- 19 Aralık 2014
- 204
- 81
- 43
- 38
- Konu Sahibi pinarsezgingd
-
sende adet düzensizliği varmıydı peki ben regl olmadan once oyle şefaf akıntım olur bıkacgun oncesınden ozman anlarım olacagımı rabbbımın işine akıl sır ermez olmgunlamsıstır dmekkı yumurtan regl oluyorsun muhtemelen cnm yada hamilesiin cunku hamile oluncada adet belırtılerı olurmus vede kucuk bı kanaman olurmus inşaallaah hamilesindir ?İnşallah canım ya zaten 3 haftadır biraz spor Yaptım 2 kilo verdim bakalım devamı gelecek mi? Canım ya bu arada bir şey soracağım cuma günü doktora gittim gelişmiş, çatlayacak yumurtan yok dedi. Bugün benden yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntı geliyor ve az önce baktım koyu kahve leke gelmiş ve kasık ağrım var. Bunlar benim yumurtlama belirtilerim çünkü önceden de böyle olurdu. Enfeksiyon yok eminim çünkü kaşıntı kötü kokulu akıntım yok. Merak ettiğim şey 3 günde yumurta gelişir mi ki?
Kızlar çok mutsuzum ya doktora gittim kilo vermeden tedavi bile yapmıyor. Kilo ver doğal yolla olsun diyor. Bunu ben de biliyorum. Demesi kolay. Sanki hayvan gibi yediğim için kiloloyum. Günde yediklerim her insanın yediklerinin çeyreği kadardır. Bu iş böyle olmayacak. Mide küçültme ameliyatı Olacağım. Ölümü bile Göze aldım. Artık
ne güzel aydınlatıcı olmussun cok saol hamılelıkte kılo vermıs olman cok sevındım benımde dıyetım aynı senın yaptıgın gıbı bazen kacamaklar yapıyorum tabı ama ekmek genelde yok hayatımda ama tatalıya dayanamıyorum bu konuda ılac hıc ıstahımı kesmedı malesefkı tarcın kullanmaya calsıyorum ama yıne de kesmıo hergun yemek ıstıorum o yuzden bıcok seyden kısyorum yedıgım zmanlar buda vıtamın ekıklıgıne sebep oluyordur tabı ama napım dayanamıorumaman neler söylüyorsunuz, allah aşkına böyle kötü düşünüp de moralinizi bozmayın.
önceki yazılarda bilgi var mıydı hatırlamıyorum ama kilo verememeyle ilgili tiroit sorunu falan mı var?
bunun dışında herkesin kilo verme şekli farklı, metabolizma çalışma hızı farklı...
kilo elbette verilir. benim vermem gereken kilo minimum 30'du ama mucizeler de görülebiliyor demek ki...
kilo vermek konusunda sizlere bir tavsiyem olacak naçizane. hamileliğimin 8 ayı içindeyim ve ısrarla kilo veriyorum. böyle giderse hamile kaldığım kilodan daha düşük kiloda doğum yapacağım. daha önce bahsetmiştim, şeker sorunum ortaya çıktı ve bu yüzden insülinle birlikte diyet ve egzersiz yapıyorum. diyet içeriğinde ise sadece unlu, şekerli, nişastalı yiyecekler yok.
bu bağlamda sabahları dilersem iki yumurta eşliğinde veya 1 yumurta ile peynir, zeytin, bol yeşillikle kahvaltı ediyorum. sadece bir dilim tam tahıllı ekmek yiyorum. 2-3 saatte bir (eğer acıktıysam) meyve ve yanında yoğurt, 2 ceviz veya 1 grissini yiyorum. öğle ve akşam yemeklerinde dönüşümlü olarak et ve sebze yiyorum.
dediğim gibi diyetimde sadece şekerli unlu ve nişastalı şeyler yok. benim şeker sorunum olduğu için hiç yok, ama sizin haftada bir pilav veya makarna yemeniz, 15 günde bir tatlı yemeniz çok da sorun olmaz bence...
diyet yapmak için kendinizi deli gibi zorlamayın derim. bu şekilde ben hep daha fazlasını aldım...
