- Konu Sahibi EylemHemsire
-
Alakaya maydanoz.
Tamam görsellik önemlidir ama görselliğin kullanılcağı işlerde..
ilgisi yok .hatta ben zayıf hiç bankası görmedim .artık bütün gün oturmaktan mı ne hepsi maşşallahı var yani .sınavı ve mülakatı geçersen girersin .sınavını geçenleri mülakata çağırıyolar .
Banka mülakatlarında (ki genelde bankaların gerçekten zor oluyor bir de yabancı dil mülakatı da varsa..) başarılı olmak, kilo vermekten daha zor olduğu içintam tersi kilo, sağlığa engel teşvik etmeyecek kadarsa pek önemli değil.
Ablalarına da kızma, bence seni teşvik etmeye çalışıyorlar
Bol şans.
ne alakası var ya
seni yüreklendirecek yerde moral mi bozuyorlar
sen gideceksin şansını deneyeceksin
böyle yerlerde önemli olan kendine güvenli bir duruş bir de donanımların tabi (mezun olduğun bölüm vs...)
Ne alakası var yahu?
Kilonuzla yürütmeyeceksiniz işleri...
İnsanlar ne kadar tuhaf...
Devlet bankasında gördüm bakımsız kilolu. Özel bankalarda da kilolu görmedim desem yalan olur. Kilolu ama bakımlı şıklardı. Yani hiç ihtimal yok değil ama özellikle tercih ediyorlar gibime geliyor. Erkekler maalesef dış görünüşe çok önem veriyor büyük bir çoğunluğu ve banka şubelerinde kampanya vs ikna da kadının dış görünüşü çok etkili oluyor. Bazı erkeklerden duyuyorum markete banka şubelerine standlara filan sırf güzel kadın görmek için filan gidende var. Tercih sebebi bundan. Acı ama gerçek maalesef. Kilolu olman sorun değil bence bakımlı şık alıcı tarz ol. Zaten konuya hakimiyetine güveniyorsan olmayacak diye birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?