Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor😞😞

cdmh

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
43
19
8
25
Selamün aleyküm kızlar Bugün biraz size sıkıntımdan bahsedip dertleşmek istedim .
Ben kendimi bildim bileli biraz kilolu bir insanım yapım gereği iriyim . Liseye gittiğim dönemlerde hep küçümserdi arkadaşlarım beni , yanlarına almazdilar Heleki öğretmenlerim onlar bende tam travma yaşattı Hep kilomla dalga gecerdiler bu yüzden sürekli okula gitmek istemezdim büyüdüm spor yapıyorum diyet yapıyorum ama yok kilom gitmiyor bıktım artık gerçekten Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor...
Her gece başımı yastığa koyunca çok ağlıyorum , inanmazsiniz belki ama yıllardır çok çok acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum utanıyorum diye Çok bunaldım çevremde beni dinliyecek kimsem yoktu bende burda sizinle dertleşmek istedim Lütfen bol dua edin bana tekrar diyete başladım inşallah istedigim sonucu alırım Hayırlı akşamlar kızlar

Kilolusun diye değil kendini sevmediğin için arkadaşın yok. Öncelikle dahiliyeye gidip bütün testlerini yaptır. Sonra diyetisyen ve sporla zayıflarsin. Herşeyden önce kendini sevmen ve kabullenmen lazım. Gir bak YouTube de ne kadar şişman ama cıvıl cıvıl kadınlar var.

Kilo ile arkadaşlığın ne alakası var ki, hepimizin bir sürü kilolu arkadaşı var, çok kısa kısa boylu - aşırı zayıf- aşırı iri... Gayet de arkadaşiz. Bugün bir etkinlikte bir kızla üçüncü defa karşılaştım. Kız hem kısa boylu,hem kiloluydu. Hem de normal tel de değil, çene cerrahisinde kullanılan böyle kayıp balık nemodaki kızın taktığına benzer bir tel takmış birisiydi. Buna rağmen gayet sevilen biri olsa gerek ki tüm etkinliklere o da davet ediliyor . Orada ben dahil herkesle de gayet güzel iletişim halindeydi.
Bence siz özgüven eksikliğinden dolayı insanlarla rahat değilsiniz. Haliyle insanlar da sizinle rahat değil, bu yüzden sağlıklı arkadaşlıklar kuramıyorsunuz.
Yoksa kilo ile dostluk arasında bir bağ yok. Önce olayları doğru tartmaya çalışın, 'kiloluyum ondan' diye bahane bulmak yerine başka sebepler arayın, dostluklariniz neden sağlam olmuyor diye. Sonra onun üzerine gidin, değiştirmege çalışın. İnsanlara yakınlık gösterin. Yeni yeni ortamlara girin. Elbet sizin de gönlünüze göre bir dost meclisiniz olur

kilolusun doye seni yaninda gormek istemwyen hic kimse sana lazim diyil kilo neki gelirde giderde yarin sen zayiflarsin o kendini bisey sananlar olur inek gibi bellimi olur. insallah zayiflarsin ama kilolusun diye de uzulme insanlik kiloyla diyil Allahda bizden kilomuzu sormayacak.kimse zayifligiyla hava atmasin sıkma canini insallah isdedigin gibi olursun

Duayla kilo verilseydi keske :))

Dusuk karbonhidratli beslenin. Bende bir tek o ise yariyor.

Kilo vermek için dikkat edilmesi gereken çok şey var. Bir şeyleri yanlış yapıyorsundur, bazı insanlar diyete girswler bile iradesiz hareket ediyolar. Kalori hesapla, bol su iç, sebzeleri ağırlıklı olarak tüket en önemlisi spor yap. Ve bence öncelikli olarak bir hastaneye gidip hormonlarına falan baktırman gerek onlarda sıkıntı yoksa genel kontrol ettir belki umarım yoktur ama gizli şeker falan vardır.

Diyet ve spor konusunda profesyonel yardım almayı denedin mi?

Diyet ile kilo veremiyorsanız vitaminlere başlayın. Zaten yemekleri vitamin mineral almak için kullanıyoruz. Herşeyi için d vit centrium vb vb. Yağlı yemeği bırakın Protein, karbonhidrat ağırlıklı yiyin. Bir hafta böyle gidin, sonra 4 gün boyunca yemek yemeyin acıktıkça acı biber ve limonlu su için doldurun koca bidona. 4ncü gün yavaş yavaş açın detoksu lapa tarzı yiyin(keşkek falan). Sonra vitamine ve yemeklere tekrar başlayın. Açlık otu için fazla kaynatın 1 saat falan (dışarı çıkacağınız gün içmeyin). 2 günde 1, yada ağır yemek yediğinizde için. Önerebileceklerim bu kadar. Umarım kendinize inanıp kendiniz için kilo verirsiniz. Hele genetik ise çok zorluyordur, kafaya takmayıp mutlu olmaya çalışın.

Aleyküm selam kilo ile arkadaşın ne alakası var ?

Stres yapıyorsan o yüzdende istediğin dogrultuda gitmiyor olabilir. İnsanlari boşver her zaman eleştirecek biseyler bulurlar. Kendi sağlığın ve iyiliğin için çabala kendini dışarıya kapatma. Hepimizde buna benzer yaşanmışlıklar vardır. Bende üniversitenin ortalarına kadar çok zayiftim laf ederlerdi hep

Kan değerlerinize baktırın. Hormonlar ve demir kilo verme konusunda çok etkililer. Sonrasinda diyetisyenlik hizmeti ve psikolojik destek alabilirsiniz.

Ergen dönemde akran zorbaligina ugrasmissa onu kasdetti muhtemelen
Maalesef o dönemde çok baskı yedim o günden beridir psikolojikmen duzelemedim zaten Su an zaten arkadaşlarım yok açık açık sen bizim yanımıza yakışmıyorsun diyorlar bı yere gittiklerinde bende geleyim deyince yok ya sen ayak uyduramayan birisin yorulursun diyorlar

Arkadaşınız olmamasının kiloyla ne alakası var ki,sizin özgüven eksikliğiniz girişken olmamanızdan kaynaklanıyor olabilir mi

Diyeti başkaları için değil kendi sağlığınız için yapın ama diyetisyene gidin düzgünce ilerleyin gergin yürüyüşe yada koşuya çıkın evde oturmakla olmaz

arkadaşının olmamasının nedeni bu olamaz belki de kendi içine çok dönüksün, hafifte karamsar buda etki kilo değil yani etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…