- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi monalisa79
-
kız ne guzel bı ruyaymıs bu boyleee allah hayırlara çıkarsınnkız yasemın hoşgeldinnn dun gece ruya görmüşytümm yorumlattımmm profilimden gir bak tabır yorumladıııııııııı kızzzzzzzzzzz ruyamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))))))))))))))
aaahhh ahh cnm bnm rahtlattın valla bende hemen hemen o kılodayım tedırgndım acıkcası...bısey sorcam arkadasının boyu kac cm?yası kac acaba???cvp verırsen cok sevınırm:78::78::78::78:
çok teşekkür ederım içime serin sular serpildiiiiiiiiiiiiii oyyyyyyy:)) allahım bebeişini kucağına almayı nasip etsin inş bu yolda dularıuım sizinleeee... kızzzzzzzzzz yasemınımmmmmmmmmmmmmm oku okuuuu bak:))))))))içini rahatlattttttt:))
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbeslemene dikkat ediyormusun canım neler tüketiyorsun?
canım bende 73-74 kiloyum boyum 1.67.bebiş düşünüyoruz kısmet.bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama 7 senede anca bu kadar verebilidiminşallah bu bebişte fazla almam.hamilelik platesi falan düşünüyorum evde acaba deneyen arkadaşlar varmıdır?inşallah sende verebilirsin alınan kilolar kolay kolay gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?