Kiloluyum diye tek bir arkadaşım bile yok çok zoruma gidiyor😞😞

Bende çok kilo ne aldım ve çok kötü hissediyorum tek başına desteksiz verilmiyor malesef

Off lütfen internetten okuduğunuz saçma sapan şeyleri çok doğruymuş gibi gelip burada tavsiye olarak vermeyin. Gerçekten 9 günde 6 kilo vermenin sağlıklı mı olduğunu düşünüyorsunuz?

Off lütfen internetten okuduğunuz saçma sapan şeyleri çok doğruymuş gibi gelip burada tavsiye olarak vermeyin. Gerçekten 9 günde 6 kilo vermenin sağlıklı mı olduğunu düşünüyorsunuz?
İnternette makale okudum, youtube da birkaç doktor röportajı izledim, sizde açıp bakabilirsiniz:) - bilmemne influencer ının abuk bir deneyimini deli cesareti denemedim yani -. O
Sizde tavsiye olarak almayın hanfendi.

Bu arada, hastalandığımda, yada yolda belde geçen, yada işte aşırı yoğun günlerimde arka arkaya yemeyi unuttuğum olmuştur defalarca, ben çok hızlı kilo veririm zaten, 4 gün hastalansam bi o kadar kilo gider, ve yılda birkaç kez yoğunluktan yemek yiyemediğimde olur.. İnşallah, bu kez bunu bilinçli yaptım ve 30 saat yemedim diye ölmem

Son düzenleme:
Alırken tek basına aldınız ama verirken destekci arıyorsunuzen buyuk destekciniz kendinizsiniz. Kendi kendinizi motive edemezseniz asla kilo veremezsiniz.
Diyet yaparken kan tahlilleri diyetisyen doktor ve çevrendeki.insanlarin desteği çok önemli tek başıma verdiğim kiloları geri aldım malesef sürdürülebilir değil benim bazı rahatsızlıklarim da var keyfi kilo alımı değil yani teşekkür ederim yorumunuz için

Aksine bazı kadınlar yanında daha güzel gözüktüğü için fiziksel olarak dezavantajlı insanlarla arkadaş oluyorlar.

Kilolu insanların çoğu diyetisyene gitmiyor, gitsede diyetlerini pek uygulamıyor. Dahiliye de ilaca başlatsa bu hormon ilacını içince zayıflıcam mı sanki diyorlar. Sağlıklı ve meşakkatli yolu değil hızlı yolu seçtikleri için detox ve sindirim hızlandırıcı önerilerde bulundum. Zinde kalmak için de vitamin vb. Diyetisyene gidecek biri zaten buraya yazmaz en azından amacına ulaşsın.

Siz kilolu olduğunuz için kendinizi dış dünyaya tamamen kaparsanız nasıl arkadaş edinebilirsiniz? Hayatta en önemli şey kişinin kendisi ile barışık olması

Kilolu olmanla arkadasinin olmamasinin hic alakasi yok inan bana. Senin bunu dert edip alinganlik gostermen tüm mevzu. Baa sorarsan eğer kiloyu diyetisyen yardimiyla vs mutlaka verirsin. Zayiflarsin. Ama psikolojik olarak da kendini toparlaman, ozguvenini kazanman şart. Yatirimini bu yonde yapmani oneririm.

Yıllardır diyetisyene gidiyorum zaten uyguluyorum + hergun düzenli spor da yapıyorum ama gitmiyor kilom doktorum da artık şaşırıyor bu kadar aç kalıp nasıl vermiyorsun diye

Aynen bende diyet spor yapıyorum ama çevre desteğim olmayınca herkes dalga geçip laf edince gitmiyor o kilolar

Çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Aynen bende diyet spor yapıyorum ama çevre desteğim olmayınca herkes dalga geçip laf edince gitmiyor o kilolar
Öncelikle diyette olduğunu kimseye söyleme mesela yarım ekmek yiyorsan çeyrek ye bir büyük tabak da daha küçük tabak tercih et tokum midem ağrıyor gibi şeyler söyleyerek sofradan kalk

Kiloyla arkadaşsızlığın alakası yok bence hepimizin kilolu arkadaşları var. Siz kendinizi kilolu gördüğünüz için yanlış düşüncelere girmişsiniz. Ben kiloluyum benimle kimse arkadaşlık yapmaz dışarıya çıkmaktan utanıyorum ben hiç bir ortama yakışamam diye benzeri şeyler düşünüyorsanız k girdiğiniz her ortamda bu enerjiyi yayarsınız. O yüzden arkadaşınız yok.
Siz psikolojik destek alın kilo almakta vermekte beyinde başlar beyinde biter profesyonel danışmanlar size bu konuda çok güze destek olur. Bütün tahlillerinizi yaptırın iyi bir diyetisyen eşliğinde zayıflayın. Bol bol Özgüven meditasyonları ve kendinizi sevmeyle ilgili meditasyonlar yapın. Düşünceleriniz ve enerjiniz değişir kendinizi ne kadar severseniz insanlarda sizi o kadar sever. Etkili iletişim ile ilgili kitaplar okuyun komedi filmleri izleyin. Üzülmeyin sadece harekete geçin hayatınızı güzelleştirin bu sizin elinizde

Doğrunun tek olduğunu bilmeleri gerekir.
Diğer türlüsü aa şunu da yaptım olmadı diye umutsuzluğa sürükler. Boşa çaba gösterir. 3-5 kilo değil vereceği belli ki.

Doğrunun tek olduğunu bilmeleri gerekir.
Diğer türlüsü aa şunu da yaptım olmadı diye umutsuzluğa sürükler. Boşa çaba gösterir. 3-5 kilo değil vereceği belli ki.
Ben diyetisyene giden spor yapan bir insanım yıllardır. Tahlillerim temiz ama gitmiyor beni bunaltan şey de bu o kadar aç kalmama rağmen gitmeyince üzülüyorum

Ben diyetisyene giden spor yapan bir insanım yıllardır. Tahlillerim temiz ama gitmiyor beni bunaltan şey de bu o kadar aç kalmama rağmen gitmeyince üzülüyorum

Demek ki doğru yöntem değil. Annem senelerce diyet yaptı aksine daha çok kilo aldı. Annem benim vücuduma fazla geliyor dedi aralıklı oruç yaptı. Ondan sonra verdi. Ama süreç zarfında kendimi ödüllendireyim de bi tatlı yiyim bi kola içeyim demedi

Böyle diyenlerle arkadaş olmaya çalışmak sizin suçunuz,travma yaratan insanlarla bağınızı kopartmaniz gerekir.Bu insanlar siz kilolu olduğunuz için değil,karakterleri bozuk olduğu için böyleler siz ya da başkası çok zayıf,çok kilolu,çok uzun,çok kısa bir bahane bulurlardı.Gençsiniz bir çok kamp,( kültür kampı,bilim kampı, söyleşi vb) var ,aktivite var, konferans, söyleşi neler neler oralara gidin kendinizi geliştirin yeni dostlar edinin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…