- 19 Aralık 2014
- 204
- 81
- 43
- 38
- Konu Sahibi pinarsezgingd
-
aa güzel i zmanda güzel bi kılo vermıssın tebrık ederım yumurtalar tuplerın ucunda kesenın ıcınde duruyor yanı kese catlayınca hepsı mı tuplere dogru gıdıyor butun yumurtalar mı yanı dmek ıstemıstım :)evet o akıskan sıvı oluyordu dogru onu gordugum zmanda bol bol cocuk calsıması yapıcaz anladım beyaz parcalarda oldugu oluyor şeffaf olanın ıcınde bazen neys dıkkat edıcem dr cum :) dr cum dıyorum sakıncası yoksa cunkı gıttıgım dr lardan daha cok senden bılgı aldım cok tesekkur ederım canımcım sende sogan kurun bıtınce ıncır degılde dırek hayıt tohumuna basla cnm hayıt pko ıcınde cok ıyı gelıyormus tadı cok kotu ama bebegımız ıcın herseye katlanıyoz ısteteşekkür ederim hayatım.. 1.5 - 2 felan ama sıkı diyet yapmadım sadece ekmeği kestim.. yumurta yumurtalıkta büyür bir kese içinde ve okese çatlar yumurta içinden çıkar tüplerin içine girer işte okese çatladığı zaman içindeki sıvı ile yumurta salıverilir kadının tüpleride açıksa ilişkiden sonra o spermler tüplere yumurtanın yanına doğru yüzer ve yumurtayı spermin biri döller ve döllenen yumurta 4-5 gün içinde rahime doğru yuvarlanıp gider sonrada rahime yapışıp orda bebeği oluşturur.. bende her nekadar olmasada bizden akan yumurta akına benzeyen o sıvıyı gördünmü çalışmalara başla zaten o sıvı 4 - 5 gün sürüyor artı kokusuzdur kokulu olan enfeksiyondur rengide şefaf beyaz değildir :)
aa ne güzel senın adına cok sevındım adetlerın düzene girmesi herseyın normale donmesı dmek rabbim inşşaallaah cok bekletmeden bizlerede bebeklerimizi nasip ede r evet arastırmak lazım bende bıtkıler hakkında cok arastırıyorum cok güzel hayaller hemde oglunla kurdugunuz hayaller daha müthiş olmalı rabbim gönlünüze göre versin inşaallaah kolaylıkla tüp bebege gerek kalmadan dogal yollarla hamile kalırız cnm buarada zayıflama ve yag yakma kuru olarak bı tafsıyede bunmak ısterım sana ben bırkere yaptım 2 portakal 2 greyfurt 1 lımonsuyunu sık 2yemek kasıgı elma sırkesı 8 bardak klorsuz suya dok sabah 2 bardak aksam 2 bardak 2 gun devam et her hafta tekraralayabılırsın bırde soyle bır kür var metobalızma hızlandırıyormus 1 elma 1 kabuk tarcın 1 tatlı ksıgı top karabiber 1 çay kasıgı karanfil 1 lt suda kaynat azıcık gun ıcınde tüket bıarkadas bu kürle 2-3 ayda 16 kılo vermıs ben hayıt yaptıgım ıcın henüz deneyemedim inş sana fayad olurönemli değil canım.. bilgi paylaşımı güzel birşey.. normalde her ay bir tane yumurta salıverilir yumurtalıktan ama nadir iki tanede olabilir..soğan suyu iyidir bende kendime yapmıştım eşimdede sorun olunca fazla uğraşmadım.. bende hayıtın hapını kullanıyorum adet aralıklarım uzundu biraz kısaldı.. artık günümüzde internet var araştırdığın şeyin kolaylıkla cevabını bulabiliyorsun.. inşALLAH bu işlere fazla kafa yormadan hamile kalırsın.. biz oğlum ile akşam hayaller kurduk yeni doğan bebek görüntülerine baktık netten veee bebeğimiz olursa tekrar isim bulduk karar verdik oğlumuz olursa adı miraç olacak kız olursa bilmiyorum henüz bulamadık sabah yürüyüşünde eşim birsürü kız ismi söyledi ama beğenmedik :)
