kilolu olupta hamile kalmak isteyenler hangi yöntemleri deniyorsunuz?

Evet canim kullaniyorum sogan suyu yaptim onceki adetimde cok super sökulmustum bedenim rahatlamisti resmen bu seferde denedim adetliyken cagirmisti doktorum bakti ama azalma yokmus incilerimde :KK43: hamile kalmadan once 45 gunde adet olurken sonrasinda 2ayda bir adet gormeye basladim bebiste olmayinca doktora gittim ve iste simdi tedavideyim ..doktorumda umutlu onceden kendiligimden hamile kalabildigim icin:21:
evet sen şanslılarımıdansın cnm rabbim dahada cok şansını arttırdsın inş hayırlısıyla sende tekrar annelıgı tadarsın en azından kısada olsa bebegını hıssetmıssın bız onu bıle yasayamadık tabı kaybetmek daha cok acı vermıstır ama en azından hıssetmende ıyı olmus sogan kürünü aksatmadan yap cnm kesınlıkle çözüm o bence bendede adet duzensılıgı vardı artı kılo tabıkı dahada tetılıo maesefkı ben bırcok yontem denedım adet duzensılıgınden dolayı once sogan kürü yaptım 15+7 gün sonrakı ay incir kürü yaptım 21+21 gun sonra adacayıyagı ve sütmaydonoz buharı yaptım 3 gün sonra bal tarcın corekotu yaptım o sırada adetlerımde düzene gırmeye baasladı cok sukur onra ınsulın dırencım oldugunu ogrendım glıfor kullanıyorum dıyette yapıorum fırsat buldukca evde spor yapmaya calsıorum ıste gecen ayda hayıt kürüne balsdım ama onumuzdekı ay tekrar bal tarcın corekotuna baslıycam sankı ben ondan sonra daha rahat adet olmustum etkılı bır yontem bal tarcın corekotu rabbim şifamızı versın inşaallaah ben 93,6 dan 2,5 ayda 83 e düştüm cok şükür sende kılo vermeye baslmıssın ne guzel azimli ol kılo vermeden hıcbısey yapamayız cunku inşaallaah başarıcaz cnm sabretcez rabbim neylrse güzel eyler saglıklı bır hamılelık ıcın mecburuz ;)

cnm ben devlette cektırdıgım ıcın anastezili yapmılarmıs ve bır haftasonra bellı olur dedıler hayırlısı olsunda gec olsun guc olmasın inşaallaah faydası olacagı kesın cnm cunku acayıp yakıo mutlaka kapalı olan bısey varsada acmıstır zaten rabbim hayrlısıyla bebeklerimizi bizlere nasip etsin inşaallaah cnm beklemek cok zor ama sabretcez artık napalım :KK43:
Bugün rüyamda kocaman sarı bir elma yedim. Inşallah hayra çıkar. Dün de doğmamış çocuğa don biçip bir bebek battaniyesi görüp almıştım sanki ona istinaden bir işaret gibi geldi Rüyam. Inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz artık çok çok istiyorum cidden :)

Bayanlar boyunuz kaç? Benim 170 civarı.kilom da 88. Aşırı mı bu acaba. Bana doktor antidiyabetik verdi kilo vermene yardımcı olur dedi bol yürüyüs yap dedi adet düzensizliği var 2 aydır bebiş istiyoruz.

Bugün rüyamda kocaman sarı bir elma yedim. Inşallah hayra çıkar. Dün de doğmamış çocuğa don biçip bir bebek battaniyesi görüp almıştım sanki ona istinaden bir işaret gibi geldi Rüyam. Inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz artık çok çok istiyorum cidden :)
rabbim hayırlara vesile kılsın ryan inşaallaah cnm bende gordugum zman bebek kıyafetlerı esyaları gozlerım doluo bı hamıle gorsem bı cocuk sevsem ıcım burkuluıo ama napalım sabretcez cnm hersey ksımet gercekten rabbim hayırlı bır vakıtte hayırlısıyla bebeklerimize kavusmamızı nasip etsin inşaallaah ...

