Kim hakli kim haksiz isin icinden cikamadim ama sonuc suan ikimizde uzgunuz :(

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
bu hafta sevgilimde kaldim biraz birlikte vakit gecirelim diye, pazar gunu sabahtan gittim cmtside calistigi icin camasir ortalik toplama falan isler vardi (cok uzun surmedi tabi), o gunu evde ole tv izleyip pinekleyerek gecirdik yorgun diye ses etmedim pek, pztsi 7.30 e kadar calisti, bende evde ona yemek yaptim falan geldi yemek yedi tv izledi yatti, sali gunu yine benzer birsey uyku saati disinda bu sefer 8.30 da uyudu , sabah benim suratim dusuk tabi seni seviyorum dedi benimde agzimdan sadece `` ya ya`` cikti istemsiz bir sekilde ama. nedne ole soyledin diye israr etti baya bir en sonunda bana karsi cok vurdumduymazsin ona bozuluyorum dedim, ornek ver dedi, kucuk bir sey soyledim, ole sustu konusmad . bu aksam isten geldi anlat neye canin sikildi tum gun kafama takildi dedi. iste soyledim, biraz otur karsima duzgunce konusalim ya da gel, saril ne bilim bisiler yap en azindan 15 dk benimle ilgilen`` sadece `` , sen nasil ilgi istiyosun benden bende istiyorum bu konuda cok bencilsin, bu skeilde olunca moralim bozuluyor kiriliyorum dedim. o gun iste iyidi daha baska soyledigim cogu seyi yine yapmadi ama iyidi ya caba sarfetti. ertesi gun yine ayni geldi yemek hazirladim yedi, tesekkur etti, oturduk film izledik, sizdi bu yine koltukta. bende sabah suratim asik uyandim cunku o kadar soyledim, soyledigim seyi yapmak cokmu zor, kaldiki icinden gelmeli soylememem bile lazim. ilk kez haftaici onda kaliyorum (genelde o iste diye kalmak istemiyordum), ilk kez yemek yaptim sirf o istedi diye (mutfakla aram hic iyi degildir), ama kendimi annesi gibi hissettim, geliyor onune yemegini koyuyorum, tesekkur ediyor, elinde kumanda olece tv izliyor sonrada uyuyor.yani yorgundur ama normal calisan bir insan yani o zaman kimsenin bir hayatinin olmmasi gerekiyor. sabah evime donmek istedim dogal olarak zoruma gitti, ona soyledigim halde ayni sekilde davranmasina bozuldugumu, agrima gittigini soyledim. kizdi, soylendi, , hatta hafiften sesi yukseldi, birlikte ne guzel vakit geciriyomus ben ona zindan ediyormusum hemen surat asiyormusum, benimde yaptigim seyler varmis ama sadece ben alnabiliyormusum.bir iki sey solemeye calistim ama uste cikti resmen, tek kelime edemedim o ole konustukca,sustum en sonunda konusmadim. cok moralim bozuk :( benmi cok abartiyorum, anlayissizlik mi yapiyorum ama cok sey istemiyorum ki :( bu tarz seyler yasayan varmi? kendim cok uzuldum ,onada cok kizdim ama diger taraftan acaba bende onumu uzuyorum boyle diyede icim icimi yiyor. ama konustugum halde ayni

E siz karı- koca olmuşsunuz artık; hem de kırk yıllık.

Evlenince nolacak peki?

Hep söylerim daha flört dönemindeyken bu kadar içli dışlı olunan ilişkiler evliliğe taşınabilse bile zor yürüyor.

Biraz mesafe...

E siz karı- koca olmuşsunuz artık; hem de kırk yıllık.

Evlenince nolacak peki?

Hep söylerim daha flört dönemindeyken bu kadar içli dışlı olunan ilişkiler evliliğe taşınabilse bile zor yürüyor.

Biraz mesafe...

yani hakli olabilirsiniz tabiki ama evlenice boyle olacaksa evlenmiyim ben zaten. amacimda buydu, onu iyice tanimak, gormek. evlilikler boylemidir ki cidden? :(

yani hakli olabilirsiniz tabiki ama evlenice boyle olacaksa evlenmiyim ben zaten. amacimda buydu, onu iyice tanimak, gormek. evlilikler boylemidir ki cidden? :(

Tabii ki bütün evlilikler böyle değildir ama emek vermezsen, canlı tutmaya çalışmazsan her evliliği bekleyen rutin budur.

Kaldı ki canlı tutulmaya çalışılan evlilikler bile her akşam parti tadında geçmez.

Her neyse benim maksadım evlilik konusunda ders vermek değil.

Demek istediğim şu ki flört dönemi insanın kanının kaynadığı, duyguların en üst seviyede yaşandığı zamanlardır.

Daha şimdiden böyleyse diyorum...

Eğer ilişkinize bir gelecek planlıyorsanız bir an evvel evini temizleyip yemeğini yapıp karısı gibi evde beklemekten vazgeçmelisin.

sen haklısın tabii,muhtemelen evlense de değişmeyecektir.İşten gelecek ve her akşam aynı ilgisizlik olacak.Hatasını kabullense neyse,bir de üste çıkıp sesini yükseltiyorsa iyice düşünmelisin.