evet canim, amin inşALLAH en kısa zamanda..benim mide asitim çok yüksek reflüden dolayı ağrısı sürekli kalbime vuruyor doktor söyledi onun için asitli gıdalar tüketmemeye çalışıyorum. verdiğin tarif çok asitli.. ben birkez elma kabuklarını soyup 1lt suyun içine katıp içtim, kalbim patlıyor zannetim kendimi doktora zor attım meğerse mide asit üretmiş.. kalp ve mide ağrılarıda karışabiliyormuş.. canım ben tüp bebeğede razıyım yeterki tutsun 3 deneme yaptım ve 1 evlat sahibiyim.. ALLAH ıma sonsuz şükür.. işte o transfer sonrası biz kadınlar kendimizi yatağa mahkum ediyoruz ya tedirginlikten bana çok zor geliyor ve sonra negatif aldığın zaman dünya sanki başına yıkılıyor sırf o yüzden doğal olmasını çok istiyorumaa ne güzel senın adına cok sevındım adetlerın düzene girmesi herseyın normale donmesı dmek rabbim inşşaallaah cok bekletmeden bizlerede bebeklerimizi nasip ede r evet arastırmak lazım bende bıtkıler hakkında cok arastırıyorum cok güzel hayaller hemde oglunla kurdugunuz hayaller daha müthiş olmalı rabbim gönlünüze göre versin inşaallaah kolaylıkla tüp bebege gerek kalmadan dogal yollarla hamile kalırız cnm buarada zayıflama ve yag yakma kuru olarak bı tafsıyede bunmak ısterım sana ben bırkere yaptım 2 portakal 2 greyfurt 1 lımonsuyunu sık 2yemek kasıgı elma sırkesı 8 bardak klorsuz suya dok sabah 2 bardak aksam 2 bardak 2 gun devam et her hafta tekraralayabılırsın bırde soyle bır kür var metobalızma hızlandırıyormus 1 elma 1 kabuk tarcın 1 tatlı ksıgı top karabiber 1 çay kasıgı karanfil 1 lt suda kaynat azıcık gun ıcınde tüket bıarkadas bu kürle 2-3 ayda 16 kılo vermıs ben hayıt yaptıgım ıcın henüz deneyemedim inş sana fayad olur
bendede reflü var ama belkı senin reflü derecen cok ilerlemiştir sakıncası varsa tabı içme cnm sağlıklı olalım derken saglımızdan olmayalım ama reflüye sirke iyi geliyor diye duymustum sanki birde yogurdun yeşil suyu bende özllilke tatlı yıyınce miğde yanmasından duramıyorum helva yesem bile miğdmden acı sular bogazıma kadar gelır gıbı olur zaten kızartma acı sogan sarımsaklılar mayalı yıyeycekler hepsı mahfedıo benı sımdı dıyetteyım cok sukur artık oyle seyler pek tuketmıyorum mıgdemde iyi buaralarevet canim, amin inşALLAH en kısa zamanda..benim mide asitim çok yüksek reflüden dolayı ağrısı sürekli kalbime vuruyor doktor söyledi onun için asitli gıdalar tüketmemeye çalışıyorum. verdiğin tarif çok asitli.. ben birkez elma kabuklarını soyup 1lt suyun içine katıp içtim, kalbim patlıyor zannetim kendimi doktora zor attım meğerse mide asit üretmiş.. kalp ve mide ağrılarıda karışabiliyormuş.. canım ben tüp bebeğede razıyım yeterki tutsun 3 deneme yaptım ve 1 evlat sahibiyim.. ALLAH ıma sonsuz şükür.. işte o transfer sonrası biz kadınlar kendimizi yatağa mahkum ediyoruz ya tedirginlikten bana çok zor geliyor ve sonra negatif aldığın zaman dünya sanki başına yıkılıyor sırf o yüzden doğal olmasını çok istiyorum
bende hepsını cok sevıyorum ama artık yemıyorum arada kacamak yapıyorum sadece ama tatlı istegım hıc bıtmedı ya durduramıyorum kendımı acaba glıfor bana fayda etmıyor mu dıye dusunuyorum ? waaaoowww 25 kılo mu cok fazla almıssın ayy inşaallaah biz okadar almayız ama ben hamılelgımdede dıyet yapıcam allahın iznıyle bı hamıle kalımde cok saglıklı beslenıcem gozum korktu ya 25 kılo alırsam ooooo patlarım herlde :) sezeryanda cok zor olmalı ya sonrası zor oluyormus galıba kılolu bırı normal dogum yapamaz mı genelde sezeryan yapıyorlar galıba dımı? 25 kılo almıssın nekadarı gıttı nekadar zmanda gıttı ? buarada günaydıncanı ya sen tatlı ,kızartma, soğan ,sarmısaklılar,mayalılar deyince benim iştahım bir patlama yaptıki sormahamilelikte ben tam 25 kilo aldım canım artı sezeryan doğum yaptım