Bayanlar boyunuz kaç? Benim 170 civarı.kilom da 88. Aşırı mı bu acaba. Bana doktor antidiyabetik verdi kilo vermene yardımcı olur dedi bol yürüyüs yap dedi adet düzensizliği var 2 aydır bebiş istiyoruz.
merhaba hiç telaş yapmayındaha cok erken naıl bır surecten gectınız bılemıorum ama 2 ay olmus daha bebek ıstemenız tabı zaman kaybı yasamamnızda onemlı ama 6 ay ı gozden cıkarmak lazım acele etmeyın derım ben rabbım hayırlısını nasıp etsın benım boyum 1,57 kilom 93,6 dı sımdı 83 2,5 ayda glıfor ve dıyetle 10 kılodan fazla verdım ck sukur kılo evet gebelıgı engelleyen bır durum ama onlemını alıp yanı spor ve dıyet yapıp bununda ustesınden gelıcez inşaallaah

merhaba hiç telaş yapmayındaha cok erken naıl bır surecten gectınız bılemıorum ama 2 ay olmus daha bebek ıstemenız tabı zaman kaybı yasamamnızda onemlı ama 6 ay ı gozden cıkarmak lazım acele etmeyın derım ben rabbım hayırlısını nasıp etsın benım boyum 1,57 kilom 93,6 dı sımdı 83 2,5 ayda glıfor ve dıyetle 10 kılodan fazla verdım ck sukur kılo evet gebelıgı engelleyen bır durum ama onlemını alıp yanı spor ve dıyet yapıp bununda ustesınden gelıcez inşaallaah

Çevre baskısı ya yoksa ben yaza düşünüyodum :( zorla düşündürttüler. Öyleki eltimin zoruyla gittim hastaneye ve ben sadece muayne olacaktım eltim geldi dedi bebek istiyolar falan :D kendisi kötü biri değil kalbi tertemiz de işte istiyo bizim için :D belki de eşim zorladı bilemiyorum.
Serophene ve gluforce kullanıyorum aşırı bulantı yaptı istifra ettim hatta o kadar.

Çevre baskısı ya yoksa ben yaza düşünüyodum :KK43: zorla düşündürttüler. Öyleki eltimin zoruyla gittim hastaneye ve ben sadece muayne olacaktım eltim geldi dedi bebek istiyolar falan :KK70: kendisi kötü biri değil kalbi tertemiz de işte istiyo bizim için :KK70: belki de eşim zorladı bilemiyorum.
Serophene ve gluforce kullanıyorum aşırı bulantı yaptı istifra ettim hatta o kadar.
cnm zman kaybetmemen guzel evet ama daha cok erken ne kadardır evlısın nekadardır korundun ve ne kadrdır korunmuosun ama onelmını alman ıyı olmus ıyılık yapmıs yanı eltin saolsun ben glıfor kullanıyorum ve hc etkı etmedı ne mıgde bulantısı nede baska bısey daha oncelerıde dıyet yapıodum ama kılo veremeıodum sımdı verıorum glıfor sayesınde sanıım alısırsın ama ılk bıkacay mıgde bulantısı yapıyormus amaalısılıyormus acele etme cokta dusunme dıycem ama dusunmemek elde deıl bılıorum cunku herks stres yapma dıo normde hastaneye gıdınce 1 yıl korunmazssan ozman tedavıye baslıolar ben bosuna zman kaybı yasadım sen yasama barı ozele gıttıgın ıcın hemen tedavıye baslamıslar rabbım şifamızı versin inşaallaah hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz cnm eşinde gıtsın muayene olsun neolur ne olmaz gorunmesınde fayda var cnm ;) bız bosuna 8 ay beklemısız meger esımde varıkozel varmıs amelıyat oldu gecen yıl onu duzelttık bu sefer bende ısnulın dırncı adet duzensılıgı basladı hersey ksımet rabbim neylerse guzel eyler cnm senın daha cok erken sabret bklım ; ;)

cnm zman kaybetmemen guzel evet ama daha cok erken ne kadardır evlısın nekadardır korundun ve ne kadrdır korunmuosun ama onelmını alman ıyı olmus ıyılık yapmıs yanı eltin saolsun ben glıfor kullanıyorum ve hc etkı etmedı ne mıgde bulantısı nede baska bısey daha oncelerıde dıyet yapıodum ama kılo veremeıodum sımdı verıorum glıfor sayesınde sanıım alısırsın ama ılk bıkacay mıgde bulantısı yapıyormus amaalısılıyormus acele etme cokta dusunme dıycem ama dusunmemek elde deıl bılıorum cunku herks stres yapma dıo normde hastaneye gıdınce 1 yıl korunmazssan ozman tedavıye baslıolar ben bosuna zman kaybı yasadım sen yasama barı ozele gıttıgın ıcın hemen tedavıye baslamıslar rabbım şifamızı versin inşaallaah hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz cnm eşinde gıtsın muayene olsun neolur ne olmaz gorunmesınde fayda var cnm :KK66: bız bosuna 8 ay beklemısız meger esımde varıkozel varmıs amelıyat oldu gecen yıl onu duzelttık bu sefer bende ısnulın dırncı adet duzensılıgı basladı hersey ksımet rabbim neylerse guzel eyler cnm senın daha cok erken sabret bklım ; :KK66:

