Kilolu hamile kalanlar

Wuhuuuu eee doktorlar 12 13. Haftada tahmin edbeilir diolarr yaa yalanmi yaniii hayallerim yikildiiii tanrimmmm

Wuhuuuu eee doktorlar 12 13. Haftada tahmin edbeilir diolarr yaa yalanmi yaniii hayallerim yikildiiii tanrimmmm

en kesin bilgi 16 hafta da veriliyor hatta kiminin daha uzun hele bide kız bebekse bekletilir baya ablam 12 haftalikken öğrendi oğlunu ben 16 haftada tahminen kız dedi doktorum şükür kızım olucak :)

79 la hamile kaldım şuan 81 im. Artık bu aydan sonra hızlanırmış kilo alımı. Zaten geçen ay aldım o kiloyuda. Şimdi yürüyüşe başlıcam kısmetse. Romatizmam var benim çok korkuyorum ağrılarım artacak diye.kilo aldıkça eklemlere yük biniyor çünkü.
5 sene korunduk eşim korundu. 6 ay çocuk denedik. Ben son aylarda baya vazgeçtim olmıcak heralde diye. Karatay diyetine başladım kendimce.kahvaltıda ekmek yerine ceviz yedim ve haşlanmış yumurta her kahvaltıda yedim. Ekmeği baya yok denecek kadar azalttım. Tatlıyıda.Biirde ben su içmeyi sevmem biraz zorladım kendimi. Birde 3 ay falan folik asit kullandım ben
sanırım hamile kalmamda onlar etkili oldu.

Evet sıkı beslenmek çok etkili oluyor gerçi ben polikistik over hastasıyım 4 aydan sonra hamile kaldım şükür ki kala bildim normalde çok zor pko olup hamile kalabilmek 40 günde bir regl oluyordum şükür ki Rabbim aratmadı hepimiz sağlıkla kucağimiza alalım inşaallah

Kaç haftalik miniginiz :)

bak ben mesela 1 gun ne beslenıyorum sana yazım...

sabah 1 tane yumurta baharatlı omlet yapıyorum yagsız.. peynır 5-6 zeytın 1 tane domates 1 salatalık 2 bıber olursa dereotu felan kahvaltı yapıyorum... 8 e kadar.... saat 10 gıbı bı tane meyva yıyorum şeker oranı dusuk meyve armut yesıl elma felan... oğlen 12 de 1 kase corba ve ne yemek varsa susuz yıyorum yemegın suyunda cunku yağ... yogurt yada salata varsa ıkısıde... oğlenden sonra 3 gıbı bır meyve daha yıyorum... aksam da 7 ye kadar aksam yemeği yiyorum... ne yemek yaptıysam corba yemek yada salata yemek gibi... ızgara favorım ama dururmumuz herzaman musaıt olmuyo Allahım ne nimet verdiyse onu yıyorum... aksam da 9 gıbı acıkırsam yogurt, meyve kuruda olur... dondurma :) çaktırma yıyorum valla... sonra dr gıdıyorum 1 kg almıs yada 500 kg almıs oluyorum ama bebegım masallah gelişmesi kg felan 1 hafta onden gıdıyo... karbonhıdrat hiç yemıyorum dr da ıyı degıl faydası yok dıyo zaten pilav bulgur aşı makarna ekmek börek çörek tatlı yemıyorum... tek tatlım dondurma oda arada sırada ... ve 3 lt yakın su zaten oda fena dolduruyoo mıgdeyı... ıstersen dene ben bu sıstemı kurdum kafamda sorunsuz gidiyor... umarım sana da faydası olur.. he bırde kocişin elınden tutup yavas yavas tempoda yuruyorum... evım merdıvenlı dubleks usenmeden mutfaga kendım ınıp çıkıyorum su şişeyle yanıma almıyorum.. bardak bardak ıcmek ıcın ınıp çıkıyorum... normal doguma da merdıven ınıp çıkmak faydalı dedı dr.. bırde çalışıyorum masa bası ama yınede ben bı gezım ben bı dolaşayım dıyorum.. odem de yapmıyoor... dene ıstersen canım

merhaba,
ben yanlış mı okudum 1 kg mu aldın canım ? ve eger oyle ıse bunu nasıl başardın?

merhaba,
ben yanlış mı okudum 1 kg mu aldın canım ? ve eger oyle ıse bunu nasıl başardın?

canim ben cok korkuyordum kilo alacam kapilardan iceri giremicem diye ama korktugum başıma gelmedi sukur. ama ben hamile gibi yatip nazlanamadim hic. butun isimi zorda olsa kendim yapmaya calistim hep. ve calisiyordum da hep hareket halinde olunca ki bulantimda olmadi rahat yemek te yedim ama almadim.

diyecegim o ki hamileyim onu yiyim bunu yiyim yapmadim normal hayatima devam ettim.

diyecegim o ki hamileyim onu yiyim bunu yiyim yapmadim normal hayatima devam ettim.

ben firenlemesem alıyorum kı aldım da :) acep dedım bırsey mı uyguladın onu merak ettım demekkı bunyen kg yapmıo kolay kolay benım maşallah su ıcsem yarıyoo modunda vucudum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…