Kilolu hamile kalanlar

benimde vardi su sizinti yapti su an bile direniyom kasilmalara belkide cok su iciyordum onunda etkisi olustur

Benim.böbreklerim de büyüme ve taş var taş sanci yapınca doğum kasılmalarını başlatır dedi doktorumuz çok hareket edemiyorum taşım oynamasin diye pek yuruyemiyorum doğum sancisi gibi felaket bişey oluyo sağlıkla kucagimiza alsaydik

aminnn cumlemiz insallah bol su ic canim.kac haftaliksin

allahim kolaylik versin insallah. korkma kilo alacam diye bende cok korkuyordum ama iste

Kilo almak almak aslında çok sorun değil çünkü azimle dikkat etsem çok çabuk kilo verebiliyorum bu sorun değil sadece bebeğim zamanında ve sağlıklı doğsun istiyorum zaten şuana kadar toplam 6 kilo aldım bence çok değil 6 kilo inşaallah bundan sonrada çok fazla almam

ne kilo alanlarin yaninda 6 kg hic bisi cnm. insallah saglikla kucagimiza aliriz

ne kilo alanlarin yaninda 6 kg hic bisi cnm. insallah saglikla kucagimiza aliriz

Amiiinn inşaallah ya rabbim.miniklerimize sağlık versin uzun hayırlı ömürler versin zaman gecsin dogsunlarda artık sevelim çok sabırsızlanmaya basladim çok merak ediyorum nasıl kime benziyo diye

Amiiinn inşaallah ya rabbim.miniklerimize sağlık versin uzun hayırlı ömürler versin zaman gecsin dogsunlarda artık sevelim çok sabırsızlanmaya basladim çok merak ediyorum nasıl kime benziyo diye

ayni merak bendede varrrr :) sesini bile cok merak ediyorum simdiden

ayni merak bendede varrrr :) sesini bile cok merak ediyorum simdiden

Ayy bak duygulandim çok güzel ya sürekli onu ilk gorucegim ani hayal ediyorum . Çok güzel ya rabbim sağ salim kavustursun yavrularimiza senin daha az var minigini görmeye hazırlıklar nasıl gidiyo ilk bebeğin mi hazır mı herseyi

selamlar bende 109 kilo ile hamile kaldım suan 121 kiloyum
ben 84 kilo ile gittim tüp bebek doktoruna demediğini bırakmadı. senin kadar gitsem git öl derdi heralde zaten yaptığı iştende bir şey çıkmadı. boyu uzun ve kilolu arkadaş tüp bebek yaptırdı döktoruna demiş olmazsa bira kilo vereyim.yok sen iyisin önemli olan iyi hissediyormusun kendini demiş.kadın hamile şimdi.benim doktor hamile kalsamda şeker ve tansiyondan öleceksin derdi heralde.

Q qzleem kısaca sen rahatsan bebekte rahat.yaz mevsiminin tatilimin umutlarımın içine etti o dr.

Ben kilonun hamile kalmaya engel olduğunu düşünmüyorum hamielikte sorun oldugunuda düşünmüyorum sadece daha zor oluyo agirlastigin için Rabbim sizede evlat sahibi olmayi nasip etsin en kisa zamanda

Ben kendimi bildim bileli iri biriyim, hiç zayıf olmadım :) ama hormanal bir sorunumda yoktu, adetimin hiç geciktiğini bilmem, 28 günde bir olurdum, buarada eşimde 175 kilo, 1. 90 boyunda, bende 1.75 im, kiloluyuz ama şimdilik sağlıklıyız :) bana fikrimi sorsalar bende böyle olmak istemezdim ama böyleyim napabilirim, zayıflayamıyorum, 20 kilo verdiğim zamanlarda oldu ama geri aldım, bu şekilde konuşanları hayatımdan çıkarmayı tercih ederim :) o doktoru değiş sen :)

o dondurulmuşlar olmasa gitmemde bilmiyorum nolacak 2 tane embriyo isteyeceğim.merkezimi kapatırlar diye bir tane koydu.o paramı hiç helal etmiyorum.şimdide istemezse gitmeyeceğim.çocuk inadı gibi ne bu be diğer merkezler neden kapanmıyorsa 2 embriyo koyup.sanki ilan edicem her yerde.diyetle aram hiç yok gizli şeker haşimato var ilaçlarımı içiyorum.

Umarım tez zamanda o hayırlı haberi alırsın canım, benim hiç bişeyim yok sadece şişkoyum :) Sanada şifalar diliyorum, haşimato ve şeker gebeliğe engel değil, inşallah en kısa zamanda olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…