• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolu insanlara özeniyorum bazen.

renkarmoni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
33
0
36
Samsun
Merhaba kızlar...

Ben 160 boy a 40 kiloyum. Çok zayıfım evet... Çevremdne sürekli zayıflıgımla ılgılı seyler duymaktan bıktım. Yüz olarak herkes hayran kalır, çok begenir aslında fizik olarak da kötü değil. Yani vucudum çelimsiz kötü durmuyor biçimli en azından... goguslerımı falan sevıyorum ama ne zaman alısverıse gitsem kendıme gore bir pantolon bulamıyorum 36 beden pantolonlara girmek istiyorum hafif kalçalarım çıksın istiyorum... sanki 6 - 7 k,lo alsam dünya güzeli olcam oyle hıssedıyorum cunku tek eksiğim kiloo baska bısey değil... 20 yasında üniversite oğrencısıyım ve yasımdan kuck gosterıyorum 20 diyince ınsanlar şaşırıyor gerçi kilo alsamda minyon tipli olucam ama yinede zayıflıgım bunu on plana cıkarıyor... Denemediğim sey kalmadııı.... Doktora gittim kansızlık bile çıkmadı her sey normal cıktı vıtamın ılacı verıp yolladı ama olmadı kılo alamadım hatta bi doktor dogum kontrol hapı bile verdi yinede alamadım. Kabul ediyorum iştahsızım yeteri kadar yemıyorum.... Ama anlayın yıyemıyorum stresli bir yapım var moralım bıraz bozuk olsa bişey yıyemem eger aşırı stresli bi durum varsa hayatımda midemi etkıler ve hemen kusarım su bile içsem kusarım pskolojik işte... Kendımı aynaya baktıgımda güzel buluyorum aslında ama ınsanların soyledıklerı kafamı karıstırıyor. Çevremde hafif kalçalı hafifi göbekli kızları gordugum zaman özenıyorum benımde boyle kalçalarım olsa diye ciddiyim... azcık kilo fazlam olsaydı eger bu duruma tercih ederdim emin olunn.... Balık etli olunca ınsanlar size aa cok kılolusun aa göbegin var demıyorum ama zayıf biri görünce ay cok zayıfsın dıyorlar buna sinir oluyorum girdiğim ortamlarda fiziğim söz konusu olsun ıstemıyorum konusu açıldıgı zaman gülüp gecıyorum ben mutluyum dıyorum konu kapanıo ama kilo almak istiyorum.

Bunları neden yazdım, içimi dökmek istedim. Nasıl kılo alıcam diye sormuyorum artık bıktım cunku hıcbısey ıse yaramadı denemek istemıyorum akışına bıraktım hayatı zamanla alırım... Sonucta ne başarıma ne guzellıgıme engel olmuyor zayıflıgım bana farklı bi hava atıyor tabı benım elımde olan bısey olsa yınede kılo almayı tercih ederdim o ayrı... Akışına bırakın arkadaslar dert etmeyin umarım benım gibi kilo alamama problemı yasayan herkes mutlu sona ulasır... Bol kilolu gunlerr.. okudugunuz için teşekkür ederim :)

merhaba canım. benimde kilo sorunum var.
boyum1.70 kilom 51-52. boyuma göre çok çok az.
bende çevremden yok çok zayıfsın yok hep rejimdemisin, yok 'çöp bacak' ( arkadaşım var bi tane baya kilolu o hep öle takılır :)) )
üstelik ben evliyim. eskiden evlenirsin kilo alırsın derlerdi ama yokkk..
sadece şunu anladım kafama birşey takınca yada birşeyi sorun yapınca hızla kilo veriyorum. ama kendi halimde yaşantıma devam edince normal oluyo herşey. yani çok şey kafadan geçiyor :))

yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri yaşadığım için gülümsedim :)
evet kilolu insanalara "ayy ne kadar kilolusun sen" diyemezler pek
üzüleceğini düşünürler..ama zayıflara "kız çöp gibisin biraz kilo al,üflesem uçacaksın,kemiklerin sayılıyo" gibisinden bi sürü şey derler
bu da zayıfların sinirini bozar nedense bunu hesaba katmazlar...

bende hayatım boyunca hep zayıf oldum..bişeyi kafaya taktımı yemeden içmeden kesilen bi tip olduğum için
ufacık şeyleri de zaten kafaya taktığım için hep yaşımdan küçük gösterdim..
şuan 46 kiloyum 160 boyum..ve kimse 25 yaşında olduğuma inanmıyo:)
aslında yeri geliyo avantaj oluyor ama bende bi 5-6 kilo almak isterdim..
zaten dikkat edin kilolu insanlar rahat,hiçbirşeyi kafasına takmayan,dertsiz tasasız insanlardır :)

yiyorum yemiyo değilim ama almak için daha da çok yemem lazım demek ki..
bende bi dünya test yaptırdım bişey çıkmadı...herşey kafada bitiyo
psikolojini rahatlatıp yiyeceksin..