canım ben zaten ergenlik sonrası hep kiloluydum boy bende 1.60 hamile kaldığımda 68 kiloydum.. oda tedavi esnasında zayıflamış halimdi ha :) sonra doğuma yakın 92 kilo olmuştum diye hatırlıyorum doğum sonrası 86 sabit kaldı bir kaç sene sonrada 88 olunca kendime dur dedim 72 ye indim 72 diyorum ama sen şişman belleme beni hayalinde.. inanki 55 kilomusun diyende oldu nedendir bilmiyorum ama kilomdan daha zayıf duruyorum..doğum çok güzeldi ben çok mutluydum rüya gibiydi hiç ama hiç ağrı sızı olmadı.. hemşirelerin bana kalk artık serumun bitti diyeceği anı sabırsızlıkla bekliyordum.. kendi bebeğime ve yanımdaki normal doğum yapan bayanın bebeğinede ben baktım o hanımın ailesini doktorlar eve yollamışlardı sonra ani bir kararla o hanım servise çıkmıştı ameliyathaneden.. sezaryen sonrası hemen hareket edersen ağrı sızı olmaz etmezsen dikiş yerleri şişer kan dolaşım yapamaz ve yatağa mahkum olursun..sen guluforu kaçlık kullanıyorsun ve günde kaç defabende hepsını cok sevıyorum ama artık yemıyorum arada kacamak yapıyorum sadece ama tatlı istegım hıc bıtmedı ya durduramıyorum kendımı acaba glıfor bana fayda etmıyor mu dıye dusunuyorum ? waaaoowww 25 kılo mu cok fazla almıssın ayy inşaallaah biz okadar almayız ama ben hamılelgımdede dıyet yapıcam allahın iznıyle bı hamıle kalımde cok saglıklı beslenıcem gozum korktu ya 25 kılo alırsam ooooo patlarım herlde :) sezeryanda cok zor olmalı ya sonrası zor oluyormus galıba kılolu bırı normal dogum yapamaz mı genelde sezeryan yapıyorlar galıba dımı? 25 kılo almıssın nekadarı gıttı nekadar zmanda gıttı ? buarada günaydın
hmm fiziksel olarak kılolu durmuyosun ozman ne guzel bı avantaj bu benım boyum 1,57 miş boyum kısa oldugu ıcın hep tombul gorunurum kı zatende kıloluyum :)dogumun da bı avantaj olmus sezeryanla dogum yapanlar cok zorluk cekıyorlarmıs senın adına sevındım inşaallaah sezeryana gerek kalmazda normal dogum yapabılırım tabi önce inşaallaah hamile kalırımcanım ben zaten ergenlik sonrası hep kiloluydum boy bende 1.60 hamile kaldığımda 68 kiloydum.. oda tedavi esnasında zayıflamış halimdi ha :) sonra doğuma yakın 92 kilo olmuştum diye hatırlıyorum doğum sonrası 86 sabit kaldı bir kaç sene sonrada 88 olunca kendime dur dedim 72 ye indim 72 diyorum ama sen şişman belleme beni hayalinde.. inanki 55 kilomusun diyende oldu nedendir bilmiyorum ama kilomdan daha zayıf duruyorum..doğum çok güzeldi ben çok mutluydum rüya gibiydi hiç ama hiç ağrı sızı olmadı.. hemşirelerin bana kalk artık serumun bitti diyeceği anı sabırsızlıkla bekliyordum.. kendi bebeğime ve yanımdaki normal doğum yapan bayanın bebeğinede ben baktım o hanımın ailesini doktorlar eve yollamışlardı sonra ani bir kararla o hanım servise çıkmıştı ameliyathaneden.. sezaryen sonrası hemen hareket edersen ağrı sızı olmaz etmezsen dikiş yerleri şişer kan dolaşım yapamaz ve yatağa mahkum olursun..sen guluforu kaçlık kullanıyorsun ve günde kaç defa
ayy canım ya nede sevımlı tontıs bı hamiş olmussundur maşallaahh sana cok yakıstıgından emınımevet cok ıyı bır zmanla yapmıssınız yaza dogmus olacak sanırım cok sıck zmnlarda kucagında olmus olacak inşaallaah evet zor bır durum bızler ıcın hem kılo hem bebegımzın ve kendımızın saglıgı hepsını dusunmek gerekıyo gözümde canlandırdımda esının senı ıterek kaldırmasını gercekten cok glncelı zmanlar bı anı olarak kalacak hafınazında :) bızde teyzelerı olarak sağlıcakla bebısımızı beklıyoruz rabbim o günleride görmemizi bizimde hamile haberlerimizi vermemizi nasip etsin inşaallaah insan en yakınlaryla hatta esıyle bıle paylasamadıklarını burda sizlerle paylasabılıyorgonul rahatlıgıyla hepınız cok saolun ıcım ferahlıyo boyle guzel haberler alınca senın hamıle kalmıs olmana kendım kadar sevındım gercekten cunkı bı mucıze o kıloyla hamıle kalmak ben 90 kıloydum dr bu kıloyla asılama bıle yapamayız demıstı bana ama artık sayende daha motıve oldum olumlu dşünmeye devam edıcem güzel haberlerını paylasımlarını beklıycem sohbet etmek benım acımdan ıcımı ferahlatıyo cok saol bızımle payastıgın ıcın
hamılleıkte verılen kılolar begı etkılemezmıs hıc canını sıkma cnm cunku bebegın mutlka saglıkla beslenebıılıyor bulundugu yerde rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bende cok tesekkur ederim güzel dileklerin için hamilelerin dilekleri daha cabuk kabul olurmus saol dularına ihtıyacımız var bızı unutma olur mu ?ben bıyerde okumustum 124 kılo ıle hamıle kammıs 100 kılo ıle doguma gırmıs hamıelleık boyunca 24 kılo verıs yanı ve bebegıde cok saglıklıymıs sende verırsın ınsa daha kolay bı dogum olur senın ıcınde :) ben zaten oyle guzel bır haber alırsam oncelıkle hayıttan şifa bulacagıma inandıgım için oncelıkle burdan herkese tafsıyede bulunucam ve sizleri unuturmuym hemen haber verıcem aslında oyle guzel bı haber aldıgımda naparım bende hıc akıl sır erdıremıyorum kendıme düşünemıyorum neler yaparım kımbılır neler sacmalarım ılk basta aglamaktan kendımı alamam herlde rabbım inşaallaah cok fazla bekletmezde bızlerede o mujdelı haberı vermemızı nasip eder ben esımın varıkosel oldugunu öğrendiğimiz zmanlarda bıle hıc umudumu yıtırmedım senın gıbı bende bıraz kadercıyım rabbımın bızlerı ımtıhanı dıye dusunuyorum cunku ben cocuklugumdan berı bebeklerı cok severım okadar cok sevrımkı oyuzden anaokul ogretmenı oldum ama kendı bebegımın bu kadar zor olacagını hıc dusunmemıstım tabı rabbım bızlerı en cok ıstedıgım seylerle ımtıhan edermıs o yuzden hep oyle dusunuyorum esımede hep oyle derım hep olumlu dusunuyorm ama cok uzuluyorum herkes bebek soruyo cevre baskısından cok bunaldım ama yapacak bısey yok elımden geldıgınce faydalı seyler yapıyorum kısmet artık herseyın hayırlısı olsun rabbim vakti zmanı gelınce nasip eder inşaallaah ...tekrar merhaba,
iyi dilekler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve aynısını sizler için diliyorum arkadaşlar. ben de hamilelik şekeri dolayısıyla diyet yapıyorum. benim diyetimde un, şeker ve nişastalı şeyler yok, bunun dışında her şey var. bu bağlamda; ekmek, makarna, pilav, patates, kuru meyveler, pişmiş havuç, mısır falan yok. bu şekilde istem dışı da olsa 2 kilo verdim. (bebeğim ve sıvısı da 2 kilo geldiği için aslında 4 kilo vermişim)
şimdilik sadece şekere odaklıyım, ama ne yalan söyleyeyim, bu şekilde kilo almıyor olmak, hatta vermek (şimdi vermenin zamanı değil ama) doğumdan sonrası için beni umutlandırıyor. umarım doğumdan sonra bebekle de uğraşırken kilo vermeye devam eder, doğumdan önceki kilomun altına düşerim.
