bişey olmaz korkma
kilolu başlayanlar da gebelikte ya zayıflıyor ya da çok az kilo alıyor
ben 64 kiloyla hamile kaldım aşırı kilolu değilim ama az da değil kilom beni rahatsız ediyordu en güzeli zayıflayıp öyle hamile kalmak form da olmak insana kendini daha iyi hiddettirir.kilon 100 ün üstünde değilse bebeğin için bir risk taşımazsın merak etme canım :)
Bence bir diyetisyene gitmeye başla ama aynı zamanda korunmayıda bırak zaten hemen hamile kalanlar çok istisna.Hamile kalmak zor olabiliyor birde kilo buna engel olabilir.Sen bir zayıflamak için adım at bebişinde gelir.Hem hamileykende yediklerine dikkat edersin çok kilo almazsın.Yediklerine dikkat ederek aldığı kiloyu doğumda ve sonrasında emzirerek veren anneler var.Snede bunlardan biri olursun.Doğumdan sonrada bebişinin peşinde koştururken verirsin kilolarını.
canim biz bir yildir deniyoruzm tik yok zaten
ama bu kilolari verme yolunda yavasca aktif olmayi planliyorum
Bende senin gibi hamile olduğumu öğrendiğimde üzülmüştüm çünkü kilom 108 di yanı 108 kilo ile hamileliğe başladım nolacakşimdi diye kara kara düşünüyordum ama doktorumla cok guzel goturuyoruz su anda 7 aylık hamileyim simdiye kadar 4 kilo verdim hiç almadım doktoruma gore o 4üde verip oyle doğuma gircem ama bakalım testlerimde cok ıyı hatta seker testine herkes o kaar sasırdıkı normal kiloda olan kişierden bile çok daha ıyısın dedıler :)valla doktorum her muayenede aferım deyıp gonderıyor gecen sene normal gıydıgım kıyafetlerı hala gıyıyorum hatta bazıları bol bile geliyor benımde boyum 1,72 ama dersen tavsiye edermisin kilonun hiç birşeye faydası yok yük sadece eğer hamileliği planlıyorsan mutlaka zayıfla derım ben sansllardanım dıye dusunuyorum bırde cok dıkkt ettım hamılelık surecımde halada oyle ama eğer planlayarak kalsaydım mutlaka zayıflardım :)
merhaba ben internette kilolu hamilelik ile ilgili yazıları okurken sizin yazdıklarınıza denk geldim.
bende kiloulu bir bayanım ve hamile kalmak istiyorum. Ve bu yüzden de önümüzde ay diyetisyen randevusu aldım. Hamile olmadan önce verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum. Benim size sormak istediğim doktorunuz size hamilelik boyunca kilo almamanız için bir diyet programı verdimi??
bana sadece yememem gereken seyleri ve daha fazla kilo alırsam karsılasabıleceğim riskleri hep anlattı ben elimden geldiğince yrüdüm daha cok bebişi düşünerek beslendim cok abur cubur yiyen biriydim cunku ve sonucta hamile kaldıgımdan daha az kiloyla bebeişi doğurdum hatta sezeryan oldum ve nerdeyse hiç ağrım bile olmadı (sanırım bol yürüdüğümden)sen canını sıkma en guzelı tabııkı uygun kıloda hamıle kalmak üstüne birde bebek gelince zor oluyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?