İyi de sürekli beraber kalmıyormuşsunuz anladığım kadarıyla.
Nadiren yakaladığınız bu kaçamaklarda neden yemek,çamaşır derdine düştünüz ki?

Tabii ki bütün evlilikler böyle değildir ama emek vermezsen, canlı tutmaya çalışmazsan her evliliği bekleyen rutin budur.

Kaldı ki canlı tutulmaya çalışılan evlilikler bile her akşam parti tadında geçmez.

Her neyse benim maksadım evlilik konusunda ders vermek değil.

Demek istediğim şu ki flört dönemi insanın kanının kaynadığı, duyguların en üst seviyede yaşandığı zamanlardır.

Daha şimdiden böyleyse diyorum...

Eğer ilişkinize bir gelecek planlıyorsanız bir an evvel evini temizleyip yemeğini yapıp karısı gibi evde beklemekten vazgeçmelisin.

ne demek istediginizi anliyorum benimde gnelde yaptigim birsey dgeil zaten, 7 aydir ilk kez yaptim devamli disarda yemek yedigi icin onun icin bisiler yapmak istedim, ve evet gelecek planladigimiz icin daha farkli paylasimlar yasayip gormek istedim. ama iste sonuc bu :(

İyi de sürekli beraber kalmıyormuşsunuz anladığım kadarıyla.
Nadiren yakaladığınız bu kaçamaklarda neden yemek,çamaşır derdine düştünüz ki?

haftasonlari kaliyordum genelde, yani pazar gunu icin o yapti ben sadece bazi konularda yardim ettim (onuda anlatmamin sebebi yani birlikte fzla birsey yapmadik rutin bir gundu temizlik, tv karsisinda dinlenme anlaminda), devamli disardan yemek yiyen biri, yilalrdir yalniz yasamasina ragmen evde hicbirsey yapmayi beceremeyen biri yani ben haftasonu kaldigimda bile ya disarida yemek yerdik, ya da eve disardan siparis verirdik. bu haftaici onda kalinca sen evdeyken bari suluyemek yiyeyim dedi ne bilim bende kirmak istemedim, hatta keske daha once yapsaydim diye bile uzuldum dogrusunu soylemek gerekirse.

sen haklısın tabii,muhtemelen evlense de değişmeyecektir.İşten gelecek ve her akşam aynı ilgisizlik olacak.Hatasını kabullense neyse,bir de üste çıkıp sesini yükseltiyorsa iyice düşünmelisin.

yani flort ederken boyleyse :( bilmiyorum hergecen gun daha buyuk hayalkirikligi yasiorum, soguyorum ama dahada seviyorum sanki :(

erkekler bizim gibi düşünmez mesele tv karşında oturması ona tuaf gelmez bana bize gelir açıkcası ilgi gösterse vs deriz sevgilim hafasonu gelmiş ilgileneyim demez coğu yanında otursun buda bir aktivite diye düşünür ama zamanla oturur ilişkiler yada sana batmamaya başlar sende bir hata yok yazdığın kadarıyla düzelir insallah:71:

canım çalışıyorsa normaldir bence tv karşısında uyuyakalması filan :( ilk gün çabalamış en azından; ama tabii ki sen de haklısın insan ilgi istiyor, o konuda kesinlikle katılıyorum sana; ama işte yorgunsa ve ilişkiniz çok oturmuş bir ilişkiyse, o seninle yeterince ilgilenememiş olduğunu farketmeyebilir :(

erkekler bizim gibi düşünmez mesele tv karşında oturması ona tuaf gelmez bana bize gelir açıkcası ilgi gösterse vs deriz sevgilim hafasonu gelmiş ilgileneyim demez coğu yanında otursun buda bir aktivite diye düşünür ama zamanla oturur ilişkiler yada sana batmamaya başlar sende bir hata yok yazdığın kadarıyla düzelir insallah:71:

tesekkur ederim, suratim asildi siye oyle laflar ettiki inanin kendimden suphe ettim ortada hicbisi yokta benmi kendi kendime kuruntu yaiyorum diye ama hayir var yani yoksa neden uzuleyim ki :(

İlgi beklemen çok normal bence bende öyleyim biz onun için bişeyler yapmaya çalışıyoruz onlar böyle davranınca zorumuza gidiyor ama hak vermek lazım onada çalışıyorsa yorgun oluyordur...

