- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Şaka mı yapıyorsun?
Boyumuzun 10 kilo üstü ve 10 kilo aşağısı normaldir. Gerçekten fazlayı nereden çıkarttınız?157 boya 64 kilo gerçekten fazla ama genç yaşta vermesi kolay spora yazılın ve sağlıklı beslenin ne olcak ki bira çaba ile çözersiniz ve hayatınızın her döneminde eleştirileceksiniz bişeyden ötürü takmayın bunları
Şükür sonunda gerçekci biriYani şişman sınırındasın diyebiliriz. (Şişman değil diyenler beden kitle indeksine bakarak hesaplayabilirler, beden kitle indeksi 26 çıkıyor 15 yaş için) 6-7 kg versen iyi olabilir ama bunu sana birileri tosun diyor diye yapma. Sağlığın için yap. Yaşın küçük, şimdiden bu kadar kilo almaya başlarsan ileride önünü alamazsın; sağlıksız bir yaşam sürersin. Kiloya bağlı hastalıkların çıkabilir.
Şükür sonunda gerçekci biri
Fazla kilo şakaya gelmez hele gençken
Bunu yapan kisiler ailem dalga gecen kisi 90 kilonun ustundeNebiçim insanlarmış ya ağır ergenler Ya da sadece bildiğin terbiyesizler.Salla ya , her şey kilo mu? Sevgililerimle hep kiloluyken çıkmaya başlayıp onların motivasyonuyla zayıflardım ben mesela.Lisede oburdum balık etliydim sonra kendiliğinden gitti kilolar boşver inşallah senin de öyle olur güzelim.Doktora gidiyorsun değil mi? Ne önerdi doktor?
Ağlayacak yer ariyosun herhaldeBunu yapan kisiler ailem dalga gecen kisi 90 kilonun ustunde
Abartma derken?Ne deseydim demekki hassas bir insanimAğlayacak yer ariyosun herhalde
Sen kendine bak diyemedin mi
64 kiloyum diince bende 90 fln sandiydim
Abartma istersen
Beden kitle endeksine gore kiloluyum of157 boy 64 kilo bence sen aglamaya yer ariyorsun be arkadaşım kusura bakma bende boyunu 1.45 1.50 falan sandim
Bakmiyor iste surekli tosuncuk diyof su an kusuz cunku ona kufur ettim annemde beni suclu buldu anneme de baya bagirdim annemde saka iste gayette komik dedi bende degil dedimAçıp kendi bi tarafına baksın Allah allaaaaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?