kilomu çok ama çok kafama takıyorum

ben 55 kiloydum aslında bundan 1 sene önce kadar ama ozaman bile kilolu duruyorum gerçekten istediğim vücut şekline gelemedim hiç bir zaman azalttım chia tohumu kullanıyorum sporada başlıcam ama göbek bölgem çok var

yok arkadaşlarım sadece bir örnekti yoksa ben kendim memnun değilim zaten onlar bir şey demiyor ben kötü hissediyorum

Bence çok. 175 boyundayım 57 kiloyum. Bu boyla bile 60 üzerinde çirkin oluyorum. Yaşın çok genç. Düzenli beslenme ve sporla bikaç ayda ciddi kilo verebilirsin.
evet aynı bende 55kilo olsam bile gerçekten kötü duruyor spora başlıcam ama 1 ayda bi 52 ye falan düşmem gerek yani öyle istiyorum

Masallah ya ne guzel vermissin. Bende gec uyaniyorum. Kosu bandi var ama cikmiyorum. Konu sahibiyle ayninkilo ve boyum var. Ekmek tatli yemiyorsun degil mi canim ? Ogleyin kahvalti aksam da karpuz dogru mu anladim ? Kosu bandina aksam mi cikiyorsun bu arada, malum havalar cok sicak ya :)

Konusahibi arkadasim bende ayni kilo ve boydayim. Bogazi tutmaya bakiyor is tutunca cok hzili verirsin yasin kucuk daha

işte bende 55 kiloda bile toplu duruyorum göbek bölgemden dolayı falan olabilir belki bilemiyorum 4 5 ay evet ama ben okul açılmadan hatta 1 aya kilo vermek istiyorum 50 kiloya düşsem çok iyi olur

çok iyi vermişsin bende böyle verebilmek istiyorum işte başka yaptığın bir şey varmı bide sadece karpuz yiyince acıkmıyormusun?

kesinlikle spordan daha önemli bi yol var canım tatlı ve ekmeği kes bi hafta dene bunu en azından.aynı yaştayız ben 67 kilo oldum bu yöntemle 72den düştüm.spor yaparsan daha çok acıkıp yemeğe saldırırsın acele etme hiç yapamazsan en azından tatlıyı kes meyve ye

yok ekmek çok az yiyorum bir iki dilim en fazla tatlıda yemiyorum çok ama ben üniversite okuduğum için fastfoodla çok beslendim ev yemeği olmayınca tabi o yüzden kilo aldım

ekmek ve tatlı yemiyorum zaten ekmekte bir iki dilim en fazla ama benim 1 ayda kilo vermem lazım

Koşu bandına akşam yemeğinden önce çıkıyorum , bi dizim var ı zombie onu açıyorum telefondan tam 40 dk onu izlerken 5.8 hizinda hafif eğimle yürüyorum. Sonra duş vs. Acıktıkca karpuz uyuyana kadar. Sıcak bişey isteyince şekersiz kahve ve Yeşilcay
Ekmek kahvaltıda yiyorum canım ama az .

ya zayıf olmak varken kilolu olmak bana çok ağır geliyor benim elimdeydi aslında kilo alıp almamak ama bu kadar almam kötü oldu şimdi vermeye çalışıyorum

Kilolu degilsin. Once onu bil :) Yasin daha cok kucuk, rahat kilo verirsin merak etme. Eger kendinde daha da kilo alma potansiyeli goruyorsan ufak degisiklik yapabilirsin yeme duzeninde. Ekmek ve tatliyi azalt. Sakin tamamen birakma. Donusu daha kotu olabilir.
Tak kulakliklarini, cik disari yuruyus yap.

işte bende 55 kiloda bile toplu duruyorum göbek bölgemden dolayı falan olabilir belki bilemiyorum 4 5 ay evet ama ben okul açılmadan hatta 1 aya kilo vermek istiyorum 50 kiloya düşsem çok iyi olur

Onu ben de isterdim ama olmaz ya:) o kadar kısa sürede. 67.1dim ben de kaçamak günler olmasa 10 kilo giderdi. Ama 7 gitti aslında 59.2ydim en son 8 diyeyim. Ramazanın da etkisiyle tabi. Daha 8-9 kilom var 50ye. Eylile kadar gider inşallah. Sen de katıl diyet gruplarından birine. Cok yardımcı oluyor:)

İnternetten Fitness Blender videolarına bir bak derim..
Sağlıklı kilo vermek istiyorsan aç kalarak değil, dengeli-düzenli beslenerek, spor yaparak kilo vermelisin..
Diğer türlü sadece kilolarını kaybetmiyorsun. Cilt sağlığın bozulabilir, kas kütlen zayıflar bu daha yaşlı ve yorgun görünmene sebep verir, metabolizma hızın düşebilir, sindirim ve mide problemleri yaşayabilirsin..
Aç kalma, sağlıklı beslen, spor yap..

63 kilolu gelmeye bilir ama bende gerçekten öyle duruyor yoksa bu kadar kafama takmazdım sanki 70 kilo gibi duruyorum bu kuruntu değil yani göbek bölgem çok var bide ondanda duruyor olabilir ciddi anlamda incelmem lazım

peki göbek bölgesi için yağlanmayı ve göbeğimin gideceği bir yol bilen varmı
Eğer gün icinde 1 saat spor yapmışsan yağ yakımı gece boyu sürmesi için 1 kaşe yoğurda 1 çay kaşığı zencefil,tarçın, zerdecal. Eğer çok açsanız beyaz leblebi ya da toz yulaf ekleyebilirsiniz. Bunu yatmadan 3-4 saat önce yiyip en az 4 bardak su iciyosunuz. Haftada 3-4 kez yapılabilir bu kür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…