- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi MucizeMiZz
-
Benimde kafam çok karışık zayiflayip hamile kalmak istiyorum ama en az 1,5 ayirip zayiflamam lazim eşim çocuk çocuk diyor bu kiloyla hamile kalirsam diye korkuyorum 120kiloyum ne yapacağımı bilmiyorum
Gittim kuzum hepsine gittim koşu bandıda aldım ama yok gitmiyorcanım diyetisyene git mutlaka spor yap emin ol verirsin kilonu.. kilolar gidecek bebek gelecek diye motive et kendini
İnsülin direncinin var benimde iç hastalıkları doktoru çok moralini bozdu sen hamile kalamazdı diye135le hamile kaldım şu an 31 haftadayım 120 kiloyum herhalde doğuma kadar bi 5 daha veririm umarım yani .insulin direncim oldugu için şeker yuklemesi yapılmadı sende zaten seker vardır dikkat etmen lazım dedi doktor başından beride diyet yaptıgım için gerek duymadı ama düzenli ölçümlere devam dedi günde 4 defa parmaktan ölçüm yapıyorum .Şimdiye kadar bi sıkıntı yoktu şekerimde ama bi kaç gündür açlık yüksek çıkıyo bugun sabah 97 çıktı sınır 90mış bi kaç gün daha ölçüp yüksek çıkarsa dahiliye yolları görünüyo bana .Onun dışında bi sorunum yok çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyom .
Sen bence denemelere başla bu arada spor ve yapabildiğim gibi diyet yap ben çok bekledim verilmiyor da hayat ertelenir benim yürüyüş bandım bisikletin herşey var bir gün ara ile binmeye çalışan gergin çok sıkıcı oluyor hayırlısı insallahBenimde kafam çok karışık zayiflayip hamile kalmak istiyorum ama en az 1,5 ayirip zayiflamam lazim eşim çocuk çocuk diyor bu kiloyla hamile kalirsam diye korkuyorum 120kiloyum ne yapacağımı bilmiyorum
Siz kaç kiloyla hamile kaldınızvalla becerebiliyosan bi 2-3 ay sık kendini bi 15-20 kilo ver öyle kal, ben ani kaldım, planlı kalsam bende verip kalmayı tercih ederdim
Aynen bi hevesle alip bırakıyoruz ama bırakmamak lazım bakalım ben yarından itibaren başlıcam artık kendime söz verdimSen bence denemelere başla bu arada spor ve yapabildiğim gibi diyet yap ben çok bekledim verilmiyor da hayat ertelenir benim yürüyüş bandım bisikletin herşey var bir gün ara ile binmeye çalışan gergin çok sıkıcı oluyor hayırlısı insallah
stres yapma ben 6 ay diyet yaptım zayıf gebe kalayım diye maalesef ben stres yaptıkça şiştim ve 84 kg hamile kaldım. herşeyde bir hayır varBen daha hamile değilimin canım zayiflamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum kilolu hamile kalmakta istemiyorum ama yok kilo bi türlü gitmiyor
stres yapma ben 6 ay diyet yaptım zayıf gebe kalayım diye maalesef ben stres yaptıkça şiştim ve 84 kg hamile kaldım. herşeyde bir hayır varBen daha hamile değilimin canım zayiflamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum kilolu hamile kalmakta istemiyorum ama yok kilo bi türlü gitmiyor
Ama bende adet düzensizliği var işte canım o yüzden mecburum desem yeridirstres yapma ben 6 ay diyet yaptım zayıf gebe kalayım diye maalesef ben stres yaptıkça şiştim ve 84 kg hamile kaldım. herşeyde bir hayır var
anladım canım. 3 yıl önce 90 kiloydum evlenecem diye diyetisyene gidip zayıfladım ve 63 kiloya indim. nişandan sonra tamamen stres ve iki taraf arasında kalma yuzunden gitgide kilo aldım. evlenince iyice şiştim. şimdi gittiğim diyetisyenin online hizmeti açılmış, gebeliğimi oradan takip etmeyi düşünüyorum. bana hep stres kilo aldırdı, o nedenle stres yapma hayırlısını dile, rabbim sağlıkla gebe kalmanı nasip etsin önemli olan o.Ama bende adet düzensizliği var işte canım o yüzden mecburum desem yeridir
109 kiloylaSiz kaç kiloyla hamile kaldınız
İnş canım benim dua et benim için hamişlerin duası kabul olur derleranladım canım. 3 yıl önce 90 kiloydum evlenecem diye diyetisyene gidip zayıfladım ve 63 kiloya indim. nişandan sonra tamamen stres ve iki taraf arasında kalma yuzunden gitgide kilo aldım. evlenince iyice şiştim. şimdi gittiğim diyetisyenin online hizmeti açılmış, gebeliğimi oradan takip etmeyi düşünüyorum. bana hep stres kilo aldırdı, o nedenle stres yapma hayırlısını dile, rabbim sağlıkla gebe kalmanı nasip etsin önemli olan o.
rabbim gönlüne göre versin, hayırlı güzel evlatlar nasip etsin. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah.İnş canım benim dua et benim için hamişlerin duası kabul olur derler
rabbim gönlüne göre versin, hayırlı güzel evlatlar nasip etsin. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah.İnş canım benim dua et benim için hamişlerin duası kabul olur derler
Mesela insulin degerin kac ben 21 degerimle hamile kaldim bebegi kaybettim ama bununla bir alakasi yok. Tek basina insulin degerinin bir anlami yok bence aclik kan sekeri, tokluk kan sekeri ve pko var mı hepsi ancak anlamli olabilirİnsülin direncinin var benimde iç hastalıkları doktoru çok moralini bozdu sen hamile kalamazdı diye
En son 45 di iki üç ay oldu baya iyi kullandım ilaçlarını diyet yapıyorum inşallah düşmüştür gidip olcturmeye korkuyorunMesela insulin degerin kac ben 21 degerimle hamile kaldim bebegi kaybettim ama bununla bir alakasi yok. Tek basina insulin degerinin bir anlami yok bence aclik kan sekeri, tokluk kan sekeri ve pko var mı hepsi ancak anlamli olabilir
Cnm çok yüksekmiş hani bende 21 ile tam kalmamisimdir en son olcturttugum deger bu 15e dusmustur lutfen sende dusurmeden hamile kalma, hani moral olsun diye yazdim ama boyle bir rakam beklemiyordumEn son 45 di iki üç ay oldu baya iyi kullandım ilaçlarını diyet yapıyorum inşallah düşmüştür gidip olcturmeye korkuyorun
İnş canım benim dua et benim için hamişlerin duası kabul olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?