kilom ve kocam

Sanırım 12-18 kilo arası almak normal...

Ben 22 kilo aldım...
Davul gibiydim...

Şuanda 52-53-54 arası git geller oluyor...

Şimdi değil ama Doğum sonrası sizde sporunuzu yapar, beslenmenize dikkat ederseniz formunuza kavuşacağınıza inanıyorum...
Tabi birde bünye meselesi bu...

Eşinize
Anlayışı kıt demek istiyorum

Canım eşinin üslubunu tasvip etmesemde senin kendini kontrol etmediğinden dolayı alınmış kiloların var gibi,iştahım açık diyorsun.Bende yeni 2. Doğumumu yaptım.Hamilelikte gebelik şekeri çıkmadığı sürece alınan fazla kilonun kadınların suçu olduğunu düşünüyorum çünkü metobolizma aşırı zayıflıyor yediğin kilo yapıcı yemekler vücutta kilo olarak kalıyor.ilk hamileliğime 55 kiloyla başlayıp doğumdan 2ay sonra 55e tekrar dönmüştüm.2. Hamileliğimin başında tatildeydik açık büfe olayına dayanamayıp yeme olayını abarttım 1ayda 4 kilo aldım yuh dedim dikkat etmeye başladım yine,68le doğuma gittim 20gün oldu doğum yapalı 60 kiloyum,işte fazla 5 kilo benim suçum yani.Hamilelikte beslenmen çok önemli tabi ama hiçbir besin değeri olmayan hamur işi,kızartma,ekmek,asitli veya şekerli içecekler tüketincede bu son kaçınılmaz oluyo

Mantı çok yiyorum ...kendimi tutmam lazım Sanırım

30 aldim 30... hic biside olmadi. canim cekiodu. doktor kontrol ediyor sonucta, frenlemen gerekerirse söylerim demisti. sonucta 80 iken 110 olmadim. 50 iken 80 oldum simdi 47 yim
3 kilonun lafımı olur:)
sen kilonu verebilmişsin ne güzel ama 30 kiloyu veremeyecek çok insan var norleştirmemek lazım sağlıklı olan nedir tam olarak bilmiyorum ama 30 kilo fazla geldi bana
hani hamileyim süt veriyorum diyerek salmamak lazım diyenlerdenim

Eşine çok gıcık oldum.Sen can taşıyorsun sağlıklı bir Doğumun olsun inşallah alınır verilir allah sağlık versin ben oğluma hamileliğimde şeker problemim oldu sürekli kilo veriyordum istediğim hiçbirşeyi dilediğimce yiyemedim evet zayıf bir hamileydim ama mutsuzdum bunlar çok güzel anlar kilo Alman çok doğal İnan bana doğumdan sonra hepsi gidiyor onada haddini bildir ayrıca

Ya sağlığa dikkat etmek önemli hamili gırtlak yeme tatlı yeme saglikli beslen çünkü bebeklerin damak tatları anne karnında oluşuyor

Bu yapi meselesi her gebelikte farkli.. iki gebelikte 25 kilo aldim ama ne kirisma porsume catlama fistik gibiydim, gogusler bile bombaydi:) Son gebelikte 10-15 kg arasi almans ragmen birazcik catlagim oldu cok degil belli bile degil hatta... vucudum degisti resmen. Birde cok zor gecti gebeligim. Keske bundada 25 kg alaydim ama bu kadar xor gecmeseydi.,..kilo almak en dogal hakkimiz gebeyken onuda elimizden almasinlar. Nasip isi bazi seyler takmamak lazim simdiden

Kac kilo aldiniz bilmiyorum ama 12-13den fazla aldiysaniz hamilelik bahanesiyle gereginden fazla yemissiniz demektir. Ben esinize hak verdim.
Hic alakasi yok..bu her zaman dogru degil yani.. canimin istedigini yemstim ben ama asiri hic birseyim yoktu . O halde 25 kg aldim.. vucudum su toplamisti birazda..haa dogumdan 6 ay sonra eski kilomdaydim.

Ben şu an 58 im ve bebek çalışması içindeyim :))
12 kilo alsam 70 olucam ki bu iyi ihtimal sanırım. Kilo verip öyle mi hamile kalsam ne yapsam. Eşimde zaten 48 den 58 e fırlayınca sürekli tombik diyor cinler tepeme çıkıyor :)

Eşiniz ayıp etmiş bence. Güzel bir sebeple kilo alıyorsunuz. Sağlıkla kucağınıza alın kilo alınır verilir.. ( yani inşallah veririz)

Ben şu an 7.5 kilo aldım, daha da alırım. zaten kilolu hamile kalmıştım. Heryerim çatlak doldu yapıdan heralde çünkü çok daha fazla kilo alan arkadaşlarımda hiç çatlak olmayabiliyor. O çatlaklara rağmen eşim beni teselli ediyor. Eşinizin yaptığı çok ayıp, ne kadar alırsanız alın. Yapı meselesidir birazda . İncecik olmak zorunda değilsiniz sonuçta.

Erkekler canım genelde şikayet ederler ve dalga geçerler. Ben evlendim 6 kilo aldım “off nasıl kilo aldın öyle, yüzün bile şişti vs.”sonra 8 kilo verdim şuan “yeter artık abartma, daha ne kadar vericeksin, ben balık etli seviyorum vs.” diyor.

Hamileyim bahanesini kullanıp aşırı, ne bulduysa yiyenler de normal gelmiyor bana. Sonuçta bebeğin pasta, böreğe ihityacı olduğunu sanmıyorum

Vitamin içeren sağlıklı şeyler yiyin. Yürüyüş yapın. Bunlar doğum için de yararlı şeyler değil mi? Hareketsizlik, yattığın yerden kilo almak daha zararlı bence.

Kendinizle barışıklığı, eşinizi falan filan geçtim sağlığınıza dikkat edin, sağlıklı kilo almaya çalışın .Heee ben hamileyim canım ne isterse yerim diyenlerdenseniz de karışamayız.

yok ya öylesi de kötü.. ben de 65 le hamile kaldim 84 filandım doğumda ayni istikrarla 75 teyim 3 aydır, eşim birinci aydan sonra hadi kilo ver demeye başladı. benim iyiligim için söylüyor biliyorum ben de çok rahatsızım bu kilodan ama diyetsiz ve sporsuz vermem zor, insan baskı altında hissediyor. sanırım bir diyetisyen e gideceğim ben de, emzirirken sağlıklı kilo vermek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…