- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi nevergiveup_14
-
peki göbek bölgesi için yağlanmayı ve göbeğimin gideceği bir yol bilen varmı
Diyet yapamam galiba ama göbek eriten bir şey varsa çok iyi olurOnu ben de isterdim ama olmaz ya:) o kadar kısa sürede. 67.1dim ben de kaçamak günler olmasa 10 kilo giderdi. Ama 7 gitti aslında 59.2ydim en son 8 diyeyim. Ramazanın da etkisiyle tabi. Daha 8-9 kilom var 50ye. Eylile kadar gider inşallah. Sen de katıl diyet gruplarından birine. Cok yardımcı oluyor:)
Cok tsekkur ederim canim. Ben chiada aldim bakalim ne kadar iyi olacak. Bende basliycam bu hafta diyete. Karpuz tok tutuyor. Bende aksamlari karpuz yiyecegim peynirle. Fikir verdin canim sagol :)Koşu bandına akşam yemeğinden önce çıkıyorum , bi dizim var ı zombie onu açıyorum telefondan tam 40 dk onu izlerken 5.8 hizinda hafif eğimle yürüyorum. Sonra duş vs. Acıktıkca karpuz uyuyana kadar. Sıcak bişey isteyince şekersiz kahve ve Yeşilcay
Ekmek kahvaltıda yiyorum canım ama az .
Kendim diyet yaparım deme bence en iyi çözüm diyetisyen bence.Kararlı ol.meraba bana yardımcı olacağınız düşüncesiyle yazdım bunu ben üniversite öğrenciyim 19 yaşındayım 1.60 boyundayım ve 63 kiloyum kilomu bu aralar çok kafama takıyorum arkadaşlarımın hepsi zayıf buda daha çok moralimi bozuyor
giydiğim hiç bir şeyi kendime yakıştırmamaya hatta kendime özen göstermeyi bile bıraktım aynaya bakmak bile istemiyorum beni biraz rahatlatsın diyede buraya yazdım önerisi olan birisi varsa yardımcı olsun lütfen
O tohum ne ise yarıyo nasil kullanılıyorşuan kilo vermeye çalışıyorum chia tohumunu kullanıyorum bir iki gündür bakalım işe yarayacak mı
Yoğurt kürü öneririm. Benım gobegım de balkondan farksızdı suan yok denecek kadar azpeki göbek bölgesi için yağlanmayı ve göbeğimin gideceği bir yol bilen varmı
çok güzel bir yol var lahana maydanoz kürü göbek yağlarını eritiyor diyet bile yapmadan üstelik nette araştırpeki göbek bölgesi için yağlanmayı ve göbeğimin gideceği bir yol bilen varmı
nasil yapiliyor acaba?Yoğurt kürü öneririm. Benım gobegım de balkondan farksızdı suan yok denecek kadar az
ne kadar sure cevirdiniz sadece bu hareketle mi 15 cm inceldinizBende kilomu çok takıyordum 168 boyum 72 kiloydum şimdi 60-61 kiloyum bir süredir. Nasıl zayıfladığımı anlatayım bir fikir olur. Sağlıksız şeyleri bıraktım kola hazır meyve suyu... doyucak kadar yedim fazlasını bıraktım yanında ekmek yemedim bol acı pul biber küçük turşu biber yedim hala yerim kilo almamak için. yattım bisiklet çevirdim çok bacak yoruyo gittikçe daha fazla çevirdim (basenler genişti) şimdi iyi 15 santim inceldi Vucudunda nereler için istiyosan favori egzersiz bulunmalı. Kilolu olmak kader değil çok yemeği bırakıp hareket edince oluyo her yemekte acı biber ve yatmadan önce nerdeyse acıkır yatmak çok işe yarıyor. Ne zaman aç yatsam kilo verdim.
yediklerimi azaltıp bisiklet çevirme egzersiz i yaptımne kadar sure cevirdiniz sadece bu hareketle mi 15 cm inceldiniz
yediklerimi azaltıp bisiklet çevirme egzersiz i yaptım
ideal kiloma ulaşana kadar her fırsatta bir kuralı yok tam tembel işi tv izlerken çevirdim bacağımı sayarak çekip uzattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?