- 5 Kasım 2017
- 310
- 167
- 18
- Konu Sahibi Dengesiz ikizler
-
benim çalışma saatlerim düzenli olmadığı için belli olmuyor, ama en iyi ihtimalle 1 saat, sabah ya da akşam iş saatlerine denk gelirsem 2-2.5 saati buluyor...
benim toplam 3 bcuk 4 saat günlükk
Kimsenin kendini parçaladığı yok.cocuklarin coklugundan yada parasizliktan dert yanmadimki size .sadece sordum eşimle aramızda sadece konuştuğumuz soruyu sizede sordum bu kadar.ben isyanlarda digilim ki
benim de gidiş dönüş olarak sayarsak en az 2, ortalama 3, bazen 4-5 saat
Millet 6 dne güzel yazmışsınız.aynen katılıyorum size.
biz bu gelirle 2. çocuğu 100 kere düşündük.karar veremedik.millet te en az 3-4
Millet diye bahsetmissinz ya millet var 8 çocuğa rahat bakar.millet var 1 çocuğa bakamaz ahlanir vağlanır sinrlenir herşeyin fazlasını verir simartir genede yetmediğini dusunur cocuga.millet var kt kanaatta olsa 8 çocuğa azla yetinmeyi öğretir egitmelrinide verir.iyi yerlerde getirir çocuklarını.bu konunun benim konumla alakasida yok.lafı inceden çocuklarımin sayısına getirmenin de anlamı yok ki öyle bir fikir istemedim kimseden.siz 100 kere düşünürsünüz ben bile isteğe dogururum herkesin kendi tercihidir.kendine olan guvenidir konuyu saptirmayin. Kendinizin cesareti yada düşüncesi yoksada kendine güvenip.yada kalabalık aile istedikleri için çok çocuk yapanlara sayginiz olsun.ne güzel yazmışsınız.aynen katılıyorum size.
biz bu gelirle 2. çocuğu 100 kere düşündük.karar veremedik.millet te en az 3-4
Tövbe tövbe açıklama yapmaktan yoruldum benim çocuk sayimdan kimene.bakıp anlamadığını nerden cikardin yahu.ya konuya uygun cvp verin.ya sadece oy kullanın yada vaktinizi harcayipta sorduğum soruyla alakiz cvplar vermeyin.doğum kontrol yöntemlerini biliyorum diyelim ki bile isteğe yaptım kime ne bundanEee bakamayacağınız 4 çocuk yaparsanız olacağı bu . 4 çocuk yap bakama birde koca 2 işte çalışsın olacağı buymuş. Biraz Doğum kontrol yöntemi bakın.
Eee o zaman yorulmaktan söz etmeyeceksin.Tövbe tövbe açıklama yapmaktan yoruldum benim çocuk sayimdan kimene.bakıp anlamadığını nerden cikardin yahu.ya konuya uygun cvp verin.ya sadece oy kullanın yada vaktinizi harcayipta sorduğum soruyla alakiz cvplar vermeyin.doğum kontrol yöntemlerini biliyorum diyelim ki bile isteğe yaptım kime ne bundan
Yorulmaktan dertmi yandım sana.yada ah ben niye bu kadar yoruluyorummu dedimkim daha çok yorulur düşünürsün istersen oy kullanırsınız.istersen kullanmadan kapatirsin sayfayi.kimsenin msj atma zorunluluğu yok bu konudaEee o zaman yorulmaktan söz etmeyeceksin.
Geyik digilde eşimle aramızda geçen bir tartışmada digil muhabbet sadece.insanların çocuk tepkisi nedir bukadar bende anlamadim inanın.kaldiki ben cocuklarimla ilgili bir konuda acmadim ah yapamazlar ah soyleler boyleler canima okuyolar diye konu acsam eyvallah ozaman istedikleri gibi yazsınlar ..Sanki burada hic geyik konusu acilmiyor farz edin kadin geyik olsun diye konu acti yani ne kadar ustune gittiniz konunun.Benim annem arkadasimin 5 ci cocugu dogdugunda ona kizmisti niye 5 cocuk yaptilar diye bende dedim niye bez parasini senmi vericen gece basinda senmi beklicen kaldiki arkadasin dirumu iyi.
Millet 6 d
Millet diye bahsetmissinz ya millet var 8 çocuğa rahat bakar.millet var 1 çocuğa bakamaz ahlanir vağlanır sinrlenir herşeyin fazlasını verir simartir genede yetmediğini dusunur cocuga.millet var kt kanaatta olsa 8 çocuğa azla yetinmeyi öğretir egitmelrinide verir.iyi yerlerde getirir çocuklarını.bu konunun benim konumla alakasida yok.lafı inceden çocuklarımin sayısına getirmenin de anlamı yok ki öyle bir fikir istemedim kimseden.siz 100 kere düşünürsünüz ben bile isteğe dogururum herkesin kendi tercihidir.kendine olan guvenidir konuyu saptirmayin. Kendinizin cesareti yada düşüncesi yoksada kendine güvenip.yada kalabalık aile istedikleri için çok çocuk yapanlara sayginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?