Kilolu sevgili.

Bence söylediklerinde haklısın Sonradan kilo almıs olsa haksız olabilirdin yani kimin basına ne zaman ne geleceği belli olmaz.Benm sevgilimde benden baya kilolu bnde cok zayıfım onun yanındyken iyice zayıf göründgmü düşünyrm kendimi kötü hissedyrm :31: ama yinede onu cok seviyorum balon gibi olsada sevmeye devam ederm bunu ona söylemyrm zayıfla diyorum sürekli ama benmkinin böyle spor yapmak diyet yapmk gibi girişimleri yok.Sen bence sevdiğine destek olmalısın ve verdiği her kiloda öncelkle onun sağlığı için sevnmelisin

saglık için kılo vermek önemlı... ama senın takındıgın tavır ititci geldı bana acaba sen 4 4 luk musun? bakamıyorum cok üzülüyorum fılan demıssın... abartmıssın... mıllet yüz naklı yaptırıyo adaamın suratı yok ya...ama yınede yanında karısı sevgılısı var ...gercek sevgı herne olursa olsun sevdıgının yanında olabımektır... bu konuyu saglık için acmıs olsaydın sonuna kadar yanındaydım ama görsellık işin içne girince ben sallamıyorum:24:

aynısını yazacaktım ...

O tanistiginizda da kiloluydu. Ve simdi sen onu degistirmeye çalışıyorsun. Sen onu sevmiyorsun. Her istedigini yapmasini seviyorsun.Yazik.

Çok çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca!
Demek zayıf erkekleri görünce gözlerin doluyor he!
Ağlama cicim kapı orada!
Kendi yerime koyuyorum da adam benim kilom hakkında ufacık bir yorum yapsa aynen bunu söylerdim!!!

kesinlikle katılıyorum. bir insan birini seviyorsa her haliyle güzel görünür ona. benim eski eşim tanıştığımızda 85 kiloydu. şu anda 120 kilo. ama ben onu hala seviyorum. zayıflamak isterse sağlığı için zayıflasın ama ben onu gerçekten her haliyle seviyorum..

O tanistiginizda da kiloluydu. Ve simdi sen onu degistirmeye çalışıyorsun. Sen onu sevmiyorsun. Her istedigini yapmasini seviyorsun.Yazik.

aynı şeyi düşünüp daha farklı yazacktım. seninki daha kibar olmuş. tebrikler.

onu sevdiğin falan yok her istediğini yapmasını seviyosun istediğim olmayaınca gözün doluyo!
sende hamillikte kilo alcaksın hem anlamadım ki kilolu niye geleceğiniz olmuyo insanlar nelere katlanıyo sevdiği için senin deyiminle pamuk kalpli o insanı bırak onu öyle kabul eden bir insanla mutlu olsun sende üçgen vücüt birine :D

Belki tepki alacağım ama yazmak istiyorum.
Bu nedir Allah aşkına?
İnsan sevdiği birine bakmaya nasıl dayanamaz?
Nasıl başka erkeklere bakıp gözleri dolu dolu olur?
Siz bu kişiyi sevdiğinizden emin misiniz?
Üstelik kalbi tertemiz, kişiliği düzgün biri demişsniz.
Bu zamanda böyle erkek bulmak kolay mı?
Hem kilolarını vermekk için çaba harcıyor.
Ayıp gerçekten ayıp.
Aynı durumun tam tersi de olabilirdi.
Söylediğiniz her şey geçicidir.
Yaşlanınca da bakmaya dayanamıyorum mu diyeceksiniz?
Ya da Allah korusun ilerde başınıza kötü bir şey gelse yüzünüze falan bir şey olsa bu kişi sizi terk ettiğinde onu kınamayın tamam mı?
Ne günlere kaldık ya.
Her şey dört dörtlük olsun di mi?
Yok erkekler şöyle yok erkekler böyle.
Peki biz neyiz ? derdimize baksanıza kızlar bu mu der?
Benim sevgilimin de boy sorunu var kişilik olarak da sorunları var.
Başta yadırgadım ama bağlılık sadıklık fedakarlık gibi konularda mükemmel biri
Böyle olduktan sonra gerisinin önemi yok
Hatta zaman geçtikçe onu o özellikleri için de seviyorum.
Önemli olan da bu olmalı.