İlgi beklemen çok normal bence bende öyleyim biz onun için bişeyler yapmaya çalışıyoruz onlar böyle davranınca zorumuza gidiyor ama hak vermek lazım onada çalışıyorsa yorgun oluyordur...

tabiki yorgun oluyordur, ama ben ondan cok fazla sey beklemiyorum ki, kalk sehirlerarasi gezelim ya da ne bilim pentatlona katilalim. sadece bana ayirabilecegi 15 dk istiyorum. ayrica tek calisan o mu, yani ben calissam eve gelsem olece otursam tv izlesem kesin bir-iki seferden sonra laf soyler. ayrica evlilik dusunuyor yarin obur gun sorumluklar articak, cocuk istiyor o zaman ne yapicak. ben oyle ev yukunu-cocuk yukunu sadece esine atan bir es istemiyorum ama sanki oyle biri olacakmis gibi :( yaniliyormuyum?

evlenmeden daha 40 yıllık evli gibi davranışlar :59:

tabiki yorgun oluyordur, ama ben ondan cok fazla sey beklemiyorum ki, kalk sehirlerarasi gezelim ya da ne bilim pentatlona katilalim. sadece bana ayirabilecegi 15 dk istiyorum. ayrica tek calisan o mu, yani ben calissam eve gelsem olece otursam tv izlesem kesin bir-iki seferden sonra laf soyler. ayrica evlilik dusunuyor yarin obur gun sorumluklar articak, cocuk istiyor o zaman ne yapicak. ben oyle ev yukunu-cocuk yukunu sadece esine atan bir es istemiyorum ama sanki oyle biri olacakmis gibi :( yaniliyormuyum?

Yanılmıyorsun hak veriyorum bende sevgilimin evine gidiyorum fakat kalma gibi bi durum yok tabiki akşam yemeğe yada beraber film izlemek vakit geçirmek için gidiyorum oda bazen oturup filmi hiç bişey konuşmadan izliyor bende sıkılıyorum konuşmaya çalışıyorumda onda bi gelişme yok belkide çok sık beraber olmaktan kaynaklanabilir diye düşünüyorum...

Aslında bir bakıma iyi olmuş onda kalman nekadar sıkıcı bir eş olabilceğini görmüşsün...
Şaşırdığım nokta ise siz ilk defa sanırm bukadar uzun süreli kalıyorsunuz o ise horul horul uyuyo:)
ya o sıkıcı bir tip yada o sen ona sıkıcı geliyorsun ki böyle davranıyor...
Ben sevgilimle bırak bir hafta kalmayı sadece uzun bir gün geçircem okadar telaşlanır stres hazırlık
atraksyonlar:) yapar ki yanımda garson gibi heran tetikte ilgili aman sorun varmı bir isteğin varmı
nie suratın düştü ayhh bunaltır yani derim niye böyle abartıyorsun
bana bir gününü vermişin ben nasıl rahat otururum der...Yapan yapıyor yani...

Şuna da katılmıyorum siz zaten evliliği tatmışınız daha ne laflarına
keşke herkes ciddi düşündüğü sevgilisni ev ortamında sosyal yaşantısında görebilse
karşı tarafı daha iyi tanımak için...

Aslında bir bakıma iyi olmuş onda kalman nekadar sıkıcı bir eş olabilceğini görmüşsün...
Şaşırdığım nokta ise siz ilk defa sanırm bukadar uzun süreli kalıyorsunuz o ise horul horul uyuyo:)
ya o sıkıcı bir tip yada o sen ona sıkıcı geliyorsun ki böyle davranıyor...
Ben sevgilimle bırak bir hafta kalmayı sadece uzun bir gün geçircem okadar telaşlanır stres hazırlık
atraksyonlar:) yapar ki yanımda garson gibi heran tetikte ilgili aman sorun varmı bir isteğin varmı
nie suratın düştü ayhh bunaltır yani derim niye böyle abartıyorsun
bana bir gününü vermişin ben nasıl rahat otururum der...Yapan yapıyor yani...

Şuna da katılmıyorum siz zaten evliliği tatmışınız daha ne laflarına
keşke herkes ciddi düşündüğü sevgilisni ev ortamında sosyal yaşantısında görebilse
karşı tarafı daha iyi tanımak için...

bilmiyorum ki canim sorun ne :( bugun uzun uzun tartistik telefonda cok kirici seyler soyledi :( cok olumsuz bir insanmisim, herseye olumsuz bakiyormusum, daha neler neler :( cok kirildim sonrada bana tutup ben daha dikkatli olucam soz ama sende olumlu olacaksin dedi. simdi ne desem bilemedim hem kiriyor sonrada boyle soyluyor hala inat yapmaya devam etsem bu sefer suclu ben olucam.. ben sikici gelemem yani herseye acik biriyimdir, hersey hakkinda konusabilir, her turlu aktiviteyi yapabilirim yani sevgili olmadan once muhabetime bayiliyordu normalde de arkadaslarim oyledir, ama adam degisik birsey yapmak istemiyor kumanda elinde olece tv izliyor. :( napicam bilmiyorum bugunu zehir ettim resmen kendime :(

bu hafta sevgilimde kaldim biraz birlikte vakit gecirelim diye, pazar gunu sabahtan gittim cmtside calistigi icin camasir ortalik toplama falan isler vardi (cok uzun surmedi tabi), o gunu evde ole tv izleyip pinekleyerek gecirdik yorgun diye ses etmedim pek, pztsi 7.30 e kadar calisti, bende evde ona yemek yaptim falan geldi yemek yedi tv izledi yatti, sali gunu yine benzer birsey uyku saati disinda bu sefer 8.30 da uyudu , sabah benim suratim dusuk tabi seni seviyorum dedi benimde agzimdan sadece `` ya ya`` