Merhaba bende seninle aynı yaştayım konuyu gördüm cevap yazıyım dedim.Seninle aynı dönemden bende geçtim yaklaşık bir sene önce.Benim boyum senin kadar uzun değil -maşallah şimdiden :) - ben 158 maalesef kendi tercihim değil ailem yüzünden onlar kısaysa yapacak bir şey yok.Senin kilon şu an gayet iyi gerçekten.Arasında 20 fark var vücut kitle indeksin büyük ihitimalle 18.5'un altındadır.Mesela ben 158 olduğum halde 48 kiloydum ama aşırı takıntılıydım sonra çok kötü hastalandım görmen lazım 42 hatta 41 e kadar düştüm.Ne oldu çelimsiz ve iğrenç bir şey oldum.Sapsarı bir suratım vardı.Ve sakın bir öğün yeme metobolizman aşırı yavaşlıyor ve arkadaşlarınla çıktığında yediğin her şeyden kilo almaya başlıyorsun.Ben çok yanlış yaptım çok.Sonra da düzensiz beslenince düzensiz kilo aldım.Şimdi bel çevremde neredeyse hiç yok yani bikini göbeği gibi.Ama gel gör basenlerim Allah'ım sana geliyorum der gibi olmuştu.Anladım ki araştırmalarımdan sonra bu aşırı kilo alıp vermemdenmiş.Şimdi tekrar vermeye başladım ama 3 öğün yiyorum ve spora gidiyorum.Sevdiğin bir spor vardır seninde mesela ben yüzmeyi çok severim.2 haftada vücudum öyle zayıfladı ki görmen lazım.Yani sana önerim 3 öğün ye ve elinden geldiğince spor yap.Çünkü şu an beğenmediğin şey biraz da vücudunun hareket etmediğinden şişmesi.Emin ol hareket edince böyle bir derdin kalmayacak fazla yağın varsa da gider sıkılaşırsın
Not:Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki 40 kilo cidden dedikleri kadar fazla.Şöyle düşün senin o boyla 40 kilo olman benim 30 kilo olmam gibi bir şey mantıklı değil.Bence bunu atlatabilirsin