Benimde sevgilim 90 kilo civari uzun boylu ve cekici cok cekici bir adamdir. Bende uzun boylu ve gorsel olarak dikkat cekiciyim. Ben onu ilk gordugumde hic dikkatimi cekmedi cunku gorsel algilarim pek aktif calismaz benim. Bazen diyorum ki " kilolu olsa keske kimse bakmasa" diye. O da benim icin "bu kadar guzel gulmese keske" dermis. Velhasili biz sevgilimle gorsel olarak yakiniz. Ama, yakin olmak hic umurumda olmuyor. Beni uzdugu zaman inan o cekici adamdan bir anda buz gibi oluyorum. Cunku ben hayatin gorsellikle gecmedigini aci tecrubelerle ogrendim. Emin ol gonlu guzele kirk yilda doyulmaz. Bunun kiymetini de anca ici bos disi cilali bir adamin eline dusunce anlarsin. Cok sukur simdi bi sekilde huzurluyum ama, illa ki tecrube etmek istiyorum diyorsan dediklerimi ayril adamdan.

nekadar saçma ya gözünüz görmüyomuydu zaten kilolu olduğunu biliyodunuz
yok zayıf erkek görünce gözlerim doluyoda size aynısını erkek arkadaşınız desydi o kiloda siz olsaydınız

madem fizik sizin için çok önemli ozaman hayatınıza fiziği düzgün insanları sokacaksınız

bu gençlik nekadar doyumsuz olmaya başladı herşey dört dörtlük olsada gözünün üstünde kaş var diye üzülürsünüz eminim

kızlar ne oldu size, biri der sevdiğimin bir gözü dışarı kaymış görünüyor, diğeri çok kiloluymuş...
etraflarına bakınca üzülüyorlarmış...
hani nerde sevgi, hep karşıdakini bir değiştirme isteği...
kusura bakmayın ama size de müstehak, dört dörtlük erkek olup sonra 3 ay umut verip bırakacak aşk acısı çekeceksiniz...
böyle şeylere kafa takıp da sevdiğiniz de üzmeyin...

Bence de ayrıl...Sen bunu yenemeyeceksin anlaşılan.Haksız da değilsin.
Arkadaşlığınız görüşmeden başlamış.Görerek tanışsaydınız belki görüşmeye devam etmeyecektiniz.
Tanıdıkça iyi özelliklerine bağlanmışsın.Şu anki duyguların da acımayla karışmış.
Ben senin aşk veya çekim hissettiğini hiç sanmıyorum.
Arkadaş olarak iyi bir insan olabilir ama sevgili olmak için iyilik tek başına yeterli değil.

düşündüm de benim sevgilim bana "kilo vermen lazım bu şekilde bi geleceğimiz olamaz" dese nasıl canım yanardı kim bilir.. o çocuk sana aşık olmasa basardı tekmeyi bu laftan sonra. biraz onu da anlamaya çalış empati yapabilsen bu konuyu açmazdın bile

140 kilo olan her erkek tüm kızlara aşıktır zaten :)
kendisine yüz veren her kıza da elinden kaçırmamak için sana yaptığı muameleyi yapar
neden mi
çünkü ona yüz verecek birini bulması imkansıza yakındır.

zaten sana bu kadar iyi davranıyo olmasının sebebi de
kendi ezikliğinin farkında olmasıdır muhtemelen
gayet yakısıklı ve düzgün fizikli olan hiçbi erkek bu kadar melek olmaz unutma

İçler acısı bir yorum
Eziklik ve kilo arasında kurulan bağlantıyı çözemedim
hep böyle mi olacak kilolu insanların kaderi
bakış açınızı değiştirin öyle insanlara karşı
ayıp gerçekten

Hic katlanamiyorum elestiriye kapali, sadece isine gelen cevaplarla ilgilenen insanlara.

