- 16 Temmuz 2023
- 5.866
- 15.822
- 178
- Konu Sahibi SeviyomHee
Nerde kaldı öyle erkekler, hınzıra dönmüş çoğu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde kaldı öyle erkekler, hınzıra dönmüş çoğu.
“Hastalıkta, sağlıkta” sözü verdiğimizi unutmayın. Aldığı gibi kalacak haliniz yoktu. Keyfi de almadınız. Bir çocuk dünyaya getirdiniz. Sizi beğenmediğini söylediği zaman sizde ona aynısını söyleyin. Nasıl kırıcı birşey olduğunu anlasın .Eşimle tanıştığımda 48 kiloydum. Sevgili olduğumuzda 52, evlendiğimde 55. Hamile kalmadan 65 Ve 3.5 aylık bebekli güncel halim 75.
Aşırı bir kilo alımım var. Ben de durumun farkındayım ancak nefsime söz geçiremiyorum. Ancak asıl konu açma nedenim eşimin beni eskisi kadar beğenmediğini söylemesi. Eşime kızanlar olabilir ancak ben hak veriyorum hadi evliliği baz alalım 55 nerede 75 nerede. Bir çeşit onu kandırmış gibi hissediyorum. Lohusa depresyonu yaşadım ve hala tam kurtulmuş sayılmam. Bebeğime karşı iyi bir anne olduğumu düşünüyorum ama kendimle henüz barışamadım.
Bir süredir eşimi özlüyorum arzuluyorum ancak bunu ona söylemeye cesaretim yok. Bu bedenle karşısına çıkmaya utanıyorum.
Açıkçası kendisi de ben aburcubur tüketirken sert bir dille biraz dikkat et diye uyardı. Ben de sinirlendim ve yiyeceğimi söyledim. Eleştiriye pek açık biri olduğum söylenemez. Streslenince yeme huyum var. O da rahatsızlığını dile getirdi. Kırmamaya çalışsa da bu konunun kendisi zaten ne kadar kırmadan konuşulabilirdi ki. Velhasıl 3.5 aylık sadece anne sütü alan bebeğim varken, bebişinde hakkına girmeden ben kilo verebilir miyim? Ne yapabilirim?
Adınıza çok sevindim. Protein kaynaklarının hepsini çok severim. Baklagiller olsun hayvansal gıdalar olsun. Uymaya çalışacağım. Teşekkür ederim120 kilodan 85 e düştüm ameliyatsız. 115kg civarında hamileydim şu an kızım 16 aylık.
Eşim bir gün bile iyi ki zayıfladın bu halin çok güzel demedi. Hep aynı şekilde beni sevdi. Sadece ben kendimi sevmeyi öğrendim yemeğe o kadar bağımlı olmamayı öğrendim. Kafanızda bitirmeden diyetisyene ona buna suç bulmayın yıllarca aynı kafadaydım.
Proteine odaklanıp abur cuburu eve sokmayacaksınız. Bunu kendiniz için yapın çok aç olunca cacık yiyin ayran için havuç yiyin emziren annenin paketli gıdalara yüklenmemesi lazım.
Ne bilem yaNerde kaldı öyle erkekler, hınzıra dönmüş çoğu.
Moralinizi bozmayın. Eşiniz biraz kırıcı olmuş keşke destek olsaydı ama onu siz daha iyi tanıyorsunuz bazı insanların güdüleme şekli böyle oluyor. Çok kilonuz yok gerçekten kafanıza takıp kendinizi üzmeyin eminim çok güzelsinizdir. Ben 75 e düşemiyorum mesela durdu ama onu da yapmaya gayret edeceğim siz morbid değilsiniz ben öyleydimAdınıza çok sevindim. Protein kaynaklarının hepsini çok severim. Baklagiller olsun hayvansal gıdalar olsun. Uymaya çalışacağım. Teşekkür ederim
Öncesinde de kilo aldığım için biraz keyfi de almış oldum. Ben de açıkçası ona sinirle bir şeyler söyledim ancak kendisi bana "sen rahatsız olsaydın ben senin için diyet yapardım" dedi. Biraz çabuk mu ikna oluyorum yoksa gerçekten haklı mı bilmiyorum ancak kabullendim. Bir de yakın kız arkadaşım var, eşinin göbeğinden şikayetçi ve ben onu aldığımda göbeği yoktu ben göbekli bir adamla uyumak istemiyorum dediği için herkes böyle düşünüyormuş dedim.“Hastalıkta, sağlıkta” sözü verdiğimizi unutmayın. Aldığı gibi kalacak haliniz yoktu. Keyfi de almadınız. Bir çocuk dünyaya getirdiniz. Sizi beğenmediğini söylediği zaman sizde ona aynısını söyleyin. Nasıl kırıcı birşey olduğunu anlasın .
Birşeylerden rahatsızlık duyulabilir bu çok normal göze hitap etmeyebilir ama karşı taraf eş kişisi diye kırılsın kırılmasın banane dürüstüm düşüncesiyle konuşulamaz. Benimde aşırı kilo aldığım dönemler oldu. Eşim sadece beraber spora mı başlasak diyerek teşvik etti ben olayı anlayıp kilomu verdim. Aynı şekil eşim kilo aldığında bende ona güzel bi dille söylüyorum. Bana seni beğenmiyorum artık dese sanırım ağzımdan çok yanlış şeyler çıkardı.Öncesinde de kilo aldığım için biraz keyfi de almış oldum. Ben de açıkçası ona sinirle bir şeyler söyledim ancak kendisi bana "sen rahatsız olsaydın ben senin için diyet yapardım" dedi. Biraz çabuk mu ikna oluyorum yoksa gerçekten haklı mı bilmiyorum ancak kabullendim. Bir de yakın kız arkadaşım var, eşinin göbeğinden şikayetçi ve ben onu aldığımda göbeği yoktu ben göbekli bir adamla uyumak istemiyorum dediği için herkes böyle düşünüyormuş dedim.
Sevdiğinden vazgeçmeyi geç, karısına böyle laflar etmesi çok yanlış. İnsan bir düşünür karım üzülür mü kalbi kırılır mı. Yok anam bunlar odunlaşmış iyice. Duygudan yoksun robot gibi yaşıyor bu erkekler. Nerde o eski aşklar. Tamam konu sahibi kilo almış ama kilo verebilir dış görünüş değişen bir şey. Yok kilo almış , sivilcesi çıkmış falan bunlar sevgiye engel olacak şeyler değil, olmamalı da.Ne bilem yainsan kilo aldı die sevdiğinden vazgeçer mi şaşırıyorum vallahi böyle okudukça .
Çok teşekkür ederim, eminim siz de çok güzelsinizdir. Tatlı tatlı konuşan kızlar hep fıstık gibi oluyorMoralinizi bozmayın. Eşiniz biraz kırıcı olmuş keşke destek olsaydı ama onu siz daha iyi tanıyorsunuz bazı insanların güdüleme şekli böyle oluyor. Çok kilonuz yok gerçekten kafanıza takıp kendinizi üzmeyin eminim çok güzelsinizdir. Ben 75 e düşemiyorum mesela durdu ama onu da yapmaya gayret edeceğim siz morbid değilsiniz ben öyleydim
Haklısınız, hem başkası için yapılan şey sürdürülebilir olmaz. Ben kendim de çok istiyorum fit olmayıFazla kilolar her şeyden önce kendi sağlığımız için verilmeli. Kilolu olmanın ileriki yaşlarda sağlığa birsürü zararı var yani her şeyden önce kendiniz için sağlıklı beslenin
Kilo alınca vazgeçen yatağa düşüp kıpırdayamasa sokağa atar herhaldeSevdiğinden vazgeçmeyi geç, karısına böyle laflar etmesi çok yanlış. İnsan bir düşünür karım üzülür mü kalbi kırılır mı. Yok anam bunlar odunlaşmış iyice. Duygudan yoksun robot gibi yaşıyor bu erkekler. Nerde o eski aşklar. Tamam konu sahibi kilo almış ama kilo verebilir dış görünüş değişen bir şey. Yok kilo almış , sivilcesi çıkmış falan bunlar sevgiye engel olacak şeyler değil, olmamalı da.
