kilolu olup hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

mesaj kutumu temizledımmmmmm:))))

bende yatsam süper olacak yarın o kadar işim varkii... taşınıyorum yaaaa kıyafetlerimizi valizliyecemm yıkanacakları yıkayacammmmm pazar gunu gıdıyorum uzunköprüdennn artık buraların gülü ben değilim:)))))))

terfi ettın kızz çanakkalenın gulusun ya artıkksen bılırsın hayatım uykusuzluk zor bana sorarsan yatma derım tabıkı bı damla uykum yok

kızlar bendeeee bendeeeeeeeeeeee boyum 150 155 arası kilom 73 hamile kalamadım 5 aydırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((( sizce zormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????????????????????????????????????

ben 165 boyundayım ve 95 kıloyum 3 aydır evlıyım ve sımdı de hamıleyım :) yanı sıkma canını ben gıbı kılolu bırı hamıle kaldıysa sen haylı haylı kalırsın :)

Benim bi arkadaşımda kilolu hamile kaldı. Evlendiği gibi hemde.
Bizde çocuk fikrine karar vermeden önce kilo vereyim istiyorum ben, o yüzden zumbaya başladım eğlene eğlene kilo vereyim diye

boyum 1.60 kızıma 68 le hamile kaldım 84le doğuma girdiim
kızım 8 aylıkken 71 kiloydum
şu anda 74 filanım 2.bebişi istiyorum
ama kilo da vermek istiyorum en azından 65 filan olsam süper olucak

ben 165 boyundayım ve 95 kıloyum 3 aydır evlıyım ve sımdı de hamıleyım :) yanı sıkma canını ben gıbı kılolu bırı hamıle kaldıysa sen haylı haylı kalırsın :)

çok teşekkür ederım içime serin sular serpildiiiiiiiiiiiiii oyyyyyyy:)) allahım bebeişini kucağına almayı nasip etsin inş bu yolda dularıuım sizinleeee... kızzzzzzzzzz yasemınımmmmmmmmmmmmmm oku okuuuu bak:))))))))içini rahatlattttttt:))

Bu başlığı ben açmayı düşünüyordum baktım dün açılmış bileeBende şişmanım.Hamile değilim şu an.5 ay sonra falan düşünebilirz belki.O zamana kadar da inş kilo veririm.Örnekler var mı 85 üstü hamile kalıp doğuma giden sürecini anlatan acaba?

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbeslemene dikkat ediyormusun canım neler tüketiyorsun?

boyum 1.60 kızıma 68 le hamile kaldım 84le doğuma girdiim
kızım 8 aylıkken 71 kiloydum
şu anda 74 filanım 2.bebişi istiyorum
ama kilo da vermek istiyorum en azından 65 filan olsam süper olucak

canım bende 73-74 kiloyum boyum 1.67.bebiş düşünüyoruz kısmet.bu kiloyla hamile kalmak istemezdim ama 7 senede anca bu kadar verebilidiminşallah bu bebişte fazla almam.hamilelik platesi falan düşünüyorum evde acaba deneyen arkadaşlar varmıdır?inşallah sende verebilirsin alınan kilolar kolay kolay gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…