Kilomla dalga gectiler

Cok tewekkurler icime su serptiniz

Ay bi keresinde aynı şeyi yaşamıştım.ama zayıf olduğum için:) lise döneminde dershaneye giderken arkadaş grubu içinde bir kız,ay dışarda da rüzgar var dikkat et uçarsın demişti.ben de;merak etme dışarı çıkacağım zaman yanıma seni alırım sen tosun gibisin tutarsın kız beni demiştim :))) abuk sabuk insanlar her zaman olacak hayatımızda.önemli olan,sen düşüneceğine,at bir laf o düşünsün

20 li yaşlarımda çok zayıftım şuan 32 yaşındayım 3 yıldır falan normal kilolardayım. Bi tanıdığımız vardı 100 ün üzerinde kilosu olan kızı da var ilerleyenyen zamanlarda annesi gibi olacak. Kendi kilolarını görmeden bana her geldiğinde öleceksin sen diyodu tabi bu arada kızını diyetisyene gönderiyodu. Neyse ben gerçekten öleceğimi falan sandım onların gittiği dr a gittim ananemle gitmiştim dr yakınlık derecemizi sordu ananem dedim sizin genetiğiniz bu ne bekliyosun ki dedi. İyi ki öyle demiş. Şimdi bana öleceksin diyen kadın 100 ün üzerinde kızı da aynı öyle diyetle zayıfladı ama o kiloların 2 katını aldı nerdeyse. 160 boyunda 52 kiloyum 165 boyunda şuan 105 kilo o kadının kızı. Şimdi çok iyi anlıyorum insanlar neden karşısındakiyle dalga geçer. Daha ötesi yok kıskançlık

64 kiloda bunu yapmayın kendinize lütfen.

Bu kadar üzüldüğünüz konuyu şu an anlamakta çok zorlanıyorum kilolu birisi olarak.

O kiloda bu kadar üzülürseniz ben ve benim gibi yüksek kiloda olanlar direk ölelim mi napalım?
Laf sokulmasına herkes sinir olur tabi ama siz kiloyada üzülmüşsünüz

Boyunuz ne kadar bilmiyorum boyda önemli tabi

Benle dalga geçenlere bende gülüyorum susmazsan seni devirir ezerim diyorum konuşmuyorlar

20 kilo verdim 64 kiloyumm kendimi çok seviyorum.
Ama 84 kiloykende kendimi çok seviyordum. Çünkü yiyerek kilo aldığımı biliyordum ve yemeği çok seviyorum hala

Bu kadar alinmayi da anlamiyorum.ne var tosun gibi olmussun da.bana da derlerdi hic bozuldugumu hatirlamiyorum

Bi daha derlerse ellerine bi bulmaca sayfası tutuşturup "beynin zayıflamış, çöz de gelişsin" deyin.

Benlede cok zayıfım diye dalga geciyorlar, rüzgarli havada “aman sen ucarsın gelme“ diyolar. Taktıkca dahada zayıflıyorum yüzüm cöküyor kötü duruyorum. Sende taktıkca daha cok kilo alırsın bas edemezsin diyim. Takmayacaksın. Spor yapcaksın saglıklı beslenceksin ilaclarını düzenli kullancaksın işte o zaman zayıflarsın..

Hiç üzülme, o lafı soyleyenle ona gulenlerin beyni gelişmemiş. Keşke aglamak yerine hadlerini bildirseydin, ama seni o kadar iyi anlıyorum ki.. birdaha boyle soylediklerinde, 'evet aldim ee sizi ilgilendiren ne burada' veya 'benim kilolar gider ama seni alakadar etmeyen seylere burnunu sokma işini napicaz' de. Arkasindan da kahkaha patlat ki kalakalsinlar. Terbiye yoksunu insanlar için hiiiç guzel canını sıkma sen

Bana da sürekli çok zayıfsın kilo al diyorlar, sanki soruyorum ben onlara,bıktım ben de artık,öyle aşırı bir zayıflığımda yok ama takmış insanlar.Düğün günümde bile sen çok zayıflamışsın diye moralimi bozanlar bile olmuştu.İnsanlar böyle hadsiz işte.Ama bunu diyenler çoğunlukla kilo takıntısı olan insanlar.

salak ya
o lafı soyleyende ona gulenlerde.
kılo alınır verılırde zekasızlık baska bırsey ıste.
bunu demekten cekınmeyın

157 boya 64 kilo gerçekten fazla ama genç yaşta vermesi kolay spora yazılın ve sağlıklı beslenin ne olcak ki bira çaba ile çözersiniz ve hayatınızın her döneminde eleştirileceksiniz bişeyden ötürü takmayın bunları

Tiroid hastalari istemsiz kilo alır. Babamdan biliyorum. 2 cesidi var zehirlisi de kilo verdiriyor. Kilonuz hic de fazla degil. Oncelikle kendinizi sevin kaldi ki kilonuz fazla da olabilirdi. Siz her daim kendinizle barisik olun.hepimiz kilo aliyoruz kilo veriyoruz donem donem degisiyor. Onemli olan her halimle kendimi seviyorum demektir. Eminim cok da guzel bi bayansinizdir kimseye sizi degersizlestircek kelime soylemesine musade etmeyin.insanlari uzmek kırmak bu kadar basit olmamali.

zayifkende neden zayifsin derler uzulme.ben kilolu olmayi zayifliga tercih ederim giydigim yakismiyor. Nasil kilo aldiysan lutfen konu disi olsada bana soylermjsn :) o kadar yemeye hala alamiyorum.

Aaa, sen de kilo vermişsin, ama karakter olarak de bir daha ki sefere. Boşver takılma.

Boy, kilo, yaş, beden bunlar sadece lanet olası birer sayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…