- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi monalisa79
-
yolladımmmm:):)bnm kociş yastıga 5 kala uyuyo be ne guzel vallamesaj kutumu temizledımmmmmm:))))
mesaj kutumu temizledımmmmmm:))))
yolladımmmm:):)bnm kociş yastıga 5 kala uyuyo be ne guzel valla
terfi ettın kızz çanakkalenın gulusun ya artıkkbende yatsam süper olacak yarın o kadar işim varkii... taşınıyorum yaaaa kıyafetlerimizi valizliyecemm yıkanacakları yıkayacammmmm pazar gunu gıdıyorum uzunköprüdennn artık buraların gülü ben değilim:)))))))
terfi ettın kızz çanakkalenın gulusun ya artıkksen bılırsın hayatım uykusuzluk zor bana sorarsan yatma derım tabıkı bı damla uykum yok
ayy nefret edıom uyuyamamaktannn dun aksam(gercı aksam deılde sabah) saat 7.30da kocısımı ıse gonderıp oyle yattımkız benımde uykum yok zorla uyuyomm dön o tarafa don bu tarafa 1 saat geçiooo
ayy nefret edıom uyuyamamaktannn dun aksam(gercı aksam deılde sabah) saat 7.30da kocısımı ıse gonderıp oyle yattım
kızlar bendeeee bendeeeeeeeeeeee boyum 150 155 arası kilom 73 hamile kalamadım 5 aydırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((( sizce zormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????????????????????????????????
ben 165 boyundayım ve 95 kıloyum 3 aydır evlıyım ve sımdı de hamıleyım :) yanı sıkma canını ben gıbı kılolu bırı hamıle kaldıysa sen haylı haylı kalırsın :)
kızlar bendeeee bendeeeeeeeeeeee boyum 150 155 arası kilom 73 hamile kalamadım 5 aydırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((( sizce zormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????????????????????????????????
nuuurrrrummm benıde al yanına bende varım bılıonn
ben 165 boyundayım ve 95 kıloyum 3 aydır evlıyım ve sımdı de hamıleyım :) yanı sıkma canını ben gıbı kılolu bırı hamıle kaldıysa sen haylı haylı kalırsın :)
hoşgeldin canım ilk bebişmi olucak?
boyum 1.60 kızıma 68 le hamile kaldım 84le doğuma girdiim
kızım 8 aylıkken 71 kiloydum
şu anda 74 filanım 2.bebişi istiyorum
ama kilo da vermek istiyorum en azından 65 filan olsam süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?