Verirsinn canım ama gerçekten azim etmen gerekli. Bunun en iyi örneği benim ne yapsam kilo veremiyorum derdim tabi yemektende vazgecmezdim.
En son tartiya ciktim ve 98kg görünce kendimi igrendim resmen.
Kollar bacaklar aman allahm.
Birden kestim herşeyi yemicem diye büyük yeminler ettim.
Yemedim de 2,5 ayda 98 kilodan 65e düştüm. Yani istediğim ideal kiloma.
Sonra nişanlandm herşey Güzel gayet mutlusun yemek davetleri kayinvalide yemekleri derken şak 70kg.
E tabi evlendin pasta börek yapiosun kendini gösterme çaban bak ben bunlarida yapmayi biliyorum tavırları içten içe.
Sonuç 80kg
9 gün oldu tekrar diyetteyim 2 kg gitti bilee.. yaza kadar hedef 65..
Ilk diyete basladigm ay 12 küsür kilo vermistim spor yapmadan evde pinekleyerek.
Sonra spora basladim devami kendiliğinden geldi.
Yanlış anlama kuzucum senin kilon bana göre fazla olduğu için dahaa hızlı verirsin emin ol. Sadece coook iste.
Hergün sabah 1 yumurtami mutlaka yiyorum domates salatalık.
Sigara kullandigim icin midem eziliyor sanki birkac saat sonra eğer sen kullanmiyorssn bu avantajın olacaktir.
Kullaniyorsan da o hissi bastirmak icin leblebi ye ve ardindan 1 koca bardak su iç açlık filan kalmıyor.
Öğlen kocaman bir tabak salata ve istediğin sebze yemeğini tüket mesela. Yada tavuk göğüsü haşla baharat serp ye.
Akşam da yine salata Yoğurt vs. Yiyerek günü kapat. Aksam 5ten sonra yemek olayini kafanda bitir toksun sen öyle empoze et kendini.
Baktin gücün kalmiyor yesil elma ye hatta tatli krizin tutarsa üzerine tarçın serp.
Kendine hergün limonlu su yap 1 litre ve onu iç.
Ve son olarak sabah sade türk kahvesi ile başlarsan metabolizman harika bir şekilde güne merhaba diyecektir :)
Sana bunları yazarken ben kahvemi yudumluyorum. Umarım en kısa sürede o inatçı azim sanada gelir :)