istemin doğrultusunda gelişmelerden haberdar ederim. sizlerin de güzel haberlerini buradan takip ediyor olacağım.
bu arada belki çok kaderci göreceksiniz beni ama söylemeden edemeyeceğim; ben her şeyin olması gereken zamanda olduğuna, gerçekleştiğine inanan bir insanım. bebek konusunda umutsuzluğa kapıldığımda da bu düşünce beni hiç bırakmadı. hamile kaldığımı öğrendiğimde de ne kadar doğru bir düşünce olduğunu anladım. hem kendimde, hem çevremde pek çok örneğini gördüm-görüyorum. bazen bir şeye %100 hazır olduğumuzu düşündüğümüz veya o şeyi kesin olarak istediğimize inandığımız zaman dahi aslında hazır olmayabiliyoruz. psikolojik olarak veya fiziksel olarak ya da dış koşullar doğrultusunda... o yüzden ben hep hayırlısı olacak için dua ederim ve yaratanın doğru zamanı benim için kolladığına güvenirim.
bu yüzden; hepimiz için hayırlısı inşallah.
ben sabah akşa birer tane 1000 lik içiyorumhmm fiziksel olarak kılolu durmuyosun ozman ne guzel bı avantaj bu benım boyum 1,57 miş boyum kısa oldugu ıcın hep tombul gorunurum kı zatende kıloluyum :)dogumun da bı avantaj olmus sezeryanla dogum yapanlar cok zorluk cekıyorlarmıs senın adına sevındım inşaallaah sezeryana gerek kalmazda normal dogum yapabılırım tabi önce inşaallaah hamile kalırımbenimki 1000 lik ilk hafta sadece sabahları yarım kullanıyordum 1 hafta sonra sabah aksam yarım olarak kullanıyorum sen ?
cok fazla degılmı baska bı dr danıs bence !!!ben sabah akşa birer tane 1000 lik içiyorum
allah razı olsun rabbim sizlerede bebeğinizi sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşaallaah cok saolun güzel dilekleriniz için vermiş oldugunuz bılgıler bızım ıcın bır mucıze olabılır ve hep beraber bebegınızın sıze kattıgı bılgılerı paylasmak ısterız herzmanMerhaba arkadaşlar Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin diyerek bende 3 yillik bekleyisimde nacizane birkaç bilgi vermek isterim. Banada arkadaslarim vesile olmuştu. İnşallah Rabbim sizede nasip eder.
Esim ozel birhastanede varikosel ameliyat oldu ama artis fazla olmadi.2 yol hem maddi hem manevi çok ugratik. Bir arkadasim" en iyisi devlet araştırma hastanesi kisirlik konusunda çok titiz oraya git dedi " ve arkadaşlar oraya gittik 2 yildiresimin sperm sayilarina bakilmis sadece hic morfolojiye bakmamislar. Doktor nasill bakmazlar diye çok sasirdi. Morfoloji 2 fikri ilaç olarak tredantal verdi . bu araç bende de D vitamini eksikliği vermiş bunu da araştırma hastanesinde ilk defa baktilar kiiii oda kisirlik ve kilo verememe nedenlerinden biriymiş DEVİT 3 ve folik asit yazdi.arkadaşlar morfoloji bozukluğu nda 3 ay ilaç kullanimi sonunda Allahin izni ile hamile kaldim.
