- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Cok tewekkurler icime su serptinizTakma böyle şeyleri canım ya hayat inan çok kısa üzme kendini
Hani mesela sende onu vurabilirsin "ben diyet yaparım kilolar gider ama senin hayatındaki X eziklik hiç gitmeyecek tatlım" diye zayıf noktasından vurabilirsin ama ne gerek var yüzyüze bakıyorsun neticede gülüp geç koln bacağın var sağlıklısın çok şükür bunları takmaya değmez
Herkesten akıllı mantıklı düşünceli olmasını bekleyemeyiz dünya böyle tipleri de taşıyor işte
Bu yapılanın altında kalmayın.O ara aklima hic gelemdi aglayarak kalktim
Bi daha derlerse ellerine bi bulmaca sayfası tutuşturup "beynin zayıflamış, çöz de gelişsin" deyin.Of cok moralim bozuk ben kendimi bildim bileli zayif bir kizdim liseye gectim tiroid hastaligim cikti tabi kilolarida aldim boy da kisa cirkin durdum haliyle bir kere 6 kilo verdim geri aldim bu sabah kahvalti yapiyorduk kim oldugunu demeyecegim biri bana tosun gibi olmuşsun dedi o kadar uzuldum ki herkes kahkaha ata ata guldu
Boyun kac64 mu 64 de kilo mu kafana taktigin seye bak
157Boyun kac
salak yaOf cok moralim bozuk ben kendimi bildim bileli zayif bir kizdim liseye gectim tiroid hastaligim cikti tabi kilolarida aldim boy da kisa cirkin durdum haliyle bir kere 6 kilo verdim geri aldim bu sabah kahvalti yapiyorduk kim oldugunu demeyecegim biri bana tosun gibi olmuşsun dedi o kadar uzuldum ki herkes kahkaha ata ata guldu
zayifkende neden zayifsin derler uzulme.ben kilolu olmayi zayifliga tercih ederim giydigim yakismiyor. Nasil kilo aldiysan lutfen konu disi olsada bana soylermjsn :) o kadar yemeye hala alamiyorum.Of cok moralim bozuk ben kendimi bildim bileli zayif bir kizdim liseye gectim tiroid hastaligim cikti tabi kilolarida aldim boy da kisa cirkin durdum haliyle bir kere 6 kilo verdim geri aldim bu sabah kahvalti yapiyorduk kim oldugunu demeyecegim biri bana tosun gibi olmuşsun dedi o kadar uzuldum ki herkes kahkaha ata ata guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?