şimdi de sürekli bir şeyler yemek için deli oluyorum ama şimdilik dayanmaya devam ediyorum.
dilerseniz bir de bu diyet şeklini deneyin. yemek miktarından kısıtlamayın, şekerli, unlu ve nişastalı yiyecekleri sınırlayın.
ekmeği büyük oranda hayatınızdan çıkartın mesela. beyaz ekmeği tamamen çıkartın.
tam buğday ekmeğine geçin ve onu da günde 2 dilimle sınırlayın.
bir de dışarıda yediğiniz çorbalarda çok miktarda un oluyor, buna dikkat edin..
son olarak en önemli hususu belirtmek isterim, hiçbir diyeti çok uzun süreli olarak uygulamayın. vücudun her türlü yiyeceğe ihtiyacı var. karbonhidrata da, şekere de, vitamine de, proteine de...hem üstelik bir diyeti uzun süre sürdürünce vücut bunu beslenme şekli olarak algılayıp kendini ve depolamayı buna göre ayarlıyor...
dilerseniz bir de bu şekilde deneyin. bir de hiçbir yürüyüş fırsatını kaçırmayın derim.
Pınar hamile olsam cuma günü doktor ihtimal verirdi herhalde hiç yumurta yok şu an dedi ama dediğim gibi belirtiler var biz yine de bebek için Çalışmalara devam ediyoruz olur ya belki yumurtlama olur Boşa gitmesin. İnşallah bir an önce hamile kalırız canım ya. Benim adet düzensiz kilo aldığımdan beri.sende adet düzensizliği varmıydı peki ben regl olmadan once oyle şefaf akıntım olur bıkacgun oncesınden ozman anlarım olacagımı rabbbımın işine akıl sır ermez olmgunlamsıstır dmekkı yumurtan regl oluyorsun muhtemelen cnm yada hamilesiin cunku hamile oluncada adet belırtılerı olurmus vede kucuk bı kanaman olurmus inşaallaah hamilesindir ?
Canım ya Allah Razı olsun. Benim de insülin direncim tavan yaptı son bir Yıldır ve inanılmaz kilo aldım. Kilo alınca adetler düzensizleşti ve gittikçe psikolojim bozuldu. Bir kez klomen bir kez de aşılamayla hamile kaldım ama ikisini de kaybettim şimdi de gittiğim Prof tedaviye ihtiyacın yok zayıfla doğal olacak diyor. Kendimi çok bunalttım. Çalıştığım için çok halsiz oluyorum ve kendimi bir türlü düzene sokamadım. Haftaya artık 3 gün iş 4 gün tatil şeklinde Çalışmaya başlayacağım. 4 günlük tatilde sürekli spora ağırlık vermek istiyorum. Bakalım artık inşallah biz de senin gibi bir mucize yaşayıp hamile kalırız. Rabbim sana da hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin canım benim. Tekrar Sağol bu güzel yazın için :)aman neler söylüyorsunuz, allah aşkına böyle kötü düşünüp de moralinizi bozmayın.
önceki yazılarda bilgi var mıydı hatırlamıyorum ama kilo verememeyle ilgili tiroit sorunu falan mı var?
bunun dışında herkesin kilo verme şekli farklı, metabolizma çalışma hızı farklı...
kilo elbette verilir. benim vermem gereken kilo minimum 30'du ama mucizeler de görülebiliyor demek ki...
kilo vermek konusunda sizlere bir tavsiyem olacak naçizane. hamileliğimin 8 ayı içindeyim ve ısrarla kilo veriyorum. böyle giderse hamile kaldığım kilodan daha düşük kiloda doğum yapacağım. daha önce bahsetmiştim, şeker sorunum ortaya çıktı ve bu yüzden insülinle birlikte diyet ve egzersiz yapıyorum. diyet içeriğinde ise sadece unlu, şekerli, nişastalı yiyecekler yok.
bu bağlamda sabahları dilersem iki yumurta eşliğinde veya 1 yumurta ile peynir, zeytin, bol yeşillikle kahvaltı ediyorum. sadece bir dilim tam tahıllı ekmek yiyorum. 2-3 saatte bir (eğer acıktıysam) meyve ve yanında yoğurt, 2 ceviz veya 1 grissini yiyorum. öğle ve akşam yemeklerinde dönüşümlü olarak et ve sebze yiyorum.