Yani konunun özeti özel hastanelerde labaratouar sonuçlarına bakan elemanlar deneyimsiz ve işinde iyi olmayanlar oluyor "genelde" . özel deki arkadaşım söyledi makinalar bile devletin eskileri aliniyor dedi. Düşünün artik. Bende kansizlik sifira yakinken özelde turp gibisin demişti doktor. !!!!!!!
Kişilik konusunda Araştırma hastanesine gidin arkadaşlar. Biraz zahmetli oluyor ama değer bence.
Bana tavsiye veren arkadasimda da morfoloji bozukluğuna ayni ilaç vermiş o da 3 ay dolar solmaz hamile kalmis.
Rabbim sizede vesile olur diye yazdim. Allahim kucaginizi yuvanizi senlerdirsin inşallah.
Sabretmek çok önemli. Rabbimin verdiği herşeyden bir hikmet var. Sabredenlerden olalim inşallah. Saygilar....
merhaba cici annemiz vermiş oldugun bilgiler için tekrar tekrar tesekkur ederim boyle olumlu haberler almak benı cok sevındıryor bı adm daha yaklasmıs gıbı hıssedıyorum kendımı bende devlete gıdıyorum ilk gıtıgımde adet duzensızlıgım vardı ve 93 kıloydum dr ben sna bu kıloyla asılama bıle yaptıramam dedı butun dunyamı basıma yıktı gonderdı sonra kılo vermek ıcın endokrınılojıye gıttım ınsulın dırencını ogrendım sımdı glıfor kullanıyorum cok sukur 84,5 u a ındım ama boyum pek uzun deıl ondan kaybedıorum bıde artık kılolar bende cocukluktan berı oldugu ıcın bagısıklık yapmıs galıba yavas yavas verıyorum bende pko varmıydı bılmıyorum ama sımdıye kadar hıcbı dr pko var dmedı cnm ama ben sogan kuru yaptım yınede bıkacgunluk kanamada yasadım yapınca demekkı ozman gıtmıs dıe dusunuyorum ıncır kuru maydonoz sut buharı bal tarcın corekotu sımdıe hayıt tohumu kullanıyorum esımde arada bır kecıboynuzu ozu yada karadu pekmezi yıyor bız bebek dusundugumuzden berı belımın altına hep yastık koyarız ve 1 saate yakın kalkmam cıkmasınlar dıye ama sıcak su torbasını daha once hıc duymamaıstım esım amelıyattan sonra dr kesınlıkle sıcak dus yok spermler ölüyo demıstı nekadar dogru olur bılemedım yınede tavsıyen ıcın saol ben yataktan bas asagı yattıgımı bıle bılırım neler yasadık yeterkı bebegımız olsun bunlar sonrası ıcın guzel bı anı olarak kalacak tabı:) bana sımdıye kadar hormon testlerı yaptılar hep sanırım ondan dolayı hıc d vıtamınıme bakmamıslardır dıye dusundum sımdı ben cocuklugumdn berı sutlu seylerı sevmem süt içmem şimdiye kadar 3 bardak ancak ısmısımdır bebekkende 3 aya kadar ıcmısım zatnMerhaba pinarsezgin arkadsim. Öncelikle d vitamini ni kisirlik için araştırma hastanesindeki kadim doğum doktorum bakti , benim haberim bile yoktu boyle bir sorunum olduğundan. Dolayisiyle fark ettigim belirti de yok. Allah razi olsun o doktordan .
Araştırmada kisirlik için kadin ve erkek bölümleri ayri ayri ikizme ayni zamanda gittik esimizin test sonuçlarından doktorumuzu u haberdar ettik.
Eşimin varikosel amaeliyatindan sonra sperm değerleri hic iyi olmadi canim. Bir sürü ilaç vitamin keçi boynuzu ..... Vs olmasına rağmen. Hatta özel hastanede son gittiğimizde ameliyat olan tekrarlamış sol taraftada başlamış deyince çok üzülmüştük . Sonra özel hastanelere gitmek istemedim arkadasiminda tavsiyesi ile tabi araştırmaya gittik. Sperm değerlerine bakip "ameliyat şart değildi ne simdi ne daha önce " dedi doktorumuz. Özel hastanelerin bakip ta bununla olmaz dedikleri sperm testine araştırmadaki esimin doktoru 1 tane bile sağlam sperm olsa hamilelik olabilir ama sizin spermlerin bas kismi bozuk o yüzden önce onu düzeltmeniz gerekir dedi. Ve ilk defa da araştırmada bakildi bu değere. Tek bir hapi 3 kutu bitmeden 3 ay sonuna yakin sonuca ulastirdi Rabbim.