3 ay sonra siz de istediğiniz kiloda olacaksınız kendinize inanın. Sabah hemen yeni düzene geçin. Önemli olan sürdürebileceğiniz bir şey yapmak.Çok teşekkür ederim, eminim siz de çok güzelsinizdir. Tatlı tatlı konuşan kızlar hep fıstık gibi oluyorbir alışkanlığı değiştirmek çok zor, o yüzden ben bu kadar yol kateden birinin istediği kiloya da düşeceğine inanıyorum. Maşallah nazar değmesin
Sevdiğinden vazgeçmeyi geç, karısına böyle laflar etmesi çok yanlış. İnsan bir düşünür karım üzülür mü kalbi kırılır mı. Yok anam bunlar odunlaşmış iyice. Duygudan yoksun robot gibi yaşıyor bu erkekler. Nerde o eski aşklar. Tamam konu sahibi kilo almış ama kilo verebilir dış görünüş değişen bir şey. Yok kilo almış , sivilcesi çıkmış falan bunlar sevgiye engel olacak şeyler değil, olmamalı da.
Vazgeçmek gibi değil, ben öyle hissetmedim. Ama genel olarak konuştuğunuzu tahmin ediyorum. Haksızlık etmemek adına yazmak istedimKilo alınca vazgeçen yatağa düşüp kıpırdayamasa sokağa atar herhalde![]()
büyük beden fantazi elbise alıp eşinize yaklaşın o zaman tepkisine bakın . Neden utanıyorsunuz bedenınızdenVazgeçmek gibi değil, ben öyle hissetmedim. Ama genel olarak konuştuğunuzu tahmin ediyorum. Haksızlık etmemek adına yazmak istedim![]()
Aç hissetmek istememek birinci önceliğim. Karbonhidratı kısıtlamak bana daha uygun. Intermittent fasting gibi aç kalmalı diyetleri sürdüremeyecegimi düşünüyorum. Midemdeki o burkulma hissi beni rahatsız ediyor3 ay sonra siz de istediğiniz kiloda olacaksınız kendinize inanın. Sabah hemen yeni düzene geçin. Önemli olan sürdürebileceğiniz bir şey yapmak.
Çok kısayımKonu sahibi boyunuz kaç ?
Seven erkek her zaman eşine destek olmalı, hastalıkta sağlıkta diye boşuna dememişler ama herkes buna dikkat etmiyor ne yazıkki. Dış görünüş önemli ama bir yere kadar. Hepimiz faniyiz bu güzellik, yakışıklılık kalmayacak. Erkekler kadının kalbine ,kişiliğinin güzelliğine odaklansa bir sorun kalmayacak ortada. Şimdi ben evlenip kilo alsam herif de seni artık beğenmiyorum dese tavayı kafasına geçiririm herhalde . Ay çok sinirlendim ben bu konuya ya. Evlilikten soğuttu beni bu site iyice.Kilo alınca vazgeçen yatağa düşüp kıpırdayamasa sokağa atar herhalde![]()
Kendimi ozguvensiz hissediyorum, aynaya bakmak dahi canımı sıkıyor. Yeterince iyi olmadığımı düşündüğüm için saklanma ihtiyacı hissediyorum. Gündüz ilişki isteği olursa geri çevirmek ve akşam loş ışıkta yakınlaşmak istemek gibi kaçınma davranışları sergiliyorum.büyük beden fantazi elbise alıp eşinize yaklaşın o zaman tepkisine bakın . Neden utanıyorsunuz bedenınızden