- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
27 haftalığım ama görsen 8 aylık gibiyim :) göbekliydim bide bebek olunca iyice büyüdü :)Ahahahaynen aynen neden kilo aldın diyemiyo kimse kilo alsanda kafa rahat sevdim ben hamileliği kaç haftaliksin
27 haftalığım ama görsen 8 aylık gibiyim :) göbekliydim bide bebek olunca iyice büyüdü :)
Slm kizlarr ben geldimmm vendee bendeee kiloluyumkiiiii veee aynaya bakinca kendimi cok sevenlerdenimm... hehehe
göbüşü sevdim yalan yok :) ama benim popoda aldı başını gitti ya onu sevmiom işteeAyy kuzu yaa :) bebiş onlar benimde 26 haftalik aramızda bir hafta var aynı şekilde benimde karnim kocaman ama olsunn sevdim ben böyle kocaman gobuslü olmayi
göbüşü sevdim yalan yok :) ama benim popoda aldı başını gitti ya onu sevmiom işteekızlarda popo çıkıyor diyorlar doğruymuş
Yemeyen birine bile yediririmm wala o dereceee gerciii 86 ile hamile kaldim en son 2 hafta once 90 dim suan bilmiorum almisimdir garantiiii hahahahahahçok seviyorum kilolu insanları hele bi masada toplanıp iştahlı iştahlı yemek yemeyi bide yerken zevk almayi mmmm miss
benimde ufak değildi ama dahada büyüdü yaaa sanki orada büyüyo bebekBenim bebeğim de kız ama popo aynı bende zaten küçük değildibelkide o yüzden fark etmedim
BEnimde sanirim belimde buyuyor bir terslik var enine gidiyorummm hahahahahhahabenimde ufak değildi ama dahada büyüdü yaaa sanki orada büyüyo bebek
Yemeyen birine bile yediririmm wala o dereceee gerciii 86 ile hamile kaldim en son 2 hafta once 90 dim suan bilmiorum almisimdir garantiiii hahahahahah
B
BEnimde sanirim belimde buyuyor bir terslik var enine gidiyorummm hahahahahhaha
11 haftaligim vallahi 40 kilo ile kapatirim sanirim onumde uzun bir yol var daha hahahah yaa bebise zarari olmasinda umrumda degil kendi kilom walaaaen sevdiğimmm iştahlı insan kaç haftalik hamilesin yine iyi kilon bize göre
benimde ufak değildi ama dahada büyüdü yaaa sanki orada büyüyo bebek
Bilmiyorumki henuz kucukkk ogrenemedik 2 3 haftasi var daha tahmin icinkızın mı olucak, kız bebek genişletiyor :) erkek bebek dikine gidiyor daha çok :)
11 haftaligim vallahi 40 kilo ile kapatirim sanirim onumde uzun bir yol var daha hahahah yaa bebise zarari olmasinda umrumda degil kendi kilom walaaa
ben 27 deyim, ah o gazı hiç sorma, 7 haftadan beri hava basmışlar gibiyim, midemdeki gaz hiç bitmedi, afedersin geğirmekten oturup ağladığımı bilirimKacar haftaliksiniz kizlarrr benim aksamlari gobusum epeyce sisior gaz oluo sanirim fazlasiyla....
canım yaa sağlıklı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah :)Bilmiyorumki henuz kucukkk ogrenemedik 2 3 haftasi var daha tahmin icin
YOk degil sabirsizlaniorummm bendeeeAyy kuzum benim minik daha cinsiyeti belli değil dimi
Aminnn aminnnn saglikli olsundaa insalllahhh ehhh gonlume gorede verirse tadindan yenmeZz kiz istiyorum hehehehhecanım yaa sağlıklı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?