- Konu Sahibi monalisa79
-
evet 5 aylık evliyim ilk olacak inşşşş:))))))))))))))))) hamile kalamadım 5 aydırrr bakalım allah ne zama kısmet ederse...kiloları sorun yapıyordummmmmmm
Benim bi arkadaşımda kilolu hamile kaldı. Evlendiği gibi hemde.
Bizde çocuk fikrine karar vermeden önce kilo vereyim istiyorum ben, o yüzden zumbaya başladım eğlene eğlene kilo vereyim diye
ben geldiiimmmmbu topıkte en kılolu benmıyım yaaa :44:
hehehhheheehhee kavaktada boy var ama tepesine kargalar şaapıyo kızım bosversene bende boy varda noluohoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) bende bu topicin en kısa boylusu ilan ettim kendımı ne olcek yaneee:)
hehehhheheehhee kavaktada boy var ama tepesine kargalar şaapıyo kızım bosversene bende boy varda noluo
hay allah iyiliğini versin senınbenımde balkona şapıyoooo kargalar ha tepeme şaapıoo haaaaa balkonumaaaaa:))))))))
ayyy inşşşş kızz inşşş:)))) kilolu hamile kalanlar duyun sesimiziiiiiiboyunuz kaçtı? kilonuz kaçtı? hamile kaldığınızdaaaa??????
ben 1.58 gibi bişeyim ve 67 kiloda hamile kaldım bu sabah tartıda 74.7 gösteriyordum yani yaklaşık sekiz kilo aldım 29. haftanın içindeyim 7. ay bitmek üzere. başta cok korkmuştum ama pek zorlandıgım söylenemez. daha cok alırım diye düşünüyordum ama gidişata göre 13 14 kiloyla bitiricem sanırım.
umarım bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınızzzz:))) çok mutluyum şuan ben artıkk korkmuyacam ama yediklerime de dıkkat edecemmmm umarım bende guzel haberler veririm sizeeeee..............yasemınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yasemınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duyyy oku oku sevınnnnnnnnnnnnnnnnn sevınnnnnnnnnn:))))))))))
ben 1.58 gibi bişeyim ve 67 kiloda hamile kaldım bu sabah tartıda 74.7 gösteriyordum yani yaklaşık sekiz kilo aldım 29. haftanın içindeyim 7. ay bitmek üzere. başta cok korkmuştum ama pek zorlandıgım söylenemez. daha cok alırım diye düşünüyordum ama gidişata göre 13 14 kiloyla bitiricem sanırım.
bu arada benim bebeğim tam 17 ay sonra geldi ama kiloyla ilgisi yok 95 kilo olupta ilk seferde hamile kalan arkadaşımda var. sen de istiyormuşsun sanırım umarım benim kadar beklemessin.
bu arada benim bebeğim tam 17 ay sonra geldi ama kiloyla ilgisi yok 95 kilo olupta ilk seferde hamile kalan arkadaşımda var. sen de istiyormuşsun sanırım umarım benim kadar beklemessin.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına versin allahpeki canım dikat ediyormusun neler yiyip içiyosun ne güzel fazla almamışsın
ver allahıımmmm verrrr çifter çifter verrrevet ben çok istiyorum anne olmayııı....inşşş allahım nasip kısmet eder...allahım olmayana vaersinn.. olanında sağlık versin inşş..
ay dur bakayım bende yorumlatayım bari kızzzzzzkız yasemın hoşgeldinnn dun gece ruya görmüşytümm yorumlattımmm profilimden gir bak tabır yorumladıııııııııı kızzzzzzzzzzz ruyamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))))))))))))))
aaahhh ahh cnm bnm rahtlattın valla bende hemen hemen o kılodayım tedırgndım acıkcası...bısey sorcam arkadasının boyu kac cm?yası kac acaba???cvp verırsen cok sevınırmbu arada benim bebeğim tam 17 ay sonra geldi ama kiloyla ilgisi yok 95 kilo olupta ilk seferde hamile kalan arkadaşımda var. sen de istiyormuşsun sanırım umarım benim kadar beklemessin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?