Kilolu hamile kalanlar

27 haftalığım ama görsen 8 aylık gibiyim :) göbekliydim bide bebek olunca iyice büyüdü :)

Ayy kuzu yaa :) bebiş onlar benimde 26 haftalik aramızda bir hafta var aynı şekilde benimde karnim kocaman ama olsunn sevdim ben böyle kocaman gobuslü olmayi

Ayy kuzu yaa :) bebiş onlar benimde 26 haftalik aramızda bir hafta var aynı şekilde benimde karnim kocaman ama olsunn sevdim ben böyle kocaman gobuslü olmayi
göbüşü sevdim yalan yok :) ama benim popoda aldı başını gitti ya onu sevmiom iştee kızlarda popo çıkıyor diyorlar doğruymuş

Kacar haftaliksiniz kizlarrr benim aksamlari gobusum epeyce sisior gaz oluo sanirim fazlasiyla....

Kacar haftaliksiniz kizlarrr benim aksamlari gobusum epeyce sisior gaz oluo sanirim fazlasiyla....
ben 27 deyim, ah o gazı hiç sorma, 7 haftadan beri hava basmışlar gibiyim, midemdeki gaz hiç bitmedi, afedersin geğirmekten oturup ağladığımı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…