dediğim gibi diyetimde sadece şekerli unlu ve nişastalı şeyler yok. benim şeker sorunum olduğu için hiç yok, ama sizin haftada bir pilav veya makarna yemeniz, 15 günde bir tatlı yemeniz çok da sorun olmaz bence...
diyet yapmak için kendinizi deli gibi zorlamayın derim. bu şekilde ben hep daha fazlasını aldım...
şimdi de sürekli bir şeyler yemek için deli oluyorum ama şimdilik dayanmaya devam ediyorum.
dilerseniz bir de bu diyet şeklini deneyin. yemek miktarından kısıtlamayın, şekerli, unlu ve nişastalı yiyecekleri sınırlayın.
ekmeği büyük oranda hayatınızdan çıkartın mesela. beyaz ekmeği tamamen çıkartın.
tam buğday ekmeğine geçin ve onu da günde 2 dilimle sınırlayın.
bir de dışarıda yediğiniz çorbalarda çok miktarda un oluyor, buna dikkat edin..
son olarak en önemli hususu belirtmek isterim, hiçbir diyeti çok uzun süreli olarak uygulamayın. vücudun her türlü yiyeceğe ihtiyacı var. karbonhidrata da, şekere de, vitamine de, proteine de...hem üstelik bir diyeti uzun süre sürdürünce vücut bunu beslenme şekli olarak algılayıp kendini ve depolamayı buna göre ayarlıyor...
dilerseniz bir de bu şekilde deneyin. bir de hiçbir yürüyüş fırsatını kaçırmayın derim.
hmm allahın işine akıl sır ermez canım belkıde yumurtan o gun dr dan geldıkten sonra oldu bellımı olur bız kadınlar hıssedebılırı z bırcok seyı sen hıslerıne guven calısmalara devam et kısmet belkıde olur inşaallaah olur cnm bende yarın rahım fılmı cekılcem bklım heyacan sardı doruklarda yanı korkuyla heyacan ve en sonunda rahım fılmını cektırıp tedavının bır kısmnı yaptırmakta içimi ferahlatıo bende evlendıkten sonra adet duzensılıgı basladı bekarken her ay olurdum mutlaka gunlerı farklı olurdu ama mutlka olurdum evlendıkten sonra 3 ay olmadıgımı bılıyorum cok kotu bır durum ya hepsı kılodan ıste cnm bıran once fazlalaıklarımızı atmalıyız baska caresı yok ozman adetlerımızde duzelcek moralımızde rabbimin izniyle bebeğimizde saglıcakla gelır inşaallaah ozman bizim simidki hedefimiz bebegımızın olması ıcın kılo vermek sadece sabvır ve azimle yola devam edıcez pes etmek yok tammı?Pınar hamile olsam cuma günü doktor ihtimal verirdi herhalde hiç yumurta yok şu an dedi ama dediğim gibi belirtiler var biz yine de bebek için Çalışmalara devam ediyoruz olur ya belki yumurtlama olur Boşa gitmesin. İnşallah bir an önce hamile kalırız canım ya. Benim adet düzensiz kilo aldığımdan beri.
