Kilomla dalga gectiler

Hadi benim kilolar giderde senin beyni napıcaz deseydin
Herkes zayıf olmak zorunda sanki
Ona neyse bende 80 kiloyum 170 boyum var valla dsş gibiyim o zayıfların yanındakiler bile nasıl bakıyor boşver embesili

Bazı insanlar diger insanların kilo durumuyla çok yakından ilgileniyor. Bir insan görünce ona ne zayıfsın ne kilolusun demek aklımdan bile geçmez bunu düşünmem bile beni ne ilgilendirir.
Madem bu kadar etkiliyor sizi kilo vermeyi denediniz mi?
İllaki denemişsinizdir fakat istediğinizi alana kadar bırakmayın. Hastalığınız da bir handikap ama isterseniz başarırsınız bence.

Simdi sana bir toslarim deseydin ayy kendini bilmez insanlar isleri gucleri insanlarin kasi gözü baska muhabbet yok niye cunku kendini sevmiyor unutma kisi kusuru kadar kusur arar kilo olayinda da alirsin uzulme herseyin caresi var bende cok zayiftim bir dönem zorla yedim yutamiyordum ama acikmayi beklemedim surekli yedim aldim on kusur kilo

Ben de zayıfım bazen cok yerım bıka ckılo almıssam esım bana dobi der kucagına falan cıkarım adamın nrfesı kesılır oy askım tosun gıbı olmussun der erkrklerfe yanı zayıf olsan kılo al derler, kılo alsan dobi derler. Ondan takmıyorum nasıl olursan ol ılla bı kusur bulurlar zauıfkente kesın tahta gıbısın falan dıyolardur. Bana zamanında oyle dıyolardı popom hıcyoktu dumduz du gele gecen ay kız ne kadr zauıfsın kadıb dedıgın ele gelir etlı butlu olur falan cok sınırım bozulurdu sımdı dobiliğin tadını cıkarıyom

Bunu yapan kisiler ailem dalga gecen kisi 90 kilonun ustunde
sen kendı totona bak dıyemedın mı
annen kızdıysa bende saka yaptım bana nıye kızıyorsun herkes kendı totosuna baksın dıyın
bukadar aglanacak bırsey yok agzı olan konusur. bu kısılerle muhattap olmazsınız olur bıter

Senin yerinde olsam "Hadi ben kilo aldım ama bunun bir çaresi var. Diyetle falan hallederim, zayıflar güzelleşirim de senin bu patavatsızlıgın maalesef kalıcı.. Eee bunu nasıl halledicez." derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…