benim belim çok ince..36 bedene kalça tam oturuyo ama belden dönüyo
deli oluyorum:47::47:

okuyunca kendimi gördüm aslında bi an benim de boyum 1.78 yani en son öyleydim şimdi bilmiyorum :9: kilom da 54-55 civarı.
lise sondayken 61-62 civarıydım oldukça da yakışıyordu kilom giydiklerim vs. ancak stressten hasta oldum ve 1 hafta hastanede yattım hastalığım yüzünden bir anda 10 kilo verdim ve aradan 4 sene geçmesine rağmen hala kilo alamıyorum :50:
doktora gitmedim neden bilmiyorum ama doktorları sevmiyorum malesef.
insanları hiç bir zaman görünüşlerinden dolayı yargılamam en nefret ettiğim şeylerden biridir. kilosu boyu kendisi mutluysa başkasına laf etmek düşmez ama insanları pek anlayamıyorum.
"ayy çok kilo mu aldın sen? biraz dikkat et yediklerine ama... ayy şuna bak kemikleri sayılıyor! bacaklara bak çırpı gibi!!!" bunlar uzar gider...
kusura bakmasınlar ama onlara ne?? insanlar hiç mi düşünmez diye düşünüyorum bazen: karşındakinin kalbini kırınca değil sızlatınca bile üzülmüyor musunuz?
neyse sözü uzatmayım ben de zayıfım ama şu an çok şükür sağlıklıyım. elbette biraz kalçam olsun şööyle isterdim ama olmuyorsa da olmaz herkes mükemmel olacak değil ya..
bana böyle diyenlere de... böööyle bir kahkaha atıyorum ayyy tatlım ben kendim o kadar güzel görüyorum ki bazen aynaya bakarken saatlerimi geçiriyorum diyorum deli mi diye bakıyorlar umrumda mı değil :34: :9:
ayrıca birazcık şu herkesin bayıldığı mankenlerin artistlerin boyuna posuna bakın da moraliniz yerine gelsin ama mümkünse resimlerine değil çünkü o kadar photoshopla biz de 100 kg olabiliriz :34:
yaşasın her şeyimizle kendimiz :92::kkk:

bende baya zayıfım boyuma göre ama cılız durmuyorum gayet memnunum kilomdan .........gören bana da ay ne zayıfsın ,bişey yemiyonmu sen derdi zamanla sinir olmaya başladım eee heralde senin yanında zaten zayıf kalmam normal be kadın aynaya bakmıyonmu derdim içimden :36:sonra ağzını yaya yaya ayyyy çok zayıfsınnnnn diyenlere ayy gerçektenmi çok teşekkür ederim:60: formumu korumaya çalışıyorum işte sizde biraz dikkat etseniz iyi olur yemenize baya kilo almışsınız görüşmeyeli diyorum:60:kalıyo öyle karşımdaki ortam buz kesiyor tabi ama bir daha bana bunu demeyeceğine eminim karşımdakinin :60:can atıyodur benim gibi olmaya ama olamayıncada çamur atılıyor malesef :60::64:sen aynaya baktığında memnunsan takma kafana:71:

kızlar yalnız olmadıgımı görmek güzel :D aynaya baktıgımızda sorun yoksa başkalaırnın dediklerını takmamalıyız bence :D Zaten dedim ya tek sorunum bıraz kalçalarım toplu olsa dıyorum o kadar :D

:89: ne kadar tezatız değil mi kızlar ben yıllardır kilo vermek için deliriyorum sizlerse almak için :44: siz benim yerimde olmak istemezsiniz ama bende 40 kilo olmak istemem 1.75 boyum var 75 kilo olmak istiyorum. Ben üzülünce yemeğe saldıranlardanım mutlu olunca kilo veriyorum kilolarım ne kadar mutsuz olduğumu gözönüne koyuyordur herhalde :59:
Tavsiye çok yerde duydum ve dinledim kilo almak istiyorsanız diyet yapın :87: diyet yapan insanların kilo aldığı gerçek sizde kendinizi yemekten kısıtladığınızda düşündüğünüz tekşey yemek yemek oluyor ve bu şekilde kilo alabilen çok insan var bilginize :34:

hiç bişeyi kafanıza takmamamya özen gösterin arkadaşlar bazen bu insanlrda iştah kesikliğine yol açabiliyor çevremden duyduklarıma göre zamanla alırsınız kiloyu

Vuuu benden ne kadar çok insan varmış :) Yüzümü beğenirim, hastalıktan ölücek kadar zayıf degilim. 166 boy 47 kiloyum.. Ama işte aah o kot pantolonlar biraz sıkı kalçalar ve orta kalınlıktaki bacaklarda daha güzel duruyo be.. kendimizi olduğumuz gibi kabullenelim. fakat kilo sorunu eğer bi sağlık problemimiz yoksa değiştirilemiycek bişi diil.. psikolojik olarak yemek yiyemiyor yada problemleriniz varsa, doktora gitmenizi öneririm. bunun dışında iştah şurupları falan belki yararlı olabilir. amaa şunu demeden de geçemiyorum.. zayıf olmak her zaman iyidir 10 yaş genç dururuz her zaman:D yinede birazcık alsakta fena olmaz tabii!!

şurup, vitamin her seyi denedim hayır olmuyor olmuyooor :))) etek ve şort giymek istiyorum artıkk..... Dar pantolon giyince cok ınce duruyor, bol giyince ustumde emanet gibi duruyor hiç kalçam yok tek problemim bu benım....

Bacaklarınızı kalınlaştırmak istiyorsanız;
her sabah 8 kere "çömelin ve ellerinizden destek almadan ayağa kalkın"
her akşam 12 kere yine aynısını yapın.
Ben faydasını gerçekten gördüm :34:

bu konuda yalnız değilsiniz bende geldim aranıza :27:
46 kiloyum ne yaptımsa alamadım hamile kaldım 13 kilo aldım fakat bir ay içinde 2 kiloda fazlasıyla verdim
yani 48 le hamile kaldım doğumdan 1 ay sonra 46 oldum ve öylece kaldı bir ara 1/2 kilo alıp verdimm
ama yok kalıcı olmadı işte :5:geceleri yemek yiyip yattım pekmez içtim tatlı çikolata keçi boznuzu hamur işleri yok yok alamadım ...
bende sitresli biriyim herşeyi takarım kafama iştahım yok olur açsam bile yiyemem midem bulanır genelde zorla yemek yerim o da başım dönmesin diye o kadar ....
hiç iştahla yemek yediğimi bilmem :26::25:

Back
X