Inşallah canım ya haftaya tam anlamıyla başlıyorum spora. Bugün kahverengi kırmızıya dönük lekem geldi çok korktum inşallah bir şey yoktur. Rahim filmini de anestezili çektirdim ben. O Yüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Inşallah sen de yaşamazsın. Korkma, Allah yardımcın olsun canım benim. Inşallah bir şey çıkmaz ve kafan rahat eder. Inanıyorum yavrularımı gelecek bize inşallah. Daha umutluyum artık :)hmm allahın işine akıl sır ermez canım belkıde yumurtan o gun dr dan geldıkten sonra oldu bellımı olur bız kadınlar hıssedebılırı z bırcok seyı sen hıslerıne guven calısmalara devam et kısmet belkıde olur inşaallaah olur cnm bende yarın rahım fılmı cekılcem bklım heyacan sardı doruklarda yanı korkuyla heyacan ve en sonunda rahım fılmını cektırıp tedavının bır kısmnı yaptırmakta içimi ferahlatıo bende evlendıkten sonra adet duzensılıgı basladı bekarken her ay olurdum mutlaka gunlerı farklı olurdu ama mutlka olurdum evlendıkten sonra 3 ay olmadıgımı bılıyorum cok kotu bır durum ya hepsı kılodan ıste cnm bıran once fazlalaıklarımızı atmalıyız baska caresı yok ozman adetlerımızde duzelcek moralımızde rabbimin izniyle bebeğimizde saglıcakla gelır inşaallaah ozman bizim simidki hedefimiz bebegımızın olması ıcın kılo vermek sadece sabvır ve azimle yola devam edıcez pes etmek yok tammı?
inşaallaah canım inşaallaah ... işte boyle kararlı ve azimli ol cnm ozman herseyın ustesınden gelıcez bi dr a gıtsen ıyı olur aslında cok onemlı bıseymıs gıbı anlat belkı ozman ılgılenır pek ılgılenmıo drlar artık benımkısı anastezılı olmıycak cnm devlet hastnesı oldugu ıcın yapmıolarmıs hos bende anatesı ıstemıom zaten uzun bır sure gecmıomus anastezının etkısı kısa suruomus zaten mecbur katlancam artık napalım yeterkı bebegım olsun ben butun acılara katlanamaya söz verdım kendıme rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallaah sorunsuz bı sekılde atlatırım rahım fılmını en onemlısıde sonucu güzel olur inşaallaah cnmInşallah canım ya haftaya tam anlamıyla başlıyorum spora. Bugün kahverengi kırmızıya dönük lekem geldi çok korktum inşallah bir şey yoktur. Rahim filmini de anestezili çektirdim ben. O Yüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Inşallah sen de yaşamazsın. Korkma, Allah yardımcın olsun canım benim. Inşallah bir şey çıkmaz ve kafan rahat eder. Inanıyorum yavrularımı gelecek bize inşallah. Daha umutluyum artık :)
Arkadaşlar merhaba, umarım hepimizin bir müjdesi olur da sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırız.
Ben gelişmeler konusunda takipte olacağım. Bence diyet günlüklerinizi de burada paylaşın, motivasyon olur diye düşünüyorum.
ben hamile kaldığımda 108,5 kiloydum, geçen hafta tartıldığımda 105,5 olmuşum. Önümüzdeki salı günü doktora gideceğim, umarım bebekle ilgili de her şey yolundadır.[/
amin canım inşaallaah evet ben genelde paylasıyorum ama hergun yazmak daha iyi olur gercekten motıve oluruz ben dun aksam kacamak yaptım o yuzden sabah kendme kızdıgım ıcın korkudan tartılmadım aksam artık bak ne guzel dıkkat edınce hamıleykende kılo verılır tebrık ederım saglıklı bır sekılde inşaallaah yavrunu kucagına aldıgınıda duyarız senden inşaallah cnm sorunsuz bır sürec olsun cnım inşallaah hersey yolundadır inşallaah....Arkadaşlar merhaba, umarım hepimizin bir müjdesi olur da sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırız.
Ben gelişmeler konusunda takipte olacağım. Bence diyet günlüklerinizi de burada paylaşın, motivasyon olur diye düşünüyorum.
ben hamile kaldığımda 108,5 kiloydum, geçen hafta tartıldığımda 105,5 olmuşum. Önümüzdeki salı günü doktora gideceğim, umarım bebekle ilgili de her şey yolundadır.
