kilolu olup hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
bende 73 kiloyum ve kısmetse bebek düşünüyoruz ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım ve 85 kiloyla doğum yaptım ve sonradan çok zor verdim. benim gibi kilolu hamile olanlar varsa kilo almamak için neler yapıyolar paylaşalım lütfen bu hamileliğimi 10 kiloyla kurtarmak istiyorum

Son düzenleme:
Ben de aynı durumdayım malesef,75 kiloyum ve gebelik düşünüyorum.Diyetisyene gittim,inşallah verebilirim.

inşallah canım zayıflayıf hamile kalmak gerekiyor aslında ilerisi için alınan kilolar çok zor gidiyoda.bende düşünüyorum bebbiş ve almamak için çok dikkat etmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
inşallah canım zayıflayıf hamile kalmak gerekiyor aslında ilerisi için alınan kilolar çok zor gidiyoda.bende düşünüyorum bebbiş ve almamak için çok dikkat etmeyi düşünüyorum

bende en son 63 kıloydum ama sıcaklardan verdım sanırım 61 fln en az 10 kılo vermem gereklıkı 63 kıloyla dogum yapmıs olayım troıd sornum var daha fazlasını veremem

bende en son 63 kıloydum ama sıcaklardan verdım sanırım 61 fln en az 10 kılo vermem gereklıkı 63 kıloyla dogum yapmıs olayım troıd sornum var daha fazlasını veremem

inşallah verirsin canım dediğin gibi zayıf hamile kalmak daha avantajlı bide fazla kilo almazsan doğumdan çıkar çıkmaz hepsini veriyosun.hayırlısı olsun canım senin için.ben hamile kalıncada yürüyüş ve sporla dengelemeyi düşünüyorum.

kızlar bendeeee bendeeeeeeeeeeee boyum 150 155 arası kilom 73 hamile kalamadım 5 aydırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((( sizce zormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????????????????????????????????

bu topici canlı tutalımda forum takıpten okuyan ve bızım gibi totoş hamile kalan hamileler bıze ışık olurlarrr:)))))))))
aynen katılıorummm:):):)burdan yazısalım sık sıkbu arada ne guzel demıssın bak bızım gbı hamıleler dıe allahmı soyletti ne

aynen katılıorummm:):):)burdan yazısalım sık sıkbu arada ne guzel demıssın bak bızım gbı hamıleler dıe allahmı soyletti ne

ayyy inşşşş kızz inşşş:)))) kilolu hamile kalanlar duyun sesimiziiiiii boyunuz kaçtı? kilonuz kaçtı? hamile kaldığınızdaaaa??????

walla daha hamıle kalmama zaman var seneye temmuz gıbı calısmalara baslayabılırım burda hastane falan yok konvoyla fılan gıdılıp gelınıyor tutsak gıbı bırn önce zaman gecsın ıstıorum anne olmak ıcın sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…