- 19 Aralık 2014
- 204
- 81
- 43
- 38
- Konu Sahibi pinarsezgingd
evet sen şanslılarımıdansın cnm rabbim dahada cok şansını arttırdsın inş hayırlısıyla sende tekrar annelıgı tadarsın en azından kısada olsa bebegını hıssetmıssın bız onu bıle yasayamadık tabı kaybetmek daha cok acı vermıstır ama en azından hıssetmende ıyı olmus sogan kürünü aksatmadan yap cnm kesınlıkle çözüm o bence bendede adet duzensılıgı vardı artı kılo tabıkı dahada tetılıo maesefkı ben bırcok yontem denedım adet duzensılıgınden dolayı once sogan kürü yaptım 15+7 gün sonrakı ay incir kürü yaptım 21+21 gun sonra adacayıyagı ve sütmaydonoz buharı yaptım 3 gün sonra bal tarcın corekotu yaptım o sırada adetlerımde düzene gırmeye baasladı cok sukur onra ınsulın dırencım oldugunu ogrendım glıfor kullanıyorum dıyette yapıorum fırsat buldukca evde spor yapmaya calsıorum ıste gecen ayda hayıt kürüne balsdım ama onumuzdekı ay tekrar bal tarcın corekotuna baslıycam sankı ben ondan sonra daha rahat adet olmustum etkılı bır yontem bal tarcın corekotu rabbim şifamızı versın inşaallaah ben 93,6 dan 2,5 ayda 83 e düştüm cok şükür sende kılo vermeye baslmıssın ne guzel azimli ol kılo vermeden hıcbısey yapamayız cunku inşaallaah başarıcaz cnm sabretcez rabbim neylrse güzel eyler saglıklı bır hamılelık ıcın mecburuzEvet canim kullaniyorum sogan suyu yaptim onceki adetimde cok super sökulmustum bedenim rahatlamisti resmen bu seferde denedim adetliyken cagirmisti doktorum bakti ama azalma yokmus incilerimdehamile kalmadan once 45 gunde adet olurken sonrasinda 2ayda bir adet gormeye basladim bebiste olmayinca doktora gittim ve iste simdi tedavideyim ..doktorumda umutlu onceden kendiligimden hamile kalabildigim icin
![]()