Inşallah canım ama bence bir şey yoktur rahminde rahat ol. Kiloyu düzene koyunca olur merak etme. Ben buna inanıyorum senin adına :)inşaallaah canım inşaallaah ... işte boyle kararlı ve azimli ol cnm ozman herseyın ustesınden gelıcez bi dr a gıtsen ıyı olur aslında cok onemlı bıseymıs gıbı anlat belkı ozman ılgılenır pek ılgılenmıo drlar artık benımkısı anastezılı olmıycak cnm devlet hastnesı oldugu ıcın yapmıolarmıs hos bende anatesı ıstemıom zaten uzun bır sure gecmıomus anastezının etkısı kısa suruomus zaten mecbur katlancam artık napalım yeterkı bebegım olsun ben butun acılara katlanamaya söz verdım kendıme rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallaah sorunsuz bı sekılde atlatırım rahım fılmını en onemlısıde sonucu güzel olur inşaallaah cnm
Ne güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim seni. Inşallah bebeğinde de bir sorun yoktur. Sıkıntı yapma :)Arkadaşlar merhaba, umarım hepimizin bir müjdesi olur da sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırız.
ben hamile kaldığımda 108,5 kiloydum, geçen hafta tartıldığımda 105,5 olmuşum. Önümüzdeki salı günü doktora gideceğim, umarım bebekle ilgili de her şey yolundadır.
ayy cnm ya cok saol ne güzel düşünmüşssün inşaallaaah yoktur dün rahim filmini çektirdim dogum yapmıs kadar olmusumdur herlde nerdeyse bayılcktım cok acı verıcıydı rabbım yaptıran ve yaptıracak olanların yardımcısı olsun kısa suruo ama omrunden omur gıdıo gercekten inşaallaah temiz cıkarda bıdaha yasamam o acıyı haftaya persembe bellı olcak inşaallaah sorun cıkmaz inşaallaah .... aminInşallah canım ama bence bir şey yoktur rahminde rahat ol. Kiloyu düzene koyunca olur merak etme. Ben buna inanıyorum senin adına :)
Çok geçmiş olsun canım ben o acıyı duyunca anestezili çektirdim hiç düşünmeden. Hemen belli olmadı mı sonucun? Bana cd vermişlerdi doktor baktı yorumladı aynı gün. Hatta bir saat içinde çekildim sonuç çıktı doktor yorumlamıştı. Sıkıntı yapma inşallah güzel çıkacak sonucun. Ayrıca ufak tefek tıkanıklıkları bile açıyormuş. Benim adet miktarım bile arttı filmden sonra. Daha iyi adet oluyorum.ayy cnm ya cok saol ne güzel düşünmüşssün inşaallaaah yoktur dün rahim filmini çektirdim dogum yapmıs kadar olmusumdur herlde nerdeyse bayılcktım cok acı verıcıydı rabbım yaptıran ve yaptıracak olanların yardımcısı olsun kısa suruo ama omrunden omur gıdıo gercekten inşaallaah temiz cıkarda bıdaha yasamam o acıyı haftaya persembe bellı olcak inşaallaah sorun cıkmaz inşaallaah .... amin
cnm ben devlette cektırdıgım ıcın anastezili yapmılarmıs ve bır haftasonra bellı olur dedıler hayırlısı olsunda gec olsun guc olmasın inşaallaah faydası olacagı kesın cnm cunku acayıp yakıo mutlaka kapalı olan bısey varsada acmıstır zaten rabbim hayrlısıyla bebeklerimizi bizlere nasip etsin inşaallaah cnm beklemek cok zor ama sabretcez artık napalımÇok geçmiş olsun canım ben o acıyı duyunca anestezili çektirdim hiç düşünmeden. Hemen belli olmadı mı sonucun? Bana cd vermişlerdi doktor baktı yorumladı aynı gün. Hatta bir saat içinde çekildim sonuç çıktı doktor yorumlamıştı. Sıkıntı yapma inşallah güzel çıkacak sonucun. Ayrıca ufak tefek tıkanıklıkları bile açıyormuş. Benim adet miktarım bile arttı filmden sonra. Daha iyi adet oluyorum.
