Önerilerimi eşim üstünde test ettiğim için yazdım sadece şu detox ile 3 4 kilo verdi açlık otu da sindirimini hızlandındırdı. Bir sonraki öğünden önce tuvalete çıkmak midenin büyümesini önler aldığı besin değerlerini kaybetmiyor yani çok da sağlıksız önerilerde bulunmadım bence. Ki eşim toplam 12 kilo civarı verdi. Vücutta sarkma falan da olmadıDoğrunun tek olduğunu bilmeleri gerekir.
Diğer türlüsü aa şunu da yaptım olmadı diye umutsuzluğa sürükler. Boşa çaba gösterir. 3-5 kilo değil vereceği belli ki.
Sonra ilerde Doktorlar bağırsaklarınızı ve midenizi elinize versin..Diyet ile kilo veremiyorsanız vitaminlere başlayın. Zaten yemekleri vitamin mineral almak için kullanıyoruz. Herşeyi için d vit centrium vb vb. Yağlı yemeği bırakın Protein, karbonhidrat ağırlıklı yiyin. Bir hafta böyle gidin, sonra 4 gün boyunca yemek yemeyin acıktıkça acı biber ve limonlu su için doldurun koca bidona. 4ncü gün yavaş yavaş açın detoksu lapa tarzı yiyin(keşkek falan). Sonra vitamine ve yemeklere tekrar başlayın. Açlık otu için fazla kaynatın 1 saat falan (dışarı çıkacağınız gün içmeyin). 2 günde 1, yada ağır yemek yediğinizde için. Önerebileceklerim bu kadar. Umarım kendinize inanıp kendiniz için kilo verirsiniz. Hele genetik ise çok zorluyordur, kafaya takmayıp mutlu olmaya çalışın .
Demek ki yüzün güzel bunu anlayamıyorsun bir insan çirkin ve kiloluysa tek çaresi zayıf olmak bu kadar netNe alaka? Ben 110 kiloyken bir sürü arkadaşım ve beni beğenen erkek vardı?
Size göre öyle olabilir.Demek ki yüzün güzel bunu anlayamıyorsun bir insan çirkin ve kiloluysa tek çaresi zayıf olmak bu kadar net
Ben de ayni senin gibiydim ama zayiflama ilaci kullanaralk 20 kilo verdim 3 ayda ama tavsiye etmiyorum cunku biraz tehlikeli ilaclar. Eger kalp tansiyon varsa. Beni cok gucsuz birakti ama yinede istahi tamamen kesiyor. Eskiden eczanede satiliyordu obezitede tedavi icin kullaniliyordu simdi toplatildiSelamün aleyküm kızlarBugün biraz size sıkıntımdan bahsedip dertleşmek istedim .
Ben kendimi bildim bileli biraz kilolu bir insanım yapım gereği iriyim . Liseye gittiğim dönemlerde hep küçümserdi arkadaşlarım beni , yanlarına almazdilarHeleki öğretmenlerim onlar bende tam travma yaşattı Hep kilomla dalga gecerdiler bu yüzden sürekli okula gitmek istemezdim büyüdüm spor yapıyorum diyet yapıyorum ama yok kilom gitmiyor bıktım artık gerçekten Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor...
Her gece başımı yastığa koyunca çok ağlıyorum , inanmazsiniz belki ama yıllardır çok çok acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum utanıyorum diyeÇok bunaldım çevremde beni dinliyecek kimsem yoktu bende burda sizinle dertleşmek istedim Lütfen bol dua edin bana tekrar diyete başladım inşallah istedigim sonucu alırım Hayırlı akşamlar kızlar
Bende doğum yaptım, şuan 1,63 boy 47 kiloyum. Ayrıca bilinçli yapılınca sağlıksız değil. Detox vitamin takviyesi, metobolizma hızlandırmasının neyi sakıncalı. Diyet dışında öneri veren yok. Benimki farklı gelince garipsediniz sanırım ama diyetle kilo veremeyen insanlar da var hele genetik ise benim tavsiyelerim işe yarar şeyler. Haftalık probiyotik shot bağırsaklardaki enzimleri güçlendirir. İçine sinmeyen zaten yapmasın diyeti deneyin her yolu deneyin sonra bunu denersiniz. Zorlama yok~Sonra ilerde Doktorlar bağırsaklarınızı ve midenizi elinize versin..
Konu sahibi, bunları sakın uygulamayın. Siz mutlu değilsiniz. Önce bir psikolog sonra iyi bir diyetisyene gidin. Hiçbir şey yapamıyorsanız.
Burdan Karatay diyetlerini takip edip uygulayın. Kurallara uyarsanız kilolarınız patır patır gider. Hatta zamanında ben de diyet sayfalaründa konu açıp Karatay diyeti + sporla gayet güzel kilo vermiştim. Araya bir bebek girmesine rağmen kilomu koruyorum.
Dalga geçen insanı hayatınızda tutmayın.Selamün aleyküm kızlarBugün biraz size sıkıntımdan bahsedip dertleşmek istedim .
Ben kendimi bildim bileli biraz kilolu bir insanım yapım gereği iriyim . Liseye gittiğim dönemlerde hep küçümserdi arkadaşlarım beni , yanlarına almazdilarHeleki öğretmenlerim onlar bende tam travma yaşattı Hep kilomla dalga gecerdiler bu yüzden sürekli okula gitmek istemezdim büyüdüm spor yapıyorum diyet yapıyorum ama yok kilom gitmiyor bıktım artık gerçekten Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor...
Her gece başımı yastığa koyunca çok ağlıyorum , inanmazsiniz belki ama yıllardır çok çok acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum utanıyorum diyeÇok bunaldım çevremde beni dinliyecek kimsem yoktu bende burda sizinle dertleşmek istedim Lütfen bol dua edin bana tekrar diyete başladım inşallah istedigim sonucu alırım Hayırlı akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?