Kilomla dalga gectiler

Hayır yani şu patavadsiz insanlardan nefret ediyorum. Kilolu olmasını veya zayıf olmasını çocuğu olup olmamasini evleneceği insanla yakistirmayip pat diye konusulmasini hiç sevmiyorum. Size neeeee kardesim size neeee yahu. Düşünce idrak yok karşı tarafta ki ne anlar ne hisseder sıfır anlayış. Ayrıca üzülme ben zayifim ama kilolu olan arkadaslarim vardı ve çok sempatikler. Nasıl bakmak istersen öyle görürsün. Kendini sev insanları umursama. Arkadasim depresyona girdi kilolari yüzünden ama bence çok yakisiyordu ve guzeldi. Kendisi öyle düşünmüyordu ve ona iki çift güzel söz söyleyen daha sonra şiddet uygulayan adamla evlenme kararı aldi. Neymiş efendim başkasi almazmis kilolu olduğu için. Çok dil döktüm anlamadı evlendi sonrasını tahmin edersiniz. Kendine öz güvenin olsun , gerisini takma gitsin

Ben tosunsam sende öküzsün deseydiniz keşke şu insanların dış görünüşleriyle kendine güya gülünecek malzeme çıkaranları Allah ıslah etsin. Ki kilolu olanların çoğunluğu sağlık problemlerinden dolayı o kiloda. Ayrıca kilonuz fazla değil üzülmeyin siz sağlığınızı düşünün böylelerini değil

Boyumuzun 10 kilo üstü ve 10 kilo aşağısı normaldir. Gerçekten fazlayı nereden çıkarttınız?

Yani şişman sınırındasın diyebiliriz. (Şişman değil diyenler beden kitle indeksine bakarak hesaplayabilirler, beden kitle indeksi 26 çıkıyor 15 yaş için) 6-7 kg versen iyi olabilir ama bunu sana birileri tosun diyor diye yapma. Sağlığın için yap. Yaşın küçük, şimdiden bu kadar kilo almaya başlarsan ileride önünü alamazsın; sağlıksız bir yaşam sürersin. Kiloya bağlı hastalıkların çıkabilir.

Şükür sonunda gerçekci biri
Fazla kilo şakaya gelmez hele gençken

Şükür sonunda gerçekci biri
Fazla kilo şakaya gelmez hele gençken

Yani bu benim görüşüm değil, beden kitle indeksi hesaplayarak kendileri de görebilirler. Yaşı küçük yani daha ergenlik çağında kıza "body positivity" yapmayı da uygun bulmuyorum. Gelişme çağında şu an, ne kadar sağlıklı bir kiloya erişirse onun için o kadar iyi olur.

Bence tosun yakistirmasi yapilacak bir kilonuz yok. Napcaksiniz yani tiroit hastalari normal insanlara gore on kat daha zor kilo veriyor. Bunun üzerine cikmayin yeter. Laf sokmaya calismis iste kit beyniyle. Nereden kuyruk acisi varsa artik.

Şimdi nerden baslayip anlatsam...
Ben hep kiloluydum hem de morbid obez olarak.
Ilkokul lise üniversite derken atandım
Bir gün iş yerimdeyim bi veli geldi dedi ki hocam siz kaç yaşındasiniz? Dedi 23... aaa gerçekten mi biz daha yaşlı sanmıştık 30 falan dedi. Bir hafta moral sıfır benim
Neyse unuttum bunu
Sonra bir gün merdivenlerden çıkıyorum (benim mabadim büyüktür belim ince) arkadan 3 iş arkadaşım ki bunlarla arkadaş grubuyuz mabadim halkında yorum yapıyorlar fısır fısır ve ben duydum.
Nasıl üzülmek...
Aman yarabbi ağla ağla helak oldum..
Dedim zayifliycam.
Araştırdım "tüp mide ameliyatı" diye bi cearrhi islem çıktı karşıma.
O an karar verdim ben ameliyat olucam.
2 3 ay içinde oldum ameliyati
130 kilodan 75 kiloya düştüm boyum 170 ve asla kilomu göstermem hatta çok zayıfsız derlerdi. .
Araya gebelik girdi şimdi 81 kiloyum belki daha da almışımdır. Emziriyorum diye hayvanat gibi yiyordum.
Gecem kocam olacak poncik bey "aa göbek yapmışız " dedi.
Ensesine bi şaplak attım anayım ben ana diye ama an itibariyle diyetteyim.
Takılmayın ve diyet yapın.
Sadece kendiniz için.
Benle de çok dalga geçildi lise berabtti.
Uzulmeyin
6 7 kilo.neki..

Nebiçim insanlarmış ya ağır ergenler Ya da sadece bildiğin terbiyesizler.Salla ya , her şey kilo mu? Sevgililerimle hep kiloluyken çıkmaya başlayıp onların motivasyonuyla zayıflardım ben mesela.Lisede oburdum balık etliydim sonra kendiliğinden gitti kilolar boşver inşallah senin de öyle olur güzelim.Doktora gidiyorsun değil mi? Ne önerdi doktor?

Arkadaslar yine ayni espriyi yapti ben de kufur ettim herkes bana kizdi gayette saka yapildi oyle degilmisin tipine bak dedi gozyaslari icinde yaziyorum bunu

Bunu yapan kisiler ailem dalga gecen kisi 90 kilonun ustunde

157 boy 64 kilo bence sen aglamaya yer ariyorsun be arkadaşım kusura bakma bende boyunu 1.45 1.50 falan sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…