Kilolu hamileler

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
selam arkadaslar kilolu bir sekilde hamile kaldiginiza pismanmisiniz?

kilolu sekilde hamile olmak nasil zormu günlük yasamda,bende baya kiloluyum ve aslina bakarsamiz bu beni üzmüyor degil yani daha dogrusu korkuyorumda sonucta ya bebegede zarar verirse kilolu olmam.

ben 64 kiloyla hamile kaldım aşırı kilolu değilim ama az da değil kilom beni rahatsız ediyordu en güzeli zayıflayıp öyle hamile kalmak form da olmak insana kendini daha iyi hiddettirir.kilon 100 ün üstünde değilse bebeğin için bir risk taşımazsın merak etme canım :)

canim kilom 97

senin kilonda olsam öpüp basima koyarim cünkü boyum 1,68 ve 62 kiloya düsmüstüm bir ara ve cok süperdi

ama ya düsünüyorumda ben zaten kiloluyum ve kilolar bana zorluk veriyor birde hamile kalsam:26:

ama hamile olmayida cooook istiyorum

Bence bir diyetisyene gitmeye başla ama aynı zamanda korunmayıda bırak zaten hemen hamile kalanlar çok istisna.Hamile kalmak zor olabiliyor birde kilo buna engel olabilir.Sen bir zayıflamak için adım at bebişinde gelir.Hem hamileykende yediklerine dikkat edersin çok kilo almazsın.Yediklerine dikkat ederek aldığı kiloyu doğumda ve sonrasında emzirerek veren anneler var.Snede bunlardan biri olursun.Doğumdan sonrada bebişinin peşinde koştururken verirsin kilolarını.

canim biz bir yildir deniyoruzm tik yok zaten

ama bu kilolari verme yolunda yavasca aktif olmayi planliyorum

boyuna göre kilon çok fazla evet senin en fazla 70 lerde olman lazım ama benim boyum kısa 1.58 im bende benim fazla yok ama takıyorum işte hele bi doğum yapayım vericem inş.bencede diyetisyene git hastanede biriyle tanıştım diyetisyene gelmişti inan ki 3 ayda 10 kilo vermiş ayda da sadece 100 lira veriyormuş bence sende git tatlım zayıflayıp öyle hamile kalmnı tavsiye ederim

Son düzenleme:

canim biz bir yildir deniyoruzm tik yok zaten

ama bu kilolari verme yolunda yavasca aktif olmayi planliyorum

Evet kiloları verme yolunda aktif olursan bence bebişinde gelecektir.Zaten dr. larda gebe kalmak isteyenleri kilo problemi varsa önce zayıflamalarını söylüyorlar.Kilo rahimde yağlanma yapabiliyormuş bu yüzden gebe kalma süreci gecikmiş olabilir.Çalışmıyorsan eğer bir havuza üye ol düzenli olarak yüzerek ve diyet yaparak zayıflayabilirsin.Hem yüzme ağır bir spor olmadığı için gebe kalmanada zararı olmaz.Ağır sporlarda adet düzensizliği yapabiliyor.

Bende senin gibi hamile olduğumu öğrendiğimde üzülmüştüm çünkü kilom 108 di yanı 108 kilo ile hamileliğe başladım nolacakşimdi diye kara kara düşünüyordum ama doktorumla cok guzel goturuyoruz su anda 7 aylık hamileyim simdiye kadar 4 kilo verdim hiç almadım doktoruma gore o 4üde verip oyle doğuma gircem ama bakalım testlerimde cok ıyı hatta seker testine herkes o kaar sasırdıkı normal kiloda olan kişierden bile çok daha ıyısın dedıler :)valla doktorum her muayenede aferım deyıp gonderıyor gecen sene normal gıydıgım kıyafetlerı hala gıyıyorum hatta bazıları bol bile geliyor benımde boyum 1,72 ama dersen tavsiye edermisin kilonun hiç birşeye faydası yok yük sadece eğer hamileliği planlıyorsan mutlaka zayıfla derım ben sansllardanım dıye dusunuyorum bırde cok dıkkt ettım hamılelık surecımde halada oyle ama eğer planlayarak kalsaydım mutlaka zayıflardım :)

Nerdeyse 5 aylık hamileyim.Allah'a şükür en fazla bir kilo almışımdır.Oda rahim büyümesi,bebeğin gramı vs.Kilo almamak için hiç birşey yapmadım.Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum çoğu hamile gibi.Allah nasip ederse İNŞALLAH sonuna kadar böyle gideriz.Bebeğimizinde gelişimi MAŞALLAH normal.Bende ilk başta (hamile kalmadan önce korkuyordum risklerden dolayı)ama Allah yardım ediyor.Tabi ki en güzeli hafifleyip pis yükü üstümüzden atıp hamile kalmak,fakat verilmiyorsada zamandan kaybetmeye gerek yok bence.Şahsen ben şu anda tatlı yemiyorum çok nadir.Onun dışında hep kepek ekmeği yiyorum.Beyaz ekmekten alacağım b vitaminini başka şeylerden alıyorum.Gazlı içecek,şekerli içecek asla tüketmiyorum.Meyveyi bile ölçüsünde yiyorum.Bunların dışında bebeğimiz ve kendim için yararlı ne varsa yemeye çalışıyorum.Dediğim gibi Allah yardım ediyor sakin olmak çözüm en başta..

kızlar ben 2011in ocak ayında 80 ile hamile kaldım 21 eylülde sezeryan ile doğum yaptım ve doğuma 105 kilo ile gittim yani gebelikte tam 25 kilo aldım ama benim oğlum 4.500 kg doğdu şimdi Allah bağışlarsa oğlum 10 aylık ve ben 72 kiloyum yani aşağı yukarı bi 30 kilo verdim zide verirsiniz üzülmeyin gebeliğinizin tadını çıkarın Allah hepinize ocuklarınızı kucağınıza almayı nasib etsin kolay doğumlar dilerim Allaha emanet olun

merhaba ben internette kilolu hamilelik ile ilgili yazıları okurken sizin yazdıklarınıza denk geldim.
bende kiloulu bir bayanım ve hamile kalmak istiyorum. Ve bu yüzden de önümüzde ay diyetisyen randevusu aldım. Hamile olmadan önce verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum. Benim size sormak istediğim doktorunuz size hamilelik boyunca kilo almamanız için bir diyet programı verdimi?

bende kilolu hamile kaldım şu anda 17 haftalık hamileyim 105 kiloyum fazla ayakta durunca bel ağrım oluyo sadece inşallah daha fazla kilo almam hayırlısıyla bebeğime kavuşurum

Bende kiloluluyum 5 aylıkta hamileyim Allah a şükür ki rahat geçiyo daha kilo almadim verdim 2 falan. Kilolular daha az kilo alıyo sanki. Allahın bi lütfu bence bize :) ilk denenemizde de hamile kaldim yumurtlama gününü bekleyip.umarim sonuna kadar böyle gider ve normal doğum yaparım. Tabi kilo iyi bişey değil ama napıyım uğraştım veremedim bebisim belki bana bu konuda hayırlı gelir. Inşallah senin için de hayırlısi olur.

Merhabalar uzun zaman olmuş ama ben de biseyler yazmak istedim ben de ikinci kez hamile olmak istiyorum Allah uzun verirse kilom 83 zayıfladıkdan sonra hamile kalmayı istiyorum bir yandan da acaba doğru bi karar mi diye düşünüyorum sırf kilolu olduğu için erteliyorum acaba yanlış mi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…