Kim daha yorgun

4 küçük çocuğa evde bakan kadinmi.iki işte calisan erkekmi daha çok yorulur?

• Ankete Katılan
    116
İkisi de yorulur.
Ama işe giden(işin yoğunluğuna göre değişebilir elbette) bir sosyal çevreye girdiği için kafası biraz daha rahat olur.
Evdekinin depresyona girme ihtimalini daha yüksek görüyorum.

Yorulmaktan dertmi yandım sana.yada ah ben niye bu kadar yoruluyorummu dedimkim daha çok yorulur düşünürsün istersen oy kullanırsınız.istersen kullanmadan kapatirsin sayfayi.kimsenin msj atma zorunluluğu yok bu konuda
Eee o zaman neden kim diye soruyorsun ne fark edecek sen Yada o . Soruna cevap vereyim bence eşin daha çok yorulur. Toplam 6 kişinin ihtiyaçlarını karşılamak maddi manevi her yönden daha zor bence

hangisi daha yorucu bilemem ama 2 işte çalışmak yerinde çocuklarımın yanında durmayı tercih ederdim

4 çocuk 2 çocuk meselesi değil arkadaşım.Herkes yetebileceği kadar çocuk yapmalı.

4 çocuk yapıp 2 işte çalışıyorsan o çocukları babadan mahrum ediyorsun demektir bu.

Bu ailenin tek çocuğu olsaydı herşey çok farklı olacaktı.Hem aile için hem çocuk için.

Haa millet takmış kısmına gelince bu ailelerin yetemediği çocuklar toplum için de sorun.

Sokaklar genç serseri, sapık dolu.

Marifet 3er 5er doğurmak değil, maddi manevi yetebilmek.

Yoksa hepimiz doğurabilirdik fazla fazla.

:):)

Bu ne saçma sapan bir bakış açısıdır böyle genç serseri. sapik larla dolu ne demek.yani sapiklar saygıdan yoksun gençler geniş ailelerden çıkan çocuklarıdır yazık diyorum size sadece.benim çocuklarımin maddi manevi yetersiz olduklarını da nerden cikardin neye dayanarak bunu soyleyebiliyorsn sen.tek çocuklar mükemmel birey çok kardesliler sapik ve serseridir oylemi boyle düşünmek nasıl bir ahmakliktir

yeterınce atarlı yazamadıgım ıcın cvp aamıyorum ama yıne de yazayım, gun asırı esımmı yorgun benmı? 4 cocuk yorarlı temalı konular acıp ne denmesını beklıyorsunuz?
Genel kanı su; mutlusunuz cocuklarla madem kafaya takmayın kım cok yoruluyor mevzuunu. tabı yınede sız bılırsınız. Haftaya da bız burdayız, yenı konu acarsanız okuruz...

Eee o zaman neden kim diye soruyorsun ne fark edecek sen Yada o . Soruna cevap vereyim bence eşin daha çok yorulur. Toplam 6 kişinin ihtiyaçlarını karşılamak maddi manevi her yönden daha zor bence
Farkeden farketmez beni ilgilendirir.cocuklari karistirmadan en başta bu yorumu yapsaydiniz bir sorun olmiycakti

Bir şey deme arkadaşım oyu kullan geç yada sayfayı kapat geç.kafaya taktiğim yok yahu.illa kocam benimi aldatıyor diye konumu acmam lazım neyse uzatmiycam.ne söylersen söyle karşındakinin anladığı kadardır söylediklerin ..

İlk yillarda anne daha cok yorulur. Cocuklar okula/kreşe başladıktan sonra baba...
Kocaniz bir ömür boyu yükü taşıyacak siz cocuklar bakima muhtaclikdan çıkana kadar.
Benim mesela 7 yaşımdan itibaren anneme olan gerekceligim kalmadi.

oysakı ben ılk yorumda da dahıl cokda yapıcıydım.
sız bılırsınız, hayatta basarılar...
ınanmazsınız ama yardım olsun fıkır olsun dıye yazanlarda var...

Kesinlikle kadın daha çok yorulur. Adamın bir tatili bir molası bayramı filan kesinlikle vardır ama annelikte yol. Adam en azından dışarda bir sosyal çevresi vardır ama kadın hep çocuklarla. Ya en azından adamın tuvalete gitme lüksü vardır ama kadının o da yok. 2 çocuğum var şahsen tuvalete gidemiyorum. Ne bileyim eşiniz aniden rahatsızlansa bir dinlenme aralığı olur. Ben ikinciye hamileyken mide bulantısından başımı koltuğa yaslardım diğer kızım saçımdan tutar kaldırırdı. Yani hasta olma lüksün dahi yok. Kaldı ki eminim tüm yemek bulaşık temizlik sizde. Eee daha ne. Bence sorunun cevabı çok açık

Muhasebeci kendisi diğer iside esnaflik
Allah ikinize de kolaylık versin muhasebe de zor esnaflık daha zor. Annelik hepsinden zor olsa gerek hem de 4 tane. Allah bağışlasın. Sizin zorluğunuz günün her saat her dakikası çalışıyor olmanız. Eşinizin en azından mesaisi bitiyor. Sizin mesainiz de bitmiyor. Yine de dördüncüyü aldırmamanızı takdir ediyorum. Rabbim gücünü verir bir şekilde bir süre sonra hepsini okula gönderir o zamanda siz eşinize yardım etmezsiniz.

Tesekkurederim amin Allahın emaneti onlar illaki bir şekilde buyuyorlar rabbim sağlık versin hepimizin emanetlerine gerisi önemli degil

Her guzellik bir arada olmazki.. zaten gunumuzdeki babalar cogu anne kadar ilgilenmiyor cocuklariyla,..herkesin kendi secimi..her secis bir vazgecistir...

Lafı bir tarafından anlamayın.Çok kardeşliler sapık ve serseridir demedim.Yetemeyeceğiniz sayıda çocuk yapmayın dedim.

Yetemediğin çocuk ilgisiz , sevgisiz kalıyor.Bir büyük çocuğun küçüğüne baktığı ailelerde ne kadar sağlıklı

bireyler yetişebilir.Sizin eşiniz maddi olarak yetmeye çalışırken, iki işte çalışırken çocuklarına ne kadar babalık

yapabiliyor.Yapıyor demeyin insan doğasına aykırı sadece uyumaya vakti kalır çünkü.Senin çocuklarının manevi

yetersizliğini babanın iki işte çalışmasından, maddi yetersizliğini senin ek iş yapmaya çalışmandan çıkardım.

Bu devirde rızkı sadece karın doyurmak zannedip hesapsızca o çocukların geleceğini düşünmeden

üremek ahmaklıktır.

Hopp orda dur sen benim ailemin içini yantimizi gormeden kafadan yorum yapamazsın.eşimin babaliginda benim anneligimde yetersiz olduğumuzu söyleyemezsin kafadan hesap yaparak.eşimin 10 da gelip çocuklarıyla ilgilenmediğini .onları tek tek koynunda uyutmadigini nerden biliyorsun sen.benim yarım saat merdiven siliyorum diye onlara yetersiz kaldığımi nerden çıkarıyorsun.fedakarlık yapan eşimle benim size niye dokundu bu kadar.benim çocuklarım ve ailem hakkında bir kelime daha yorum yapma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…