- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Aslinda denedim ama yok cok agladim en zoruma giden ise kimse uyarmadi kahkaha attilarAman ne komik. Şu mercimek kadar beyniyle espri yaptığını zannedenleri ciddiye almayın lütfen.
O ara aklima hic gelemdi aglayarak kalktimBen tosunum tamam da sende haddini bilmez bi terbiyesizsin, gülenlere de çok komik olduğu için ben kalkayım da arkamdan daha rahat gülersiniz deyip kalksaydınız.
64Kac kilosun
Aslinda denedim ama yok cok agladim en zoruma giden ise kimse uyarmadi kahkaha attilar
Evet ama kiloma cok takiyorum hic yakismiyor bana incecik kizlar gorunce kiskancliktan catliyorumNiye takıyorsunuz şu kilo muhabbetini vallahi anlamıyorum.
Bana "biraz zayıfsın" dediklerinde "utanmana gerek yok, evet çırpı gibiyim, belim de avuç kadar" diyip gülüyorum.çünkü kendimi seviyorum. Kilo konusundaki takıntım dışarıya değil kendime yansıtıyorum. Sizde öyle olun. Siz taktığınız için öyle diyorlar.
Keske oyle olsam bana bunu diyen kan bagim olan biriBende aşırı kilo aldım
Bana duba gibi olmuşsun dedi ee var ki yiyoruz çok şükür dedim gülüştük ama lafını kaldırabileceğim yakınlıkta biriydi
Mesafeli olduğum kişiler dediğinde "hadi ya saol ya hiç farkında değildim aydınlanma yaşadım şu an" diyorum bu emoji gibi gülerek
Ama hiç bozulduğumu belli etmem aksine hepsinden çok gülerim
İncecik kızların da bir numarası yok valla.Evet ama kiloma cok takiyorum hic yakismiyor bana incecik kizlar gorunce kiskancliktan catliyorum
Ama boyuma gore kilolu gruptanim64 mu 64 de kilo mu kafana taktigin seye bak
Takma böyle şeyleri canım ya hayat inan çok kısa üzme kendiniKeske oyle olsam bana bunu diyen kan bagim olan biri
Biliyorlar tabi"Benim gibi tosun olmayanları sizin gibi öküzlerle aynı masaya almıyorlar da ondan" deyiverirdim sanırım.
Rahatsızlığınızı bile bile bunu dedilerse hem öküz, hem cahil.
Rahatsızlığınızı bilmeden dedilerse düz nezaketsiz öküz.
Her iki durumda da bir daha aynı masaya oturmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?