Kilolulara bakis acisi

zayıftım ayyy kemiklerin çıkmış dediler. evlendikten sonra (nasıl oldu anlamadım) kilo aldım başka şeyler dediler. hep bişeyler derler. umursamayacak. eğer canı çok sıkılırsa "bu konu seni ilgiledirmez, kendi işine bak" diyecek. ülkemizde bu olay böyledir. hepimiz çok mikemmel olduğumuzdan millete b.k atmaya bayılırız

85 kilo çok fazla bir kilo değil ki kim bakıyormuş acaba öyle uzaylı gormus gibi ? Benim arkadaşım 120 kılo ile bikini giyer denize girer kimsede umrunda olmaz kimse de öyle ilk defa gormus gibi bakmaz ya kılo yanlış yazıldı ya da kızın boyu 1.50

Arkadasiniza bravo gercekten büyük cesaret mesela kuzenim denize hic girmez sortlarini giyer oturur öyle
bu arada boyu 166

Arkadasiniza bravo gercekten büyük cesaret mesela kuzenim denize hic girmez sortlarini giyer oturur öyle
bu arada boyu 166
Tamam kilo fazlalığı elbette var ama mars'tan gelmiş gibi kimse bakmaz ona o kiloyla . Bence kuzeninde özgüven eksikliği var ve herkes ona bakıyor zannediyor. Yoksa kimse kimsenin etine buduna meraklı değil :) bizim hatuna bile o kilo ile denize girdiğinde bir kere bakıp yüz çevirdiler. Senin kuzen Abartıyor. Ayrıca kilosundan rahatsız oluyorsa zayıflayacak. Sağlık açısından da zaten sorun çıkar ilerleyen yaslarinda

Aynen ya bilindik bir markanın S bedeni bildiğin L gibiydi, geçen denedim. Asla oturmuyor üzerine.
Ha tabi kalıpları olduğundan küçük markalar da var ama onlar azınlıkta.

Dün şöyle bir mağaza gezeyim dedim, hep şifon herkese olabilecek şeyler satılıyor, öyle göğüsü beli vurgulayacak parçalar pek yok.

insanlara ne yapsanız yaranamazsınız kilolu olursunuz kilonuza laf ederler zayıf olursunuz ayy çok zayıfsın çok kötü derler. en iyisi nasıl sağlıklı ve mutluysak öyle olmak. kilolu olan kendi haline bakmadan zayıfa, zayıf olan da aynı şekilde kiloluya aynı bakışı atıyor. biraz umursamaz olmak lazım yoksa insanlar psikoloji bozmada kafayı yedirtmede master yapmış durumdalar. o insanlar istediği gibi baksın bir daha nerde görecek onları keyfini çıkarsın canı ne yapmak istiyorsa onu yapsın kime ne ya bir kere geliyoruz dünyaya o nasıl baktı bu ne dedi diye mi yaşayacağız

Sırf bunun için aldığım herşeyi evde tadilat yapmak zorunda kalıyorum.
Enküçükler bile büyük çünkü.

Dikkatini hiç çekti mi bilmiyorum tüm mağazalarda xxs xs s bunlar çok az sayıdalar l xl kaynıyo ama.
5 yıl sonra enküçük beden m olursa şaşırmıycam

Ya xs falan da büyük ki, likra içermeyen üstler hep geniş. İlla likralı, esnek kumaşlar lazım ufak olabilmesi için, ama o da her şeyi, belli ediyor, rahatsız ediyor beni.
Ama farklı bir marka var ki, geçen sene mont aldım, 40 beden ancak oldu
İşin aslı, çok değil 2-3 sene öncesine kadar şişmandım. Ve de mutlu olduğum tek bir an hatırlamıyorum. Çevremin salgıladığı zehirden çok kendi kendimi zaten zehirliyordum ben içten içe. Ya pantolon alışverişleri hele, öldürürdü beni. Model falan umrumda olmazdı, yeter ki içine girebileyim yani Hep grubun çirkinini oynardım, okulda falan erkekler arkadaşlarıma yanaşabilmek için konuşurlardı benle. Hatta kendi annem bile bağırırdı, yeme diye, annem biliyorum ama beni en çok üzen de o olmuştu bu konuda. Şimdi de memnun olamadı kendisi, ye deyip deyip duruyor. Kimse memnun olmuyor kısacası.

Bende 30 kiloya yakın kilo vermiş insanım bidaha kilo hiç geri gelmedi gelsede durmadı.
Ben zayıf olmaktan memnunum ama ozamanlar aa bu ne çocuk doğursan kımıldayamazsın diyenler şimdi korkuyorum sarılırken diyo.

Kilo veremeyenlerde bi hata var hatta tüm çevredr bi hata var tek problem eleştirmek istemek oyun hamuru kıvamına getirmek.
Yeme sakın zayıflar parmakla gösteriliyo:)

Ya bana da densizin biri 30 kişinin içinde sen bu halinle bir de hamile kalsan iyice şişersin demişti. Benim kilom düzeldi de onun çirkin suratını hiçbir doktor düzeltemez işte. Ne yapacaksın?

valla içten içe yemiş yemiş s.camamış diye bakıyorlar, aptal insanlar bende kiloluyum bakışlarından öyle anlıyorum

Ya bana da densizin biri 30 kişinin içinde sen bu halinle bir de hamile kalsan iyice şişersin demişti. Benim kilom düzeldi de onun çirkin suratını hiçbir doktor düzeltemez işte. Ne yapacaksın?

