Kilolu olduğu gerekçesiyle iş bulamıyor

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
İsveçli manken kilolu olduğu gerekçesiyle iş bulamıyor

Stockholm'de yaşayan 19 yaşındaki manken Agnes Victoria Hedengaard, 5 yıldır mankenlik yapmasına rağmen kilolu olduğu gerekçesiyle iş bulamıyor.

57 kilo olan isveçli manken, yaşananlara tepkisini çektiği video ile milyonlara duyurdu.
57 kilo olan isveçli manken, İngiltere, İtalya, ABD gibi ülkelerde kilosu fazla olduğu gerekçesiyle iş bulamadığını belirterek “5 yıldır mankenlik yapıyordum ama artık iş bulamıyorum. Müşterilerim benim kilolu olduğumu öne sürüyorlar.Oysa AB ülkeleri ve birçok ülkede artık çok zayıf mankenlerin çalıştırılmaması konusunda kararlar var. İsveç’te bile iş bulamaz oldum” dedi.
Yaşadıklarını bir video ile Facebook, YouTube gibi sosyal medya alanlarında anlatan Agnes Victoria Hedengaard, milyonlarca kişi tarafından izlendi.
Diğer mankenler arkadaşlarıyla konuşup aynı sorunu yaşadıkların öğrendikten sonra video filmi yapmaya karar verdiğini belirten Agnes Victoria Hedengaard: “Moda dünyasını anlamak çor zor. 5 yıldır mankenlik yapıyorum. 1 yıldır neredeyse yemek yemiyorum, her gün aldığım kaloriyi hesaplıyorum. Kafamda bir sürü düşünce oluşuyor. Yemek yeme isteğimi tamamen kaybetmekten korkuyorum” dedi.
İsveç’in Veliaht Prensesi Victoria’nın önünde ve birçok defilede mankenlik yapan Agnes’in ailesi de kızlarının yemek yiyememe hastalığına yakalanmasından korkuyor.

http://www.ntv.com.tr/yasam/isvecli...ekcesiyle-is-bulamiyor,Qeneed-FSk6iPZnzxqRr0A

Son düzenleyen: Moderatör:
kilolu mu neresi kilolu bu kadının yahuuu

Iste özendirilen sey bu zayif tahta gibi olmak moda ulan bunun baseni yok ki bundaki basense bizdeki ne minder mi hey allahim ya..

Habere gel habere
Olmadı türkiyeye gelsin bir haftada zengin olur

Niye şaşırıyorsunuz kızlar böyle artık maalesef bizim kızlarımızda aynı kendilerini hep şişman görüyorlar bu yüzden hastalıklı gibi geziyorlar ortalıkta

Artık kemik üstü deri moda bunlarda.
İnsan bazılarına bakınca gerçekten korkuyor. Bir de defilede vamp makyaj yapınca ciddi anlamda korku filmlerinden fırlamış gibi oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…