İlk ay korundum ilaçsız. Yumurtlama günlerim bellidir benim. Sonraki 2 ay dikkat etmedim. Ama gebe de kalamadım. Daha tam anlamıyla çalışmalara da başlamış değiliz. Iki kez ayda bir hafta 10 gün kadar ayrı kaldığımız oldu eşimle. Haftasonu eşime de tahlil yazdı doktor bakalım inşallah temiz çıkar onun da. Ablam da benimle aynı değerleri falan kilosu benden fazlaydı hatta. O da bir ayda gebe kalmıştı. Sen de iyi kilo vermişsin maşallah darısı başıma. :)

Bebek için de zamanı var ben ona inanıyorum.
Arkadaşımın eşi hep şehir dışında. Kaç ayda bir gün geliyor eve. Onda da hamile kalıyor kadın. :KK70:
Rabbim dilerse sebepleri oluşturur. Zamanı yakındır inşallah :)
Gelsin artık bebişler :KK46:

İlk ay korundum ilaçsız. Yumurtlama günlerim bellidir benim. Sonraki 2 ay dikkat etmedim. Ama gebe de kalamadım. Daha tam anlamıyla çalışmalara da başlamış değiliz. Iki kez ayda bir hafta 10 gün kadar ayrı kaldığımız oldu eşimle. Haftasonu eşime de tahlil yazdı doktor bakalım inşallah temiz çıkar onun da. Ablam da benimle aynı değerleri falan kilosu benden fazlaydı hatta. O da bir ayda gebe kalmıştı. Sen de iyi kilo vermişsin maşallah darısı başıma. :)

Bebek için de zamanı var ben ona inanıyorum.
Arkadaşımın eşi hep şehir dışında. Kaç ayda bir gün geliyor eve. Onda da hamile kalıyor kadın. :KK70:
Rabbim dilerse sebepleri oluşturur. Zamanı yakındır inşallah :)
Gelsin artık bebişler :KK46:
aa daha cok yenı cnm senınkı hıc sıkma kendını en az 6 ay gecsın ondan sonra stres yap sımdı daha cok erken dr sana soylemedımı daha cok erken dıe hayret ama ıyı olmus zman kaybetmezssın cnm boyle inşaallaah sorun cıkmaz saglıcakla hayırlısıyla hamile kalırsın iteyen herkes inşaallaah hamile kalır cnm bıraz bünye meselesi dedıgın gıbı ceketını atsa hamıle kalan var ama kısmet bırazda rabbım bızler en cok ıstedıklerımızle sınarmıs sabretcez napalım hayırlısıyla olsun bebeklerimiz inşaallaah

Evlendikten bir ay sonra eşimle gitmiştik hastaneye. Biz her hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz aileler uzakta. Yollar yordu beni Sancım vardı Kontrol amaçlı gittik. Doktor dedi çocuğun var mı dedim yok olmadı daha. Ne kadardır olmuyo dedi 1 ay dedim ne acelen var dedi güldü. :D
Tedavi vermedi. Sıkıntı yok dedi. Üçüncü ay başka doktor hemen ilaç verdi kilo ver şimdiden başla dedi.

İnşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla. Ben de yeni yeni artık olsa mı ki acaba demeye başladım. Rabbim yokluğunu göstermesin kimseye. :)

Evlendikten bir ay sonra eşimle gitmiştik hastaneye. Biz her hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz aileler uzakta. Yollar yordu beni Sancım vardı Kontrol amaçlı gittik. Doktor dedi çocuğun var mı dedim yok olmadı daha. Ne kadardır olmuyo dedi 1 ay dedim ne acelen var dedi güldü. :KK70:
Tedavi vermedi. Sıkıntı yok dedi. Üçüncü ay başka doktor hemen ilaç verdi kilo ver şimdiden başla dedi.

İnşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla. Ben de yeni yeni artık olsa mı ki acaba demeye başladım. Rabbim yokluğunu göstermesin kimseye. :)
tabı guler daha cok erken hemen olmaz heresın bunyesı farklı cnm üzme kendını sabret sen pek kılolu deılsınkı boyunda var normaldır herlde kılon ama onlemını al takdırını rabbıme bırak tedavıde oluyormussun ıste amin rabbim isteyen herkese versin cnm rabbım bızlerı evlat acısıyla sınamasın inşaallaah

tabı guler daha cok erken hemen olmaz heresın bunyesı farklı cnm üzme kendını sabret sen pek kılolu deılsınkı boyunda var normaldır herlde kılon ama onlemını al takdırını rabbıme bırak tedavıde oluyormussun ıste amin rabbim isteyen herkese versin cnm rabbım bızlerı evlat acısıyla sınamasın inşaallaah

Aminnn inşallah :)

inşaallaah cnm kılo vermek ıstıosan gece yatmadan 3 kasık yogurda 1 madensuyu yarım lımon sık ıc yada ara ogunlerde yogurda pulbıber dok ye yag yakıyomus bırde baltarcın corekotu kürünü dene yumurtalarını cogaltıo esınd kecıboynuzu ve caksır kullansın :KK66:

Ben bir şeyi iki defadan fazla yiyemiyorum ya midem bulanıyo. :( devamlı yiyip içemem o dediklerini. Ilaclarım bitsin de bakalım mecbur kalırsam zorlarım kendimi. :D

Ben bir şeyi iki defadan fazla yiyemiyorum ya midem bulanıyo. :KK43: devamlı yiyip içemem o dediklerini. Ilaclarım bitsin de bakalım mecbur kalırsam zorlarım kendimi. :KK70:
valla canım şifamız neyse ona mecbur katlancaz yapamayız dedıklerımızın hepsını yapmak zorunda olacagımız zmanlarda olcak aklında bulkunsun bal tarcın corekotu gercekten cok faydalı !!!!!

Çevre baskısı ya yoksa ben yaza düşünüyodum :KK43: zorla düşündürttüler. Öyleki eltimin zoruyla gittim hastaneye ve ben sadece muayne olacaktım eltim geldi dedi bebek istiyolar falan :KK70: kendisi kötü biri değil kalbi tertemiz de işte istiyo bizim için :KK70: belki de eşim zorladı bilemiyorum.

Bir de şöyle bir şey var: bir şeyi yapıp yapmamayı düşünmezsin, ama bir an bir yerde o şeyi yapamayacağın sana söylendiğinde kafaya takar mutsuz olursun. Aslında sizin durumunuz tam olarak bu şekilde denilemez. moral bozmak için çok çok erken bence. hiç panik olmaya gerek yok.

Günaydın herkese,
Doktora gittik bugün.
Bebeğimizde biraz irileşme başlamış, şeker sorunumdan bahsetmiştim sizlere. Bu yüzden doktor biraz endişelendi. Oradan çıkıp doğruca endokrinoloji uzmanına gittik. insülin miktarını arttırdı. Bunun dışında her şey normal gibi.
Bakalım, hayırlısı...

İnşallah gerek kalmaz :KK43:
inşaallaah canım yeterkı bebegımız olsun herseye katlanmamız lazım ;) sende sakın üzme kendını daha cok erken stres yaparsanda olmayabılıyor cnm düşünme dıycem ama dusunmemek elde deıl bılıyorum ama en azından olmıycak dıe dusunme sonucta bukadar zanda vucudun hemen olumlu sonuc vermez benım gorumcemde 3 ay olmayınca stres yapmıs ama 4.ayda hamıle kalmıs yasında daha gencsse hıc dert etme bence

Bir de şöyle bir şey var: bir şeyi yapıp yapmamayı düşünmezsin, ama bir an bir yerde o şeyi yapamayacağın sana söylendiğinde kafaya takar mutsuz olursun. Aslında sizin durumunuz tam olarak bu şekilde denilemez. moral bozmak için çok çok erken bence. hiç panik olmaya gerek yok.

Panik yapmamıştım bile. Yanaklarım çabuk kızarır benim soğukta sıcakta. Eltim de bak kıpkırmızı oldun üzülme daha yaşın genç her şeyin tedavisi bulunuyor falan dedi dedim ne oluyo ben o kadar düşünmemiştim doktor kilo ver dedi biraz yani başka bi yerimde bi sıkıntı olduğunu da söylemedi. İnsanlar panik yapıyor. Evlendiğimizden beri her muhabbeti bebeğe getiriyolar ee bebek yok mu neyse üzülme her şeyin bi çaresi var diyolar. 3 aylık evliyim daha :(

Sizin de Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Darısı başımıza hayırlısıyla sağlıkla inşallah :)

Back
X