Kilolu tüp bebek anne adayı

BirUmit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
12
8
86
35
Diğer
Selam kızlar
Aranızda kilolu olupta tüp bebek yaptıran ve hamile kalan varmı? Ben 1.60 boyunda 86 kiloyum ve 1 aya kalmaz tüp bebek yaptircam tutarmı diye korkuyorum.

Selam kızlar
Aranızda kilolu olupta tüp bebek yaptıran ve hamile kalan varmı? Ben 1.60 boyunda 86 kiloyum ve 1 aya kalmaz tüp bebek yaptircam tutarmı diye korkuyorum.

Canım kilo ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.. nice insanlar var aşırı kilolu ve kolaylıkla hamile kalıyor senin kilon aşırı bile değil bence.. herşey nasip kısmet ALLAH ol derse olur inşallah...

Selam kızlar
doktorunuz ne dıyor bu konuda bence bıraz zayıflamanız sart bıde haile kalırsanız gene kılo alıcaksınız.

Kilo benim için önemli degil bebek için gebe kalmak için riskli olurmu diye düşünüyorum. Doktor beni daha görmedi ben yurt dışında kalıyorum. 23 haziran tarlusala basliyorum ve 2 temuz felan adetim gelince direk doktora gidip tedavim basliyor insallah. Korkum şu yönde acaba ikiz olursa cocuklara zarar olurmu. Evet bende ne kilolular gordum hamile olan ama tüp bebek tutma sansimi azaltirmi acaba kafamda bursuru deli sorular.

Kilo benim için önemli degil bebek için gebe kalmak için riskli olurmu diye düşünüyorum. Doktor beni daha görmedi ben yurt dışında kalıyorum. 23 haziran tarlusala basliyorum ve 2 temuz felan adetim gelince direk doktora gidip tedavim basliyor insallah. Korkum şu yönde acaba ikiz olursa cocuklara zarar olurmu. Evet bende ne kilolular gordum hamile olan ama tüp bebek tutma sansimi azaltirmi acaba kafamda bursuru deli sorular.
bunu doktorunuz size söyler gereklı olanı

Zannetmiyorum canım zaten kilolu ve uzun boylu olanlarin ikiz olma ihtimali varmis diye bise okumustum boyun cok uzun degil ama sen kendi rahatin icin azcik kilo ver zapzayif olanlara da konusuyorlar ama inan benim 1 deri 1 kemik arkadaslarim da hamile kaldi sapasaglam dogurdu oteki de dogurmak uzere. Bebek icin sorun olurmu sanmiyorum ama şeker meker çıkmasın Allah korusun. Gebelikte. Onlara dikkat et . Insallah olumlu sonuc alırsın

Selam kızlar

Tup bebek doktorum tup bebek oncesi zayiflamanin tedavi uzerinde basari saglayacagini soylemisti. Ben istem disi zayiflamistim ve bu duruma cok sevindigini soyledi. Ideal kiloda olmak gerekiyormuş. Cunku ilaclarda ne kadar inkar edilsede şisiriyor ve kilo aldiriyor.

Selam kızlar
Kesinlikle tedaviden önce kilo vermeni tavsiye ederim çünkü tedavin hamilelikle sonuçlanırsa kilo almaya devam edeceksin ve baya zorlar seni ben 60 la hamile kaldım tedavi ile şuan 63 um ve boyuma göre kilom normal ama hamilelikle birlikte o ağırlığı kaldıramıyorum artık bide nefes darlığı problemi yaşarsın
Ben uyarayim verebildigin kadarını vermeye çalış

Hanımlar merhaba hsg çektirdim ve iki tüpümde kapalı çıktı tüp bebek düşünüyorum eşimde sıkıntı yok sorun bende evlatsız kalmak istemiyorum sizce bu durumda olur mu?

Back
X