Muhtemelen kendini çok soyutladigin için böyle yapıyorlar ama hiç mi kafa dengi arkadaşın yok hepsi mi böyle yani bide şuan 18 üstü falansindir diye düşünüyorum bu çağlardan sonra böyle tepkiler normal değilMaalesef o dönemde çok baskı yedim o günden beridir psikolojikmen duzelemedim zatenSu an zaten arkadaşlarım yok açık açık sen bizim yanımıza yakışmıyorsun diyorlar bı yere gittiklerinde bende geleyim deyince yok ya sen ayak uyduramayan birisin yorulursun diyorlar
Ahmet apanin diyeti var seviye seviye sağlık diye ben yenj başladım 3 günde 2 kilo düştüm 88 ile başladım. Yaza fit olmak istiyorum.Yorucu değil herkes uygulayabilir daha önce uygulayıp 12 kilo vermiştim bazı sebeplerden geri aldım.
Bir psikoloğa gitmeyi deneyin ,siz kendinizi sevmeden insanların sevmesini beklemeyin .En yakın arkadaşım kilolu ve bayılıyorum ona hayatımdaki en doğru karar onun arkadaşlığı diye düşünüyorum, rengarenk enerji dolu bir insan kendisi. O olmadan hayatım çok sıradan mutsuz olurduSelamün aleyküm kızlarBugün biraz size sıkıntımdan bahsedip dertleşmek istedim .
Ben kendimi bildim bileli biraz kilolu bir insanım yapım gereği iriyim . Liseye gittiğim dönemlerde hep küçümserdi arkadaşlarım beni , yanlarına almazdilarHeleki öğretmenlerim onlar bende tam travma yaşattı Hep kilomla dalga gecerdiler bu yüzden sürekli okula gitmek istemezdim büyüdüm spor yapıyorum diyet yapıyorum ama yok kilom gitmiyor bıktım artık gerçekten Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor...
Her gece başımı yastığa koyunca çok ağlıyorum , inanmazsiniz belki ama yıllardır çok çok acil ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmıyorum utanıyorum diyeÇok bunaldım çevremde beni dinliyecek kimsem yoktu bende burda sizinle dertleşmek istedim Lütfen bol dua edin bana tekrar diyete başladım inşallah istedigim sonucu alırım Hayırlı akşamlar kızlar
Kusura bakmayın ama bence sizin probleminiz farklı.Öğretmenlerim travma yaşattı demişsin,ben senin yanlış anladığını düşünüyorum.Bizim de var kilolu öğrencilerimiz;konuşmayı,imayı bırak, dikkatli bir şekilde bakmam dahi.Maalesef o dönemde çok baskı yedim o günden beridir psikolojikmen duzelemedim zatenSu an zaten arkadaşlarım yok açık açık sen bizim yanımıza yakışmıyorsun diyorlar bı yere gittiklerinde bende geleyim deyince yok ya sen ayak uyduramayan birisin yorulursun diyorlar
Diyet ile kilo veremiyorsanız vitaminlere başlayın. Zaten yemekleri vitamin mineral almak için kullanıyoruz. Herşeyi için d vit centrium vb vb. Yağlı yemeği bırakın Protein, karbonhidrat ağırlıklı yiyin. Bir hafta böyle gidin, sonra 4 gün boyunca yemek yemeyin acıktıkça acı biber ve limonlu su için doldurun koca bidona. 4ncü gün yavaş yavaş açın detoksu lapa tarzı yiyin(keşkek falan). Sonra vitamine ve yemeklere tekrar başlayın. Açlık otu için fazla kaynatın 1 saat falan (dışarı çıkacağınız gün içmeyin). 2 günde 1, yada ağır yemek yediğinizde için. Önerebileceklerim bu kadar. Umarım kendinize inanıp kendiniz için kilo verirsiniz. Hele genetik ise çok zorluyordur, kafaya takmayıp mutlu olmaya çalışın .
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızMerhaba, böyle düşündüğün an, burada bir arkadaşın olduğunu unutma, ne zaman dertleşmek, konuşmak, içini dökmek istersen burada olurum, ayrıca kime göre kilolu kime göre değil?
Ne mutlu sizeKusura bakmayın ama bence sizin probleminiz farklı.Öğretmenlerim travma yaşattı demişsin,ben senin yanlış anladığını düşünüyorum.Bizim de var kilolu öğrencilerimiz;konuşmayı,imayı bırak, dikkatli bir şekilde bakmam dahin
Aslında çok enerjili biriyim ama gerçekten çok üstüme geliyorlar ve psikolojikmen daha çok kötü oluyorum neler neler yaşadım bir bilsenizKilolular çok mutlu ve çok sosyal insanlar diye biliyordum ben hep bu konuya şaşırdım
Bence arkadaşların kötü. Bitir ilişkini o aptallarlaAslında çok enerjili biriyim ama gerçekten çok üstüme geliyorlar ve psikolojikmen daha çok kötü oluyorum neler neler yaşadım bir bilseniz
Boy kilo kac ?Maalesef o dönemde çok baskı yedim o günden beridir psikolojikmen duzelemedim zatenSu an zaten arkadaşlarım yok açık açık sen bizim yanımıza yakışmıyorsun diyorlar bı yere gittiklerinde bende geleyim deyince yok ya sen ayak uyduramayan birisin yorulursun diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?