Sendeki güzellik potansiyelini görüp kıskançlıktan demiştir.
Kiloluyken ki benim kilom aniden oldu1-2 senede ozaman zayıflara bakıp üzülürdüm.
Şimdi şişmanlara bakıp yüzünde kıl varsa pcos yoksa hipotiroidi diye bakıyorum.
Ama şişko kadınlar benim yanından geçerken etek varsa o çantayı vuruyolar bacağıma enolmadı çelme
Herşeyin sebebi kıskançlık

Bende de ilk zayıfladığım sıralar hırs oluşmuştu. Erkeklere karşı daha acımasızdım, madem bizi bu kadar şekle sokuyorlar onlar da öyle olacak diye düşünüyordum. Birini boyu kısa diye reddetmiştim mesela. :)

25 yaşında insan kilosuna laf edenlere cevap verebilmeli
Türkiye'de böyle bir ayrım görmedim, ben de kiloluyum
Aksine Türklerin kilolu insanlarla arası iyidir, çok zayıf sevmezler
Burada bahsettiğiniz gibi bir işkence hiç yaşamadım, 39 yıldır buradayım

herkesin kilosu kendine:) kimseyi ilgilendirmez cok asırı kiloluysa cok asırı zayıf insan gibi dikkatimi ceker yaland egil ama gozlerimi dikipde izlemem saglık sıkıntısı geliyor benim aklıma hemen bu yasta bu kiloda vermeli bircok hastalıgı olur diye dusunuyorum

İnsanoğlu biraz pirana ruhludur. Her kusuru olana dokunmaya cesaret edemez ama özgüven eksikliginin kokusunu çok çabuk alır. Aldıgında da kolay kolay pesini bırakmaz zira baskasının zayıf yönüyle eglenmek cogu insana kısa süreligine de olsa kendi zayıflıgını unutturur. Sevimsiz ama olagan savunma mekanizmaları, abartmamak lazım.

Kuzeniniz beni kemirmesinler diyorsa kanını onların sularında dökmeyecek yani. Maddi ve manevi her kusurunu açık yara gibi ortada bırakıp hakkında yürütülen her fikirden bi trajedi cıkarmaya kalkarsa daha işi çok bu hayatta, mutlu ve kendiyle barısık olmak istiyorsa egosunu (göklere cıkarmadan elbette) dik tutacak bi zahmet.

Kabinde denedigi 38 beden şorta sığamamış bi zavallının kuzeninizi görünce "en azından 40 beden hala oluyo bi de şuna bak" diye umutsuzca kendini teselli etmesi mi zehir ediyo kuzeninizin tatilini?

Yoksa sosyal iletişimleri kendi fanuslarının dışan kusabildikleri kinden ibaret olan avanak kız gruplarının kuzeninize bakarak attıkları şen kahkahaları mı? Silahlarını dogrultacak 3. bi kisi bulamasalar birbirlerinin egolarını delik desik edecek bi grup kız kuzeninizin sismanlıgını 5 dakikalık dedikodularına malzeme yapmış... Eeee yani?

Ya da pipisiyle bitmez tükenmez dertleri olan bi grup hıyar asla elde edemeyecekleri kızları överken sizin kuzeni de arada gömüvermişler bunu mu kaldıramıyo?

Hatta belki de ortada ne art niyet var ne ego savaşı. Masada konusulacak konu bitmiş, insanlar can sıkıntısından bugün ne giysem jürisi kesilmiş ortamdaki diger insanları inceleyip dedikodu yapıyolar. Şansına sizin kuzen de yan masada oturuyo. Tüm yaz tatili boyunca depresyonlara sürüklenmek icin sizi bilmem ama bana pek yeterli görünmedi.

Bu insanlar kim, ettikleri lafların derinliği ne ki kuzeninize verecegi zarar ne olsun yani

Daha uzatmayayım kuzeniniz kendisini oldugu gibi kabullenip sevdikten sonra bu insanların yarısı agzını acamaz, kalan yarısının agzından cıkacaklar da kuzeninizin zırhını delemez.

Ha kuzeniniz şu anda olmak istedigi fiziksel durumda degilse, kilosunu kabullenemiyorsa o zaman degistirmek için çaba gösterecek. Siz de gercekten yardımcı olmak istiyorsanız yasadıgı saglık sorununu kendine kalkan yapmaya itmeyeceksiniz onu zira hastalıgının arkasına saklanıp yapabilecegi seyler icin yapamam, edemem diye aglamak ve prenses muamelesi bekleyerek kendine acımak da baska bi sevimsiz savunma mekanizması.

Ben Türkiye'ye gittigim zaman bűtün akrabalarımız sen niye zayıfsın, bir derdin mi var derler, çok komik gülüp geçiyorum sagdece, bence uzayada gitsen kafa yapısı bozuksa insanın herşeyi söyler.Türk insanıyla alakalı bir durum degil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…