yatim demedim normal hayatima hep devam ettim suan a kadar bebegin masallah kg gayet iyi ve bende cok korkuyordum 100 kg gececem diye ama suan aadece 85.100 gr oldum. hamileyim yarasin ye diye sakin yapmayin derim
merhaba,
ben yanlış mı okudum 1 kg mu aldın canım ? ve eger oyle ıse bunu nasıl başardın?
diyecegim o ki hamileyim onu yiyim bunu yiyim yapmadim normal hayatima devam ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?