- 15 Ağustos 2022
- 7
- 31
- 3
- 36
- Konu Sahibi Mevsimmmmmmmmmmn
-
Para her seyi satin alamiyormus degil mi?1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
Sizin nişan hayal ürünü gibi duruyor1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
E diğer konuda nişanlıydınız, şimdi ayrıldınız mı?1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
Yanı ayrıldığı birinin konusunu açmış nişanlım ailesi haklimi diyeSizin nişan hayal ürünü gibi duruyor.
Kocasının hamileyken mağaraya götürdüğü kadınBir üye vardı kendini olayın farklı kişileri yerine koyup koyup 12455 yıl önceki olaylar hakkında konu açar dururdu. Onu hatırlattınız bana. Spesifik bir adı var mıydı bilmiyorum. Sürekli başka üyelikle geliyordu. Neyse neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?