- 5 Ekim 2016
- 183
- 105
- 18
- 33
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
bende kiloluym ama daha hamile kalamadım bu ay umutluyum inşallah kalırım çok istiyorum ama 3. Çocuğuma 87 kiloyla kalmıştım şuan hamileysem 93 kiloyum bakalım hayırlısı canm2016 kilolu hamile kalanlarrr,dertleselim paylaşalım.
valla bende üç sene öncesine kadar 112 den 86 ya kadar düştüm dahada vermeyi planlarken hamile olduğumu öğrendim
MAŞALLAH.. bir sıkıntı olmadı değilmi? 25 haftadasın kaç kilo aldın peki? yani sakıncası yoksa anlatsana birazcık..:) biz daha yolun başındayız rabbim 39-40 haftaya saglıkla kavustursun hepımızı inş.
Tabi anlatim evlenmeden önce çıkabileceğim heralde en uç kg daydım tartıda 112 kg gördüm zaten hep kilolu bildim kendim üniversitede döneminde 90 dan 70 düştüm ama sonra düzensi< beslenme sporu bırakma ile 112 Acil rakamı gördüm ve diyetisyene gitmeye başladım eski azmim olmasada 2 sene gibi bi zaman diliminde spor ve diyetle destekleyerek 86 ya düştüm tabi bu arada evlendim hala kg vermey,i düşünürken 90 lı kilolarda evlendim tama dedim ama daha zayıflamadan bebek yapmak yok 86 düştüm bir iki kg al ver derken 89 ile hamile kaldığımı öğrendim ve malesef şu aralar kg almaya devam ediyorum ilk aylarda bulantıyla çok almıyosun ama son bir iki aydır feci bi iştah var bende ve sonuç şu an 99 kg dayım ve inşallah daha fazla almam inşallah Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi saglıkla alalım kucağımıza
siz kaç kg ile hamile kaldınız ne durumdasınız
aynı durumdayız canım. bende şuan 100+ durumdayım. pcos var yıllardır kilo aldım. 1.5 senedir tedavi görüyorum. bugun spora basladım kısmetse kilo verip pcostan kurtulmak istiyorum. hafiflese bile yeter. Rabbim ol dedikten sonra oluyomuş demekki. bana çok güzel örnek ve umut oldun. Hayırlısıyla doğurmak nasip olsun hayırlı evlat olsun inş. ne kdaar şuan kaç haftalıkBeni mi cagırdınız kızlar geldimm :)) 80 kilo 90 kilo nedir 100+ hamile kaldım boyum 180 kilomu yazmaya bile utanıyom dusunun ve vajinusmusum ve insulin direncim var ve pco hastasıyım butun bu olumsuzlukların icinde rabbim ol dedi oldu cok dua ettım allaha yer gök dua ustune allah ısteyen herkese nasip etsin.
bende aynı durumdayım. pcos ve aşırı kilo. tedaviler sonuç vermiyo yumurta oluşuyo tutmuyo yada yumurta bile oluşmuyo. spora başladım bakalm kilo vermeye başlayınca ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun allah gonlumuze göre versn inşş isteyenlerin105 kiloyum yakında hamile kalmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa hem de PKO luyumhakkımda hayırlısı.
kilolu ve pkolu olup dikkat ederek kilo vererekmi hamile kaldın. bende spora ve diyete başladım inşallah kilo verince hamile kalabilirmkilo verebilsen pko içinde faydalı olur. çok birşeye gerek yok.. gerçekten ekmek şeker un kola şekerli meyve reçeller kaşar tereyağı gibi şeyleri keserek , ekmek yerine budaylı lavaş, light etimek vs deneyerek akşam yemekleri yerine çorba salata tüketerek 1 ayda 3 ila 5 k,lo arası vermek mümkün... denedim oluyor :)
aynı durumdayız canım. bende şuan 100+ durumdayım. pcos var yıllardır kilo aldım. 1.5 senedir tedavi görüyorum. bugun spora basladım kısmetse kilo verip pcostan kurtulmak istiyorum. hafiflese bile yeter. Rabbim ol dedikten sonra oluyomuş demekki. bana çok güzel örnek ve umut oldun. Hayırlısıyla doğurmak nasip olsun hayırlı evlat olsun inş. ne kdaar şuan kaç haftalık
Cok sevindim senin adına darısıda başıma hayırlısıyla. Doktorum bana glukofen verdi bunu sürekli kullanıcaksın demişti. Şuanda bitmek üzere bide onu sorayım o zaman belki onu verir. Sporada başladm yediklerimede dikkat ediyorum zamanla belli olur herşey inşallahCanım inşallah tez zamanda Allahım sanada nasip eder .Benim insulin direncim vardı onada baktır ondan kilo alıyomusum sonra doktor diaformin diye bi ilaç verdi sabah aksam kullanıyodum o ilacı kullanmaya başlayalı 3 ay olmuştu hamile kaldım ve 15 kilo verdim.günlük 35 dk yürüyüş yapıodum ve protein ağırlıklı diyetle ve ilaçla verdim . doktor yumurtalıklarada faydalı demişti dahiliye doktoru bilmiyorum o ilaçtan mı oldu aklımada gelmiyo değil istersen doktoruna bi sor pko olanlarada veriyolarmıs kadın dogumcular.
kilolu ve pkolu olup dikkat ederek kilo vererekmi hamile kaldın. bende spora ve diyete başladım inşallah kilo verince hamile kalabilirm
Eski pkoluyum.kilolu hamile.kaldim.ama kilo vermek en.iyisi.tabi.canım benim pkom yok ama pkolu tanıdıhgım kişiler var şimdi bal gibi evlatları var. Belki nprmal cinsel ilkişki ile zor ama aşılamaylada kolayca oluyor bu işler. ALLAH hepimize evlat kokusu tatdırsın inş.
Zor olur derken kilo zaten yukBende 83 kiloyum kızlar hamile değilim ama 2gun geciktim ihtiml var yani kilolu zor mu olur acaba hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?