- Konu Sahibi CicimBalim
-
Kesinlikle haklı edkiden kilolu olan biri olarak çok iyi anlıyorum. Bu arada insülin direnci şekeri olan kilo veremez diye bir durum yok. Gittiğim diyetisyene böyle birçok hasta geliyor. Tek fark ayda ben 4kg veroyorsam onlar2 veriyor ama buda hepsi için geçerli değil kimisi benimle beraber veriyor.Iyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
Iyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
Kesinlikle öyle cok güzel dedinizİkinci sınıf vatandaş arıyorsanız bu ülkede, kilosu fazla olanlardır.
Ah cok kötü bir laf etmis ya. cok önceleri bendede kilo vardi ve hatirliyorum o zamanlar biri yanimdan gecerken aynen sunu demisti "kizim kilo versene". cok canimi yakmistiHer ortamda bir kilo eleştirisi yapılır ülkemizde :)
Bakışı, tavrı geç söze döken bile vardır.
Ben şişmanken densizin biri kocaman göbeğin var, tartı seni tartıyor mu gibi laflar etmişti sırf canımı yakmak için.
Iyi aksamlar hanimlar
cevaplara seviniriz
Burda bazi cevaplara inanin cok sasirdim sizinde bahs ettigim insanlardan hic bir farkiniz yokmus demek.
Kuzenim elbette kilo vericek doktoru ona özel diyet listesi yapacak.Ama bu onun sorunu.
Actigim konuda sorun insanlarin buna bakis acisi ve dikkatimizi cekti bu daha cok türkiyede oluyor
ikinci sinifdan gibi davraniliyor. Sonucta herkesin kilosu kendisine verip vermemesi kendisine neden insanlar bakiyor veya laf atiyor. Ayrica bu zamanda kilolu mankenler var onlar paralarini kilolarindan dolayi kazaniyorlar
yani kilolu olan biri mutsuzdur demek degildir
Yani ben katılıyorum size ben de yorumları şaşkınlıkla okudum.
Sağlık sorunu olmasa bile herkesin kendi bedeni kendi keyfi şişman olmak isterse de olur, bu toplum tarafından küçümsenmeyi hor görülmeyi asla meşrulaştırmaz. İnsanlar zayıflaması için tavsiye yazmış size ne kardeşim belki hatun zayıflamak istemiyor , tembel, sağlığı umrunda değil; ahkam kesmek zorunda mı herkes?
Boşkafalı insanlar başkaları hakkında çok kafa yorar genelde. Toplumumuzdaki insanların çoğu boş maalesef, cep telefonu,araba,giysi vsyle hava atma peşinde, şekilci bomboş insanlar. Boşverin siz onları bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?