- Konu Sahibi monalisa79
-
Ben de aynı durumdayım malesef,75 kiloyum ve gebelik düşünüyorum.Diyetisyene gittim,inşallah verebilirim.
inşallah canım zayıflayıf hamile kalmak gerekiyor aslında ilerisi içinalınan kilolar çok zor gidiyoda.bende düşünüyorum bebbiş ve almamak için çok dikkat etmeyi düşünüyorum
bende en son 63 kıloydum ama sıcaklardan verdım sanırım 61 fln en az 10 kılo vermem gereklıkı 63 kıloyla dogum yapmıs olayım troıd sornum var daha fazlasını veremem
nuuurrrrummm benıde al yanına bende varım bılıonn
çok sıkı takipçinim valla bacım paşindeym bırakmammmtakıp et benı tatlım araştırmalarım hızla suruyorrrrrrrrrrrrrr:))))))))))
çok sıkı takipçinim valla bacım paşindeym bırakmammm
aynen katılıorummm:):):)burdan yazısalım sık sıkbu topici canlı tutalımda forum takıpten okuyan ve bızım gibi totoş hamile kalan hamileler bıze ışık olurlarrr:)))))))))
aynen katılıorummm:):):)burdan yazısalım sık sıkbu arada ne guzel demıssın bak bızım gbı hamıleler dıe allahmı soyletti ne
sesimizi duyan varmııııııııııııııııııııııııayyy inşşşş kızz inşşş:)))) kilolu hamile kalanlar duyun sesimiziiiiiiboyunuz kaçtı? kilonuz kaçtı? hamile kaldığınızdaaaa??????
sesimizi duyan varmıııııııııııııııııııııııı
galıba yaaa bız anormal mı oluoz sımdıgaliba herkes normal kiloda hamile kalmışş:))))))))))))))))
galıba yaaa bız anormal mı oluoz sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?