kilolu olup hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

evet 5 aylık evliyim ilk olacak inşşşş:))))))))))))))))) hamile kalamadım 5 aydırrr bakalım allah ne zama kısmet ederse...kiloları sorun yapıyordummmmmmm

inşşah allah gönlüne versin canım okadar dert etme kiloları hamilelikte dikkat edersin beslenmene

hamileliğinde fazla kilo almayanlaraimreniyorum doğrusu biz ne yesek yarıyor mübarek çağla şikel,ebru şallı bizde bunlar gibi olamazmıyız canım

Benim bi arkadaşımda kilolu hamile kaldı. Evlendiği gibi hemde.
Bizde çocuk fikrine karar vermeden önce kilo vereyim istiyorum ben, o yüzden zumbaya başladım eğlene eğlene kilo vereyim diye

oynaya oynaya kilo vericen deseneşimdi kaç kilocun canım

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) bende bu topicin en kısa boylusu ilan ettim kendımı ne olcek yaneee:)
hehehhheheehhee kavaktada boy var ama tepesine kargalar şaapıyo kızım bosversene bende boy varda noluo

ayyy inşşşş kızz inşşş:)))) kilolu hamile kalanlar duyun sesimiziiiiii boyunuz kaçtı? kilonuz kaçtı? hamile kaldığınızdaaaa??????

ben 1.58 gibi bişeyim ve 67 kiloda hamile kaldım bu sabah tartıda 74.7 gösteriyordum yani yaklaşık sekiz kilo aldım 29. haftanın içindeyim 7. ay bitmek üzere. başta cok korkmuştum ama pek zorlandıgım söylenemez. daha cok alırım diye düşünüyordum ama gidişata göre 13 14 kiloyla bitiricem sanırım.

umarım bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınızzzz:))) çok mutluyum şuan ben artıkk korkmuyacam ama yediklerime de dıkkat edecemmmm umarım bende guzel haberler veririm sizeeeee..............yasemınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yasemınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn duyyy oku oku sevınnnnnnnnnnnnnnnnn sevınnnnnnnnnn:))))))))))

bu arada benim bebeğim tam 17 ay sonra geldi ama kiloyla ilgisi yok 95 kilo olupta ilk seferde hamile kalan arkadaşımda var. sen de istiyormuşsun sanırım umarım benim kadar beklemessin.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına versin allah peki canım dikat ediyormusun neler yiyip içiyosun ne güzel fazla almamışsın

bu arada benim bebeğim tam 17 ay sonra geldi ama kiloyla ilgisi yok 95 kilo olupta ilk seferde hamile kalan arkadaşımda var. sen de istiyormuşsun sanırım umarım benim kadar beklemessin.

evet ben çok istiyorum anne olmayııı....inşşş allahım nasip kısmet eder...allahım olmayana vaersinn.. olanında sağlık versin inşş..

evet ben çok istiyorum anne olmayııı....inşşş allahım nasip kısmet eder...allahım olmayana vaersinn.. olanında sağlık versin inşş..

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına versin allah peki canım dikat ediyormusun neler yiyip içiyosun ne güzel fazla almamışsın

yok pek etmiyorum aslında. ilk 2 ay cok bulantım oldu zaten kilo almadım. sonrada yaza denk geldiğinden hareket fazla oldu, kış olsa belki daha cok alırdım bilmiyorum. ben calışmıyorum genelde evdeyim hatta coğunlukla 10-12 arası gibi uyanıyorum ama kendimi çok yorgun hissetsem bile yakındakine değilde uzaktaki markete gidip geldim. akşam yürüyüşleri yaptım ama tempolu falan değil keyfi. ev işlerini bebeğe bişey olur diye ihmal etmedim. hiç bişey yapamassam merdiven indim çıktım öyle söyliyim. yemek konusunda herşeyi yiyorum ama hamur işi pek yemedim. cips bisküvi falan önceden sık yerdim simdi zararlı düşüncesiylede yemedim diyebilirim. sadece canım cok cekmişti iki kere cips aldırmıştım eşime. genellikle bigün boyunca aşağı yukarı yediklerimi yazayım.

kalkınca bazen bi yumurta bazen peynir ekmek bazense 2 3 dilim ekmekle tahin bal tükettim (genelde hafta sonları hariç tek bi secenekle kahvaltı yaptım ama mutlaka ardından bi kuru incir, 1 kuru kayısı veya 1 hurma. 2 3 tane fındık 1 tane ceviz tükettim sabahları. öğleye doğru 1 2 çeşit meyve mutlaka yiyorum. geç kalkınca öğle yemeği yemedigim cok oluyor. pasta böre değil ama canım çektiği için kısır, patates salatası gibi şeyleri çok yapıp yedim öğle ve ikindi zamanları. akşam normal yemek ne varsa. sonra 4 5 çeşit bazen 6 7 çeşit meyve yiyorum (ki ben normalde hiç yemezdim) çok canım istiyor abartıyorum ama ben faydasını çok gördüm hiç kabız olmadım diyebilirim. günde 2 kere bile büyük abdeste cıkıyorum bazen. günde 1 en fazla 2 bardak süt. böyle canım işte sabaha karsı çiş molasına kalkarsam kan şekerim dengelensin diye yine kuru incir ya dakayısı atıyorum bazen ağzıma.6. aydan sonra da arasıra pekmez içiyorum 1 2 yudum çok değil.

bi de ben gebe kalınca sigarayı bıraktım ona rağmen 8 kilo hiç korkmayın yani.

Son düzenleme:
kız yasemın hoşgeldinnn dun gece ruya görmüşytümm yorumlattımmm profilimden gir bak tabır yorumladıııııııııı kızzzzzzzzzzz ruyamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:)))))))))))))))

ay dur bakayım bende yorumlatayım bari kızzzzzz

aaahhh ahh cnm bnm rahtlattın valla bende hemen hemen o kılodayım tedırgndım acıkcası...bısey sorcam arkadasının boyu kac cm?yası kac acaba???cvp verırsen cok sevınırm
:78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…