Ablami sevdigimden gittim inanki hic anasina cekmemis iyilik.melegi gibiSen haksızsın, kaynananın huyunu bıle bile hala dediklerini yapıyorsun.
Her zaman gidilmiyo ablami gorelim dedik2 saat uzak mesafeli gezmeye neden kalmalı gidiyorsunuz?
Kalmalı misafirlik olunca çok yüz göz oluyor bence. Sonra da gereksiz tartışmalar yaşanıyor. Bunu bilip hareket etmek lazım.Her zaman gidilmiyo ablami gorelim dedik
Senede bir iki gidiyoruzHiç sevmem kalmalı bilmem neli akrabalık ilişkilerini, enişte bile laf etti diyorsunuz e adamın evinde yatar kalkarsanız o da yüz göz olur işte. Ne gerek var.
Trip ata ata dedigini yaptirmaya alismis bir kv yine yine yine..Kayinvalidemle iki saat uzakliktaki kizina gittik. Normalde esim pazar sabah gidelim aksam donelim dedi bana ama ben sirf kaynanam kizini gorsun diye cok sever gezmeyi birde kendisi cumartesiden gidelim pazar donelim dedim. Kaynanam cumadan gitsek falan dedi onada tm dedim. Esimde ozaman pazar bir iki gibi dönelim ben sabah pazartesi ise gidiyorum dedi. Neyse gttik cuma esimin is cikisi yedik ictik pazar oldu falan kaynanam nasil trip atiyo neymiş aksam yemegide yensin oyle godelim. Benim iki kucuk cocugum var biri bebek. Esimde gidicez anne biz daha ne kadar durcaz yol iki saat gece mi varcam eve dedi. Gorumcemin kocasi bile kızdı gitmeyin diye nasil israr hem sinir oldum.esim diyoki gidip dinlenecem evimde dokuzda uyuruz biz cocuklar var diyor yok onlarda bi trip . Kimsede anlayis yok. Ustelik isin garibi kaynanam zaten bizle degil gece diger ogluyla dönecek niye bu kadar israr kalın diye. Ogunden beri kaynanam kirk karis surat bana takmiyorum ama sinir oldum
EvetHem huyuna gitmek için o istiyor diye bir gün önceden gidiyorsunuz ,pazar erken dönmek için de kavga ediyorsunuz. Saçma
Haklisin tabiki deBöyle gezmeli her konuya yazasım geliyo. Korona var koronaaaa. Biz evden çıkmıyoruz millet gezme kalma kavgasında
Tipik kayinvalide tepkisi surat yapmayla istediğini elde edecekler ama her zamann tutmuyor o numaralar. Kafaniza takmayin kendi söylesin kendi dinlesin. Oluruna birakmak sagliginiza iyi gelir.Kayinvalidemle iki saat uzakliktaki kizina gittik. Normalde esim pazar sabah gidelim aksam donelim dedi bana ama ben sirf kaynanam kizini gorsun diye cok sever gezmeyi birde kendisi cumartesiden gidelim pazar donelim dedim. Kaynanam cumadan gitsek falan dedi onada tm dedim. Esimde ozaman pazar bir iki gibi dönelim ben sabah pazartesi ise gidiyorum dedi. Neyse gttik cuma esimin is cikisi yedik ictik pazar oldu falan kaynanam nasil trip atiyo neymiş aksam yemegide yensin oyle godelim. Benim iki kucuk cocugum var biri bebek. Esimde gidicez anne biz daha ne kadar durcaz yol iki saat gece mi varcam eve dedi. Gorumcemin kocasi bile kızdı gitmeyin diye nasil israr hem sinir oldum.esim diyoki gidip dinlenecem evimde dokuzda uyuruz biz cocuklar var diyor yok onlarda bi trip . Kimsede anlayis yok. Ustelik isin garibi kaynanam zaten bizle degil gece diger ogluyla dönecek niye bu kadar israr kalın diye. Ogunden beri kaynanam kirk karis surat bana takmiyorum ama sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?