- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Arkadasiniza bravo gercekten büyük cesaret mesela kuzenim denize hic girmez sortlarini giyer oturur öyle85 kilo çok fazla bir kilo değil ki kim bakıyormuş acaba öyle uzaylı gormus gibi ? Benim arkadaşım 120 kılo ile bikini giyer denize girer kimsede umrunda olmaz kimse de öyle ilk defa gormus gibi bakmaz ya kılo yanlış yazıldı ya da kızın boyu 1.50
Tamam kilo fazlalığı elbette var ama mars'tan gelmiş gibi kimse bakmaz ona o kiloyla . Bence kuzeninde özgüven eksikliği var ve herkes ona bakıyor zannediyor. Yoksa kimse kimsenin etine buduna meraklı değil :) bizim hatuna bile o kilo ile denize girdiğinde bir kere bakıp yüz çevirdiler. Senin kuzen Abartıyor. Ayrıca kilosundan rahatsız oluyorsa zayıflayacak. Sağlık açısından da zaten sorun çıkar ilerleyen yaslarindaArkadasiniza bravo gercekten büyük cesaret mesela kuzenim denize hic girmez sortlarini giyer oturur öyle
bu arada boyu 166
Aynen ya bilindik bir markanın S bedeni bildiğin L gibiydi, geçen denedim. Asla oturmuyor üzerine.Zayıf kadınlar azınlıkta burada.
Sokağa çıkınca şişmanlara değil zayıflara bakılıyo.
Hele yeni nesil hepsi enine boyuna.
Eskiden büyük beden bulamazsı insanlar şimdi küçük beden kıtafet zor bulunuyo.
Aynen ya bilindik bir markanın S bedeni bildiğin L gibiydi, geçen denedim. Asla oturmuyor üzerine.
Ha tabi kalıpları olduğundan küçük markalar da var ama onlar azınlıkta.
Dün şöyle bir mağaza gezeyim dedim, hep şifon herkese olabilecek şeyler satılıyor, öyle göğüsü beli vurgulayacak parçalar pek yok.
Ya xs falan da büyük ki, likra içermeyen üstler hep geniş. İlla likralı, esnek kumaşlar lazım ufak olabilmesi için, ama o da her şeyi, belli ediyor, rahatsız ediyor beni.Sırf bunun için aldığım herşeyi evde tadilat yapmak zorunda kalıyorum.
Enküçükler bile büyük çünkü.
Dikkatini hiç çekti mi bilmiyorum tüm mağazalarda xxs xs s bunlar çok az sayıdalar l xl kaynıyo ama.
5 yıl sonra enküçük beden m olursa şaşırmıycam
Ya xs falan da büyük ki, likra içermeyen üstler hep geniş. İlla likralı, esnek kumaşlar lazım ufak olabilmesi için, ama o da her şeyi, belli ediyor, rahatsız ediyor beni.
Ama farklı bir marka var ki, geçen sene mont aldım, 40 beden ancak oldu
İşin aslı, çok değil 2-3 sene öncesine kadar şişmandım. Ve de mutlu olduğum tek bir an hatırlamıyorum. Çevremin salgıladığı zehirden çok kendi kendimi zaten zehirliyordum ben içten içe. Ya pantolon alışverişleri hele, öldürürdü beni. Model falan umrumda olmazdı, yeter ki içine girebileyim yaniHep grubun çirkinini oynardım, okulda falan erkekler arkadaşlarıma yanaşabilmek için konuşurlardı benle. Hatta kendi annem bile bağırırdı, yeme diye, annem biliyorum ama beni en çok üzen de o olmuştu bu konuda. Şimdi de memnun olamadı kendisi, ye deyip deyip duruyor. Kimse memnun olmuyor kısacası.
Ya bana da densizin biri 30 kişinin içinde sen bu halinle bir de hamile kalsan iyice şişersin demişti. Benim kilom düzeldi de onun çirkin suratını hiçbir doktor düzeltemez işte. Ne yapacaksın?Bende 30 kiloya yakın kilo vermiş insanım bidaha kilo hiç geri gelmedi gelsede durmadı.
Ben zayıf olmaktan memnunum ama ozamanlar aa bu ne çocuk doğursan kımıldayamazsın diyenler şimdi korkuyorum sarılırken diyo.
Kilo veremeyenlerde bi hata var hatta tüm çevredr bi hata var tek problem eleştirmek istemek oyun hamuru kıvamına getirmek.
Yeme sakın zayıflar parmakla gösteriliyo:)
Ya bana da densizin biri 30 kişinin içinde sen bu halinle bir de hamile kalsan iyice şişersin demişti. Benim kilom düzeldi de onun çirkin suratını hiçbir doktor düzeltemez işte. Ne yapacaksın?
Bende de ilk zayıfladığım sıralar hırs oluşmuştu. Erkeklere karşı daha acımasızdım, madem bizi bu kadar şekle sokuyorlar onlar da öyle olacak diye düşünüyordum. Birini boyu kısa diye reddetmiştim mesela. :)Sendeki güzellik potansiyelini görüp kıskançlıktan demiştir.
Kiloluyken ki benim kilom aniden oldu1-2 senede ozaman zayıflara bakıp üzülürdüm.
Şimdi şişmanlara bakıp yüzünde kıl varsa pcos yoksa hipotiroidi diye bakıyorum.
Ama şişko kadınlar benim yanından geçerken etek varsa o çantayı vuruyolar bacağıma enolmadı çelme
Herşeyin sebebi kıskançlık
Bende de ilk zayıfladığım sıralar hırs oluşmuştu. Erkeklere karşı daha acımasızdım, madem bizi bu kadar şekle sokuyorlar onlar da öyle olacak diye düşünüyordum. Birini boyu kısa diye reddetmiştim mesela. :)
Iyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
İnsanoğlu biraz pirana ruhludur. Her kusuru olana dokunmaya cesaret edemez ama özgüven eksikliginin kokusunu çok çabuk alır. Aldıgında da kolay kolay pesini bırakmaz zira baskasının zayıf yönüyle eglenmek cogu insana kısa süreligine de olsa kendi zayıflıgını unutturur. Sevimsiz ama olagan savunma mekanizmaları, abartmamak lazım.Iyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?