merhaba hoşgeldiniz aramıza hepımızın ortak sorunu o neyazıkkı kılo alıyoruz aldıkca ınsulın dırencı vede adet duzensılıgı yumurta sorunları artıo ama ne guzel en azından kendılgınden hamıle kalabılmıssınız inşaallaah hayırlısıyla tekrara hamile kalabilirsiniz ınsulın dırencını ancak spr ve dıyetle kılo vererek kırabılıırız o yuzden spor ve dıyetı kayatıızdan cıkarmayıp dahada tempo katmak lazım klomende sanırım kılo aldırıomus ama glıofr kılo vermeye yardımcı oluyo rabbım kaybettıgınız melegınızı cok sevdıgı ıcın yanına almıs herseyde vardır bır hayır rabbım tekrar annelıgı tattırsın inşaallaah hepımıze kıloda verıosunuz cok ıyı benım tafsıyem kendımce bal tarcın corekotu ve hayıt tohumu kürlerinide tedavınız suresınce denemenız ama kısletınız varsa oncelıkle sogan kürü yapmanızı tafsıye ederım rabbım şifa versin inşaallaahMerhaba hanimlar,bende kilosu olup anne olmak isteyenlerdenim ve son iki adettir deniyoruz sonuc alamadim..diyet yapiyorum 6 kilo verdim..doktora gittim pko var dedi yumurtalarin buyuyemiyor ve orada kaliyor dedi birikmisler yumurta atilamadigi icin dedi.. bu ay klomene baslatti haftaya kontrolum var..ayrica inofolic ve glifor 1000 mg sabah aksam aliyorum..insallah sonuc alirim..buarada agustos ayinda kendiligimden hamile kaldim ama dusuk oldu 6.haftasinda.yeniden istiyorum melegimi
Evet canim kullaniyorum sogan suyu yaptim onceki adetimde cok super sökulmustum bedenim rahatlamisti resmen bu seferde denedim adetliyken cagirmisti doktorum bakti ama azalma yokmus incilerimdemerhaba hoşgeldiniz aramıza hepımızın ortak sorunu o neyazıkkı kılo alıyoruz aldıkca ınsulın dırencı vede adet duzensılıgı yumurta sorunları artıo ama ne guzel en azından kendılgınden hamıle kalabılmıssınız inşaallaah hayırlısıyla tekrara hamile kalabilirsiniz ınsulın dırencını ancak spr ve dıyetle kılo vererek kırabılıırız o yuzden spor ve dıyetı kayatıızdan cıkarmayıp dahada tempo katmak lazım klomende sanırım kılo aldırıomus ama glıofr kılo vermeye yardımcı oluyo rabbım kaybettıgınız melegınızı cok sevdıgı ıcın yanına almıs herseyde vardır bır hayır rabbım tekrar annelıgı tattırsın inşaallaah hepımıze kıloda verıosunuz cok ıyı benım tafsıyem kendımce bal tarcın corekotu ve hayıt tohumu kürlerinide tedavınız suresınce denemenız ama kısletınız varsa oncelıkle sogan kürü yapmanızı tafsıye ederım rabbım şifa versin inşaallaah
rahim filmi cektrımek evet cok zor bısey kısa suruo ama acı verıcı bır durum ozelde yaptırınca 500 tl gozden cıkarınca yanı anstezılı yapıolar ama anastezıde uzun bır sure vucuttan cıkmıomus bebegımız ıcın o acıya katlanmak bızım ıcın daha baslangıc ben devlette yaptırdım 5 dk surdu ama ınanılmaz bır acı verıo gerckten ve evet neyazıkkı genelde erkekler yapıomus bende ılk defa bır erkek dr dnk gelmıs oldum malesefkı ama napalım mecburen yaptırdık belkı ozelde kadınlarda yapıo olabılır bılemıorum kesinlikle yaptırılması gereken bır ıslem bencede bır tasla ıkı kus vuruluo bu yontemle cunku hem rahımın yapısını goruolar hemde kapalıysa tupler acılıo hamılelıgıde kolaylastırıomus bklım ben yaptıralı daha 2.gunum henuz calısma yapmadık cunku kanama devam edıodu bugun yok ck sukur cektırmenızde cok fayda var bence zman kaybetmeden cektırın derımBu ay sonuc aliriz insallah ama alamazsak rahim filmi cektirmek istiyorum bende..kilolularda yapisiklik yaglanmadan dolayi tikaniklik falan olabilirmis diye duymustum korkuyorum bu yuzden acikcasi..birde erkek calisanlar cekiyormus diye duydum..allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?