İnsulun direnci bende de vardi kilom 84 boyum 170 ve kemikli biriyim kilomu çok göstermem
Pko bende geçen sene vardi soğan kuru ile sonuç verdi.
Bir tavsiyemiz daha var bukadrini ilk bu ay yapmistim :)
İlişkiden önce sicak su torbasini karnimda genital bolgemde baya tuttum. İlişkiden hemen sonra ayağa kalkmadan eşim ayaklarimi duvara dayadi baya dik değildim ama yani dike yakin 25 dk kadar bekledim. :) komik ama boyle yaptim çünkü tek bir sperm bile gitse diye düşünerek öylece durdum .
Başka atladigim bise varsa sorabilirsin .yardimci olduysam mutlu olurum.
oncelıkle özele gitme sanırım sen ozelde tedavı goruyorsun devlet hastanesıne gıt cunku devlette 105 kıloyla kesınlıkle asılama yapmıyorlar dıye bılıyorum ve 1 yıl gecmeden ınfertılıte bakmıyor zaten 9 ay ıcınde nasıl asılama yapmıslar ılgınc ve ılk ısın endokrınolojıye gıt orda arastırsınlar neden bukadar kılolusun ve neden kılo veremıosun kılo bebek olmasını engelleyen bı durum ınsulın dırencıde zaten hem adet duzensızlıgı hemde yumurta da bırcok olumsuzluk yapıo ben 2 ay olacak glıforu kullanalı ama bende hıc mıgde bulantısı yapmadı yada ben kusmaktan korktugum ıcın hıc dınlemedım kendımı bıldıgım kadarıylşa mıgde bulanması yasayanlar oluyormus ama 1 ay sonra alısıyormus vucut keske bırakmasaydın ben 93,6 dan 1 ayda 85 e düştüm bu ay dır pek dıkkat etmedım 1 kıloya yakın verdım bıraz yavasladı spor yapmam lazım ama fırsat bulamıyoum kılo vermenının en onemlı etkısı spor yapmak cnm bol hareket lazım ben zeynep kamıl devlete gıttım 1 yıl sonra dr benı gorur gomez 90 dım ozman kesınolıkle kılo vermeden gelme bıdaha dedı 90 kılola asılama yapamayız dedı dunyalar basıma yıkıldı bende endokrınolojıye gıttım ınsulın dırencım oldugunu ogrendım glıfor verdı bırde dıyet yapıyorum cok sukur yavasta olsa verıyorum kılolarımı sen nerde nasıl bı tedavı goruyorsun boyun uzun sa bıle yıne kılon fazla ılk ısın kılo vermek olmalı bebekten once cunku saglıklı bır gebelıgı kılolarla elde edemeyız cnm bunun bılıncınde olmalıyız buarada esının kontrollerı yapıldı mı benım esımde varıkosel vardı gecen yıl amelıyat oldu esın ıcınde spermıyogram testı ısteıs olamları lazım benım sana tafsıyem endokrınolojıye gıt neden kılo almıssın bukadar ve neden veremıosun ogren gıttıgındede kadın dogum gonderdı bebek ıstıyoruz 9 aydır asılama olmasına ragmnen olmuyo ve kıloda veemıorum hıcbısekılde de arastırırlar ne yapman gerekecegını soylerler dahılıyeden yonlendırıolar endokrınolojıye rahım fılmı falanda cekmemıslerdır belkıde sana nasıl bı tedavı uygulamıslar kısaca anlat bkım cnm inşaallah yadımcı olabılırızBende kiloluyum 105 kiloyum napcam kilo veremiyorum bekarken glifor bana da doktr vermişti bi ay kullandm midem bulandı bıraktm 9 aydr bebek istyoruz kilomda çok aşılama da yapıldı bebek yok halen napabilirm bana yardmcı olabilirmisnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?