Kilolu hamişler

MucizeMiZz

Hoşgel Meleğim❤️️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
301
184
303
Kızlar birşey sormak istiyorum 110 veya 120 kilo olup hamile kalan var mı? Olduysada ne gibi sorunlarla karşılaştı? Ne gibi risklerle karşılaştı?

O kadar olmasa da bende kilolu hamileledenim 92 ile hamile kaldim ama dikkat ediyorum hamur tatli ve ekmekten kaciniyorum

Ben de tombişlerden biriyim canım şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür..
Canlar peki doktor size bi yemek listesi verdi mi hani bazı doktorlar aşırı kilolu hamislere diyet programi verip hem bebise saglikli beslenme hemde kilo kontrolu saglamak için bazı konularda okumuştum kilo almak yerine kilo veren hamislerde varmış

Valla canım benim doktorum çok naif ve çok kibar bana hiç çok kilolu muamelesi yapmadı..:) az az sık sık beslen dedi sadece.. Diyetisyene filan yönlendirmedi yani.. Zaten zayıflayabilsem bebekten önce zayıflardım bi de hamile olunca herşeyi yiyemiyorsun ki ben etten falan iğreniyorum mesela e diyet listemde var diye mecbur yemek zorunda mıyım olmuyo yani öyle free takılıyorum ben kısacası abartmadan yiyebildiğim şeyleri yiyorum..

bende 94 ile hamile kaldım. ilk haftalar 93e düştüm şimdi 96.doktrum bana diyet listesi verdi. yasaklarımı söyledi. zaten kilolu hamile kaldım ilkinde 30a yakın aldım. bana kiloya dikkat et diyor her defasında. ben bu durumdan memnunum. çünkü zaten kilom var daha da alırsam ameliyat zor geçer ayrıca gebelik zehirlenmesi ve şeker durumu yaşama riski var. o yüzden memnunum. diyetteyim ve hamileyim

Kilo verdin mi peki canım

Kuzum bende 104 kiloyla hamile kaldim. Ilk zamanlar cok kustum 98 e dustum. Simdide 109 kiloyum 11 kilo aldm ama hamile kaldigim kilodan 5 kilo fazla olmus oldum. Kilolu hamile kalanlar hamilelikte daha az kilo aliyormus genelde. Doktorum hic diyet filan vermedi. Seker yüklemesi zamaninda yukleme yaptirtti coksukur oda normal cikti.

Banada kilo alma dedi diyetisyenden liste aldim bana amacimiz kilo vermek değil kontrollü almak dedi ama gel gelelim doktorum istersen hic yemek yeme kilo ver bebek zaten alacagini senden alir dio her gittiğimde kilo verdinmi die soruyor şükür almadim kilo ama vermedimde zaten istediğin herşeyi yiyemiom sulu yemek sebze yemeği hic yiyemedim bu zamana kadar midem bulaniyordu makarna pilav bulgur patates haşlama yedim hep ama kilo almadim şükür şimdide yürüyüşe basladim haftada 3 gün inş doğumda sorun olmayacak ve bebeaimin ihtiyacindan fazla kilo almam

yok vermedim canım. o şekilde bir diyet değil. almamak için.. en fazla 12 kilo alabilirsin çok dikkat et dedi. liste var neler yiyebileceğime dair. ona göre düzen oluşturup yiyorum.
Anladım canım bazılarıda veriyor diye okumuştum ama sen sınır kiloda olmadığın için belki öle demiştir doktor Allah'ım bebisini inş sağsalim kucağına almayı nasip eder kuzum
İns olmaz kuzum Allah'ım hepinizi tek avazda Doğum yapmayı nasip eder inş

amin canım hepimizin sağlıklo doğsun bebişi :) kaç haftalıksın sen?

amin canım hepimizin sağlıklo doğsun bebişi :) kaç haftalıksın sen?
Ben daha hamile değilimin canım zayiflamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum kilolu hamile kalmakta istemiyorum ama yok kilo bi türlü gitmiyor

Ben daha hamile değilimin canım zayiflamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum kilolu hamile kalmakta istemiyorum ama yok kilo bi türlü gitmiyor

inşallah hamile kalırsın canım. ben hamilesin sandım. evde pilates yap ya da salona yazıl ama pilates harika verdiriyor. ve kas yapıyorsun. ben hamilr kalmadan yaptım 1 ay ama kilp verip gelince bebek kistte olunca devam edemedim. vereceğinü düşün vermeyecekmişsin gibi düşünme

Kızlar birşey sormak istiyorum 110 veya 120 kilo olup hamile kalan var mı? Olduysada ne gibi sorunlarla karşılaştı? Ne gibi risklerle karşılaştı?
ben 109 kiloyla hamile kaldım boyum 1.75 cm, şuan 121 kiloyum, iri kıyımım :) doktorum gebelik boyunca en fazla 15 kilo al dikkat et dedi başka bi sorun yok, bende pilav makarna ekmek yemiyorum, sadece arada tam buğday ekmeği yiyorum, ama kiloda alıyorum, şeker yüklememde 100 gr iyi çıktı, bebeğiminde benimde sağlığıımız yerinde çok şükür :)

135le hamile kaldım şu an 31 haftadayım 120 kiloyum herhalde doğuma kadar bi 5 daha veririm umarım yani .insulin direncim oldugu için şeker yuklemesi yapılmadı sende zaten seker vardır dikkat etmen lazım dedi doktor başından beride diyet yaptıgım için gerek duymadı ama düzenli ölçümlere devam dedi günde 4 defa parmaktan ölçüm yapıyorum .Şimdiye kadar bi sıkıntı yoktu şekerimde ama bi kaç gündür açlık yüksek çıkıyo bugun sabah 97 çıktı sınır 90mış bi kaç gün daha ölçüp yüksek çıkarsa dahiliye yolları görünüyo bana .Onun dışında bi sorunum yok çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyom .

Benimde kafam çok karışık zayiflayip hamile kalmak istiyorum ama en az 1,5 ayirip zayiflamam lazim eşim çocuk çocuk diyor bu kiloyla hamile kalirsam diye korkuyorum 120kiloyum ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…