- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
benimde vardi su sizinti yapti su an bile direniyom kasilmalara belkide cok su iciyordum onunda etkisi olustur
Benim.böbreklerim de büyüme ve taş var taş sanci yapınca doğum kasılmalarını başlatır dedi doktorumuz çok hareket edemiyorum taşım oynamasin diye pek yuruyemiyorum doğum sancisi gibi felaket bişey oluyo sağlıkla kucagimiza alsaydik
aminnn cumlemiz insallah bol su ic canim.kac haftaliksin
26 haftalik daha
allahim kolaylik versin insallah. korkma kilo alacam diye bende cok korkuyordum ama iste
Kilo almak almak aslında çok sorun değil çünkü azimle dikkat etsem çok çabuk kilo verebiliyorum bu sorun değil sadece bebeğim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyorum zaten şuana kadar toplam 6 kilo aldım bence çok değil 6 kilo inşaallah bundan sonrada çok fazla almam
ne kilo alanlarin yaninda 6 kg hic bisi cnm. insallah saglikla kucagimiza aliriz
Amiiinn inşaallah ya rabbim.miniklerimize sağlık versin uzun hayırlı ömürler versin zaman gecsin dogsunlarda artık sevelim çok sabırsızlanmaya basladim çok merak ediyorum nasıl kime benziyo diye
ayni merak bendede varrrr :) sesini bile cok merak ediyorum simdiden
ben 84 kilo ile gittim tüp bebek doktoruna demediğini bırakmadı. senin kadar gitsem git öl derdi heralde zaten yaptığı iştende bir şey çıkmadı. boyu uzun ve kilolu arkadaş tüp bebek yaptırdı döktoruna demiş olmazsa bira kilo vereyim.yok sen iyisin önemli olan iyi hissediyormusun kendini demiş.kadın hamile şimdi.benim doktor hamile kalsamda şeker ve tansiyondan öleceksin derdi heralde.selamlar bende 109 kilo ile hamile kaldım suan 121 kiloyum
selamlar bende 109 kilo ile hamile kaldım suan 121 kiloyum
ben 84 kilo ile gittim tüp bebek doktoruna demediğini bırakmadı. senin kadar gitsem git öl derdi heralde zaten yaptığı iştende bir şey çıkmadı. boyu uzun ve kilolu arkadaş tüp bebek yaptırdı döktoruna demiş olmazsa bira kilo vereyim.yok sen iyisin önemli olan iyi hissediyormusun kendini demiş.kadın hamile şimdi.benim doktor hamile kalsamda şeker ve tansiyondan öleceksin derdi heralde.
Üzme kendini biz şişman değil balık etliyiz ayrıca onlar göbek değil bebek
Evet ya hamileliğin en güzel yanlarından biri kiloluyken göbeğini gere gere gezebilmek :) :)
o dondurulmuşlar olmasa gitmemde bilmiyorum nolacak 2 tane embriyo isteyeceğim.merkezimi kapatırlar diye bir tane koydu.o paramı hiç helal etmiyorum.şimdide istemezse gitmeyeceğim.çocuk inadı gibi ne bu be diğer merkezler neden kapanmıyorsa 2 embriyo koyup.sanki ilan edicem her yerde.diyetle aram hiç yok gizli şeker haşimato var ilaçlarımı içiyorum.Ben kendimi bildim bileli iri biriyim, hiç zayıf olmadım :) ama hormanal bir sorunumda yoktu, adetimin hiç geciktiğini bilmem, 28 günde bir olurdum, buarada eşimde 175 kilo, 1. 90 boyunda, bende 1.75 im, kiloluyuz ama şimdilik sağlıklıyız :) bana fikrimi sorsalar bende böyle olmak istemezdim ama böyleyim napabilirim, zayıflayamıyorum, 20 kilo verdiğim zamanlarda oldu ama geri aldım, bu şekilde konuşanları hayatımdan çıkarmayı tercih ederim :) o doktoru değiş sen :)
Umarım tez zamanda o hayırlı haberi alırsın canım, benim hiç bişeyim yok sadece şişkoyum :) Sanada şifalar diliyorum, haşimato ve şeker gebeliğe engel değil, inşallah en kısa zamanda olur..o dondurulmuşlar olmasa gitmemde bilmiyorum nolacak 2 tane embriyo isteyeceğim.merkezimi kapatırlar diye bir tane koydu.o paramı hiç helal etmiyorum.şimdide istemezse gitmeyeceğim.çocuk inadı gibi ne bu be diğer merkezler neden kapanmıyorsa 2 embriyo koyup.sanki ilan edicem her yerde.diyetle aram hiç yok gizli şeker haşimato var ilaçlarımı içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?