okuyunca kendimi gördüm aslında bi an benim de boyum 1.78 yani en son öyleydim şimdi bilmiyorum
kilom da 54-55 civarı.
lise sondayken 61-62 civarıydım oldukça da yakışıyordu kilom giydiklerim vs. ancak stressten hasta oldum ve 1 hafta hastanede yattım hastalığım yüzünden bir anda 10 kilo verdim ve aradan 4 sene geçmesine rağmen hala kilo alamıyorum
doktora gitmedim neden bilmiyorum ama doktorları sevmiyorum malesef.
insanları hiç bir zaman görünüşlerinden dolayı yargılamam en nefret ettiğim şeylerden biridir. kilosu boyu kendisi mutluysa başkasına laf etmek düşmez ama insanları pek anlayamıyorum.
"ayy çok kilo mu aldın sen? biraz dikkat et yediklerine ama... ayy şuna bak kemikleri sayılıyor! bacaklara bak çırpı gibi!!!" bunlar uzar gider...
kusura bakmasınlar ama onlara ne?? insanlar hiç mi düşünmez diye düşünüyorum bazen: karşındakinin kalbini kırınca değil sızlatınca bile üzülmüyor musunuz?
neyse sözü uzatmayım ben de zayıfım ama şu an çok şükür sağlıklıyım. elbette biraz kalçam olsun şööyle isterdim ama olmuyorsa da olmaz herkes mükemmel olacak değil ya..
bana böyle diyenlere de... böööyle bir kahkaha atıyorum ayyy tatlım ben kendim o kadar güzel görüyorum ki bazen aynaya bakarken saatlerimi geçiriyorum diyorum deli mi diye bakıyorlar umrumda mı değil
ayrıca birazcık şu herkesin bayıldığı mankenlerin artistlerin boyuna posuna bakın da moraliniz yerine gelsin ama mümkünse resimlerine değil çünkü o kadar photoshopla biz de 100 kg olabiliriz
yaşasın her şeyimizle kendimiz :92: