kilom ve kocam

54 kilo ile hamile kaldım Doğuma giderken 85 kiloydum. Doğumdan 3-4 gün sonra çıtçıtlı korse aldım 3 tane L-M-S önce L ile başlandım ama o sadece sarkık göbeği toplamak içindi. Ben çok sıvı tükettim su kahve açık çay(2 şekerli) ekmek yemedim yemek yedim yemeği kısmadım bol bol süt içtim günde nerdeyse 1 paket. Ama en önemlisi ayakta emzirdim çünkü oturunca kızım emmiyordu çok zordu sabahlara kadar ayakta dolaşarak emzirdiğim oldu. 4 ayda 55 kiloya düştüm. Arkadaşlarım hep sordular basıl verdin diye. Süt olsun diye süt iç ve bence ayakta emzir müthiş kilo verirsin

Takilma.hamileligin keyfini sur. 59 ile.hamile kaldim ilk 3 ayda bilantidan 56 ya düştüm. 74 76 arasinda doguma girdim. Ve dogumdan ciktigimda 70 kiloydum karnim kocamandi. Esim dogum yaptigina emin misin sanki icerde bi tane daha var dedi ve lohusa siniriyle ona bir bakis attim ki agzini acamadi. Bi kac ay sonra 66 ya dustum ve 1 sene falan 66 da gezdim diyebilirim. Ama sonra birden vermeye basladim hem de diyetsiz kendiliginden suan yine 59 kiloyum. Bana icinde hi tane daha var herhalde diyen kocam hala koca gobegiyle geziyor :)

Bebekle
Bebeklerin kaç kilo doğdu?

Bence eşin haklı.
Güzel görmek istemesi suç mu? :)

Hamilelik kilolarından elbet kurtulursun, ama hamile kadın canı çeker yesin”e inanmıyorum.

Tadını alana kadar yiyor o fit hamileler, doymuyor.

Zaten doktor takibinde tüm değerler, düşük değerin takviyesi ilaçla oluyor değil mi?

Bazı ülkelerde kadınlar yemeden içmeden doğuruyor, ve bağışıklık sistemi düşük olmuyor bebeklerin

Valla kusura bakmayın da eşiniz bir şey dememiş yani, siz kendiniz dikkat edeceğiniz yerde adama müdahale ediyorsunuz o da patlamış en sonunda

Doğumdan sonra dikkat edersen hızlı veriliyor. Çok takma kafaya.

Kocanızın dili fazla sarkmış, bi korse de ağzına soksaydınız keşke. Çok ayıp
Niye ki?
Ben eski sevgilime menelerin sarktı, az ye spor diyordum, hiç ağlayıp kara bağlamadı.

O da bana göbeğimi söyledi.

Spor, diyet derken erittik gitti.

Kalkıp 90 yaşındaki insana vücûdun kötü, denmez ama

Dileyen herkese spor serbest.

Benim yediklerimede sürekli yeter diyor daha gıcık oluyorum daha çok yiyorum böyle biride değildim ama canım istiyor yanı gece gündüz
Ye tabi :) sen iki canlısın ama şöyle dikkat edebilirsin bebeğe faydası olmayan karbonhidrat ağırlıklı şeyler yerine protein ağırlıklı meyve ağırlıklı şeyler yersin :)

kek biskuvi dondurma kizartma cips asitli iceceklerden uzak dur hamilelik boyunca zaten bunlarin bebege faydasi yok zarari var. gunde 3 dilim ekmegi gecme bunlara uy uzerine aldigin kilolari emzirince rahat verirsin.
ancak abur cubur bu saydiklarimdan dolayi kilo alirsan veremezsin cok sikinti.
esinede bakma sen hep biz kadinlar mi erkeklere guzel goruncez diye yirtincaz.

İlk hamileliğimde 12 , ikincisinde 7 kilo aldım.
İkincisi gitti ama ilkinin kilosu hala duruyor çünkü onı veremeden hamile kalmıştım.
Doğumdan çıkınca 7 10 kilo verenleri duyunca şoka giriyorum, eve gelip tartıldığımda maksimum 4 kilo gitmiştir.
Bebeklerden bir şey yiyemiyorum, akşam yemeği onda da ekmek, pilav yemem zaten.
Bir çorba ve ana yemek.
Kahvaltı deseniz yok, saat 3 4 gibi ya bir tost ya da tavada yumurta.
Günlük kalori miktarım 1300 ü istesem de geçemiyor, zamanım yok.
Uyku günde maksimum 4 saat uyuyorum, gün içinde hep ayakta ve koşturmacadayım.
Gram kilo vermedim arkadaş!
Bu nasıl iş!
Ay bebekten koşturmacadan hemen gidiyor diyenlere ağzım açık bakıyorum, benim iki afacan ve 10 saniye sabit duramayan bebekle gitmiyor ya!
Her yerim varis, ödem doldu ayakta durmaktan ama gram erimiyorum aksine bir de şişiyorum.
Çok kilo alan herkes verdi, ben az kilo aldım ama veremiyorum.
İlkinde doğuma girdiğim kilodayım hala...

Az ye sisme mi.. ben susuyorum.. iste erkek milleti bizim ozguvenimizi boyle sarsiyorlar... sakin morelini bozma. Herhalinle guzelsin.

Bende senin gibiydim eşim lokmalarımı sayardım pislik o diye diye ve bebekte çok zor suan evlendiğim kilolun altına düştüm 57 kiloyum 80 kilo olmuştum hamileyken inan yemeden bile kesmedim sinir ve stresten yorgunluktan hep verdim üzülme vücut 9 ayda toparlanır ben 11 ayda anca toparlandım

Çok kaba bir yaklaşım. Ama sizin yaklaşımınızda garip. Şimdi siz hamile kaldınız diye eşinizde sizinle ciddi ciddi kilo almasini beklememelisiniz. Eşinizde sen evladinizi taşıyorsun bu kilolar ondan moralini bozma diyip güzel konuşmalıydı. 13.5 kg aldım 5 kilosu kaldı üzerimde henüz. Napalim her bünye bir değil.

Eşinin yaptığı hoş değil . Amaaa hamileyim diye de iki kişilik yeme kendi sağlığın için dikkat et sonra gebelik şekeri tansiyon filan çıkıyor. Doğumun rahat geçmesi için ne kadar az kilo alsan o kadar iyidir. Doğumdan sonra da eğer etrafı dinleyip sütüm olsun diye sürekli şerbetler kompostolar tatlılar yemezsen , bebeği emzirirken ve onunla uğraşırken tığ gibi kalıyorsun. Ben 16 kilo aldım , doğumdan bir hafta sonra 10 kilosu gitmişti. Şu an 49 kiloyum bebekle veriyor insan

61 le hamile kaldım 73 le Doğum yaptım 2 ay oldu doğum yapalı 61 kiloyum yine yani bu durumda korkma veriliyor vereceksin buna takılma da eşine haddini bildir saygı sınırlarını aşmış resmen bu psikolojik şiddet

Tiroidlerinize baktirin, metabolik bi sorun olabilir.

Ben ilk cocugumda 62 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım ama 65 in altına inemedım ikincide 82 kiloyla doğum yaptım 10 kilo bile veremedim bekarken hiç kilo almazdım yesemde hamılelıkte hormonlar değişiyor herhalde bunalıma girip bu kılolardan kurtulmak ıstıyom benim esımde bana bir şeyler dese zayıflasam ama kırıcı olmadan tabı

Hamileliklerimde mide bulantıları yaşadığım için genelde tek tip beslendim. Yani istediğim gibi dikkat etme şansım olmadı. Demir ilacı kullandım, kilo yaptı. Tiroidim var zaten, metabolizmam çok yavaş. Bir de kilo genetik bizde. Normalde aşırı takıntılı olmama, sürekli spor yapmama rağmen hamileliklerimde böyle olmadı ve ilkinde 27, ikincisinde 38 kg aldım. Diyet ve sporla çok zor verdim. Şu an 58-60 arası gidip geliyorum.
Eşim de bana ilk doğumumdan sonra arkadaşlarımızın yanında güya şaka yaparak “ayı gibi oldu bizim hanım” tarzı bir laf etmişti. O kadar kızmıştım ki... Bir sonraki buluşmada onların yanında benden özür diledi hatta asıl ayı benim gibi bir sözle. Ama içimden çıkmadı hiç, hep hatırlattım. Hatta kilo verip 34 bedene kadar düşüp “Hadi ben hamile kalıp, ikimizin çocuğunu içimde taşımak için aldım o kiloları; ya sen niye yaptın bu göbeği?” demiştim. Hâlâ da kiloludur. Boyu da uzun ama kilolu. Bense sağlıklı beslenen, spor yapan ve fit olanım hamileliklerimdeki kilolara rağmen. Emin olun siz de verirsiniz kiloları azmedince. Ama yedirin o lafını eşinize!!!

Az ye sisme ne demek hamile esine ya?
Bu adamlar gittikce odunlasmaya basladi.
Ben hamilelikte 8 kilo aldim dogumun 3.gunu 11 kilo gitmisti. Hic takilmayin biraz dikkat edip hemen verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…