Cok klise olacak ama dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar degil mi?

Herkes hakli uzgunum. Elbette sevgilinin hayalindeki gibi olmasini istemen en dogal hakkin ama takindigin tavir o kadar itici ki...

Bunlarin altinda kesinlikle erkek arkadasinin iyiligini dusunmen, onun ezikligini yenmesini istemen falan yok. Kendini kandiriyorsun.

Bu tavrinin sebebi kendini ondan cok ustun gormen, fazla begenmen.

Bir de soz verdi kilo verecek biz birbirimizi soyle seviyoruz boyle asigiz diyorsun ama actigin konudan bir bahsetmeyi, buraya yazdigin kelimelerle ona kendini ifade etmeyi bir denesene?

Yemek yerken yuzune bakamiyorum, zayif erkekleri gorunce gozlerim doluyor de bakalim yine senin icin zayiflamaya gayret gosterecek mi...

Tabi bu yorumum da dikkate alinmayacak, cunku dogrulari duymak isine gelmiyor...

Ne diyeyim, umarim hamile oldugunda o da manken gibi kizlara bakip da ic gecirmez.

Tabi annene begendirme asamasindan basariyla gecer de evlenirseniz...

2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. Şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.

1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' Hadi bişey iste alıyım.'' ''Canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.

Yaz tatilinde 3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 21 kilo verdi! 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum. Ona çaktırmamaya çalıştım. Yemek yerken bakamıyorum onun yüzüne. Vücuduna bakamıyorum. Bi kalabalıkta onun ne kadar göze battığını görüyorum. O masum bakışlarını gördükçe içim acıyo. 22 yaşında çocuk neden dikkat etmedi de bu kadar kilo aldı diyorum.

Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.

Yalvarırım mutsuzluğumu yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.

Bence cok büyük haksizlik yapiyorsun.. Bu adam seni cok seviyor.. Ve sen yaninda oldugun sürece destek ciktigin sürece bence daha fazla kilo werir ki vermis ztn yeterince.. Bence ondan daha fazlasini bekleme daha dogrusu strese sokma .. Onu oldugu gibi sevemeye calis cünkü oda seni oldugun gbi seviyor.. Onu oldugu gibi sevmemen cok kirici bence..

Şuan sana ayrıl demek saçmalık olur :20:
Ama sorununu anlatırken yanlış cümleleri seçmen hata olmuş.
Bence destek ol zayıflaması için yöntemler ara kırmadan ilerde sağlığının kötü olacağını söyleyerek yardımcı ol .
Umarım hedefinize ulaşırsınız..

Hala konu sahibi söz verdi zayıflayacak diyor. Yani adam hayır yapamam zayıflayamam dese ayrılacak. Böyle aşk olmaz. Her istediğini yaptığı için sevgi besliyor hepsi bu. Benim sevgilim de askere gitti saçlar kısaldı, herkes iğrenç diyor bana sorsan dünya güzeli. Her gün aynı şeyi de giyse, zayıf da şişman da olsa o benim sevdiğim adam. Annen diyorsun canım benim annemin dediklerini duysan. Sana bir parça ... versem onu bile beğenirsin sen dedi bana. Hem daha neler. Ben etkilenmiyorum canım, çünkü aşığım. Tüm dünya onu en çirkin adam seçse jüride hata var derim :):) Dün anlatmıştım eski erkek arkadaşıma boyu kısa çocuk gibi diyorlardı ve ben çok kafama takardım. Bilmem arada farkı anlatabildim mi?

Back
X