- 1 Temmuz 2017
- 30
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi nevergiveup_14
-
Yasin daha cok genc istersen cok rahat kilo verirsin. Gunde 1 saat tempolu yurursen cok faydasini gorursun . Bu arada boyuna gorede kilon cok degil.Cok takipta dert etme kendine.
Kilon normal bencemeraba bana yardımcı olacağınız düşüncesiyle yazdım bunu ben üniversite öğrenciyim 19 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 63 kiloyum kilomu bu aralar çok kafama takıyorum arkadaşlarımın hepsi zayıf buda daha çok moralimi bozuyor
giydiğim hiç bir şeyi kendime yakıştırmamaya hatta kendime özen göstermeyi bile bıraktım aynaya bakmak bile istemiyorum beni biraz rahatlatsın diyede buraya yazdım önerisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen
ya belki boyuma göre fazla değil ama benim göbek bölgem yani üst bölgem çok var o yüzden baya kilolu duruyorum ama yazdığın için çok teşekkür ederimYasin daha cok genc istersen cok rahat kilo verirsin. Gunde 1 saat tempolu yurursen cok faydasini gorursun . Bu arada boyuna gorede kilon cok degil.Cok takipta dert etme kendine.
şuan kilo vermeye çalışıyorum chia tohumunu kullanıyorum bir iki gündür bakalım işe yarayacak mıeğer seni rahatlatıcaksa biraz kilo verebilirsin.İstemiyorsan da bunu sakın takıntı haline getirme o zaman çok sorun olur senin için.Bid çok kilolu değilsin fazla umursamana gerek yok
ya zayıf olmak varken kilolu olmak bana çok ağır geliyor benim elimdeydi aslında kilo alıp almamak ama bu kadar almam kötü oldu şimdi vermeye çalışıyorumCanim ben de sen yaslardayken kiloluydum. Takilman normal. Ama kafanda bitir bu isi once sonra beslenmene dikkat et spora basla zayiflarsin kolayca cok fazla bi kilon da yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?