- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
-
Eee o zaman neden kim diye soruyorsun ne fark edecek sen Yada o . Soruna cevap vereyim bence eşin daha çok yorulur. Toplam 6 kişinin ihtiyaçlarını karşılamak maddi manevi her yönden daha zor benceYorulmaktan dertmi yandım sana.yada ah ben niye bu kadar yoruluyorummu dedimkim daha çok yorulur düşünürsün istersen oy kullanırsınız.istersen kullanmadan kapatirsin sayfayi.kimsenin msj atma zorunluluğu yok bu konuda
Millet takmis niye 4 cocuk diye :) soru bu degilki? Kaldiki 4 cocugu olanin gecim derdi varda 2 cocugu olanin yok mu? Belki daha zor sartlari olanlarvar hatta...
Bence ikiside zor konu sahibi ikiside yorulur.. ama cocuklarin yas araligida onemli.. hepsi kucukse bicir bicir o zmn cok zor... her turlu kadin daha cok yorulurda... sanirim ben iki iste calisirdim :) cocukbaknak cok daha zor
:):)benim cesaretten kastım doğurmak değil ki maddi açıdan yetebilmek. mesela ben çocuk büyütürken eşimde benim kadar ilgilenebilsin iki işte heba olmasın isterim.parayı dert etmemek isterim.ben çocuk bakarken yorulup eşimle gereksiz kıyaslara girmemek isterim. tabi herkesin tarzı farklı.size kolay gelsin. eşinizle bol yarışmalar o zaman
Bu ne saçma sapan bir bakış açısıdır böyle genç serseri. sapik larla dolu ne demek.yani sapiklar saygıdan yoksun gençler geniş ailelerden çıkan çocuklarıdır yazık diyorum size sadece.benim çocuklarımin maddi manevi yetersiz olduklarını da nerden cikardin neye dayanarak bunu soyleyebiliyorsn sen.tek çocuklar mükemmel birey çok kardesliler sapik ve serseridir oylemi boyle düşünmek nasıl bir ahmakliktir4 çocuk 2 çocuk meselesi değil arkadaşım.Herkes yetebileceği kadar çocuk yapmalı.
4 çocuk yapıp 2 işte çalışıyorsan o çocukları babadan mahrum ediyorsun demektir bu.
Bu ailenin tek çocuğu olsaydı herşey çok farklı olacaktı.Hem aile için hem çocuk için.
Haa millet takmış kısmına gelince bu ailelerin yetemediği çocuklar toplum için de sorun.
Sokaklar genç serseri, sapık dolu.
Marifet 3er 5er doğurmak değil, maddi manevi yetebilmek.
Yoksa hepimiz doğurabilirdik fazla fazla.
Bu ne saçma sapan bir bakış açısıdır böyle genç serseri. sapik larla dolu ne demek.yani sapiklar saygıdan yoksun gençler geniş ailelerden çıkan çocuklarıdır yazık diyorum size sadece.benim çocuklarımin maddi manevi yetersiz olduklarını da nerden cikardin neye dayanarak bunu soyleyebiliyorsn sen.tek çocuklar mükemmel birey çok kardesliler sapik ve serseridir oylemi boyle düşünmek nasıl bir ahmakliktir
Eee o zaman neden kim diye soruyorsun ne fark edecek sen Yada o . Soruna cevap vereyim bence eşin daha çok yorulur. Toplam 6 kişinin ihtiyaçlarını karşılamak maddi manevi her yönden daha zor bence
Farkeden farketmez beni ilgilendirir.cocuklari karistirmadan en başta bu yorumu yapsaydiniz bir sorun olmiycaktiEee o zaman neden kim diye soruyorsun ne fark edecek sen Yada o . Soruna cevap vereyim bence eşin daha çok yorulur. Toplam 6 kişinin ihtiyaçlarını karşılamak maddi manevi her yönden daha zor bence
Bir şey deme arkadaşım oyu kullan geç yada sayfayı kapat geç.kafaya taktiğim yok yahu.illa kocam benimi aldatıyor diye konumu acmam lazım neyse uzatmiycam.ne söylersen söyle karşındakinin anladığı kadardır söylediklerin ..yeterınce atarlı yazamadıgım ıcın cvp aamıyorum ama yıne de yazayım, gun asırı esımmı yorgun benmı? 4 cocuk yorarlı temalı konular acıp ne denmesını beklıyorsunuz?
Genel kanı su; mutlusunuz cocuklarla madem kafaya takmayın kım cok yoruluyor mevzuunu. tabı yınede sız bılırsınız. Haftaya da bız burdayız, yenı konu acarsanız okuruz...
Bir şey deme arkadaşım oyu kullan geç yada sayfayı kapat geç.kafaya taktiğim yok yahu.illa kocam benimi aldatıyor diye konumu acmam lazım neyse uzatmiycam.ne söylersen söyle karşındakinin anladığı kadardır söylediklerin ..
Eşiniz ne iş yapıyor? Hatta hangi işleri yapıyor?Kim daha ç2ok yoruluyo?
Muhasebeci kendisi diğer iside esnaflikEşiniz ne iş yapıyor? Hatta hangi işleri yapıyor?
Allah ikinize de kolaylık versin muhasebe de zor esnaflık daha zor. Annelik hepsinden zor olsa gerek hem de 4 tane. Allah bağışlasın. Sizin zorluğunuz günün her saat her dakikası çalışıyor olmanız. Eşinizin en azından mesaisi bitiyor. Sizin mesainiz de bitmiyor. Yine de dördüncüyü aldırmamanızı takdir ediyorum. Rabbim gücünü verir bir şekilde bir süre sonra hepsini okula gönderir o zamanda siz eşinize yardım etmezsiniz.Muhasebeci kendisi diğer iside esnaflik
Tesekkurederim amin Allahın emaneti onlar illaki bir şekilde buyuyorlar rabbim sağlık versin hepimizin emanetlerine gerisi önemli degilAllah ikinize de kolaylık versin muhasebe de zor esnaflık daha zor. Annelik hepsinden zor olsa gerek hem de 4 tane. Allah bağışlasın. Sizin zorluğunuz günün her saat her dakikası çalışıyor olmanız. Eşinizin en azından mesaisi bitiyor. Sizin mesainiz de bitmiyor. Yine de dördüncüyü aldırmamanızı takdir ediyorum. Rabbim gücünü verir bir şekilde bir süre sonra hepsini okula gönderir o zamanda siz eşinize yardım etmezsiniz.
Her guzellik bir arada olmazki.. zaten gunumuzdeki babalar cogu anne kadar ilgilenmiyor cocuklariyla,..herkesin kendi secimi..her secis bir vazgecistir...4 çocuk 2 çocuk meselesi değil arkadaşım.Herkes yetebileceği kadar çocuk yapmalı.
4 çocuk yapıp 2 işte çalışıyorsan o çocukları babadan mahrum ediyorsun demektir bu.
Bu ailenin tek çocuğu olsaydı herşey çok farklı olacaktı.Hem aile için hem çocuk için.
Haa millet takmış kısmına gelince bu ailelerin yetemediği çocuklar toplum için de sorun.
Sokaklar genç serseri, sapık dolu.
Marifet 3er 5er doğurmak değil, maddi manevi yetebilmek.
Yoksa hepimiz doğurabilirdik fazla fazla.
Bu ne saçma sapan bir bakış açısıdır böyle genç serseri. sapik larla dolu ne demek.yani sapiklar saygıdan yoksun gençler geniş ailelerden çıkan çocuklarıdır yazık diyorum size sadece.benim çocuklarımin maddi manevi yetersiz olduklarını da nerden cikardin neye dayanarak bunu soyleyebiliyorsn sen.tek çocuklar mükemmel birey çok kardesliler sapik ve serseridir oylemi boyle düşünmek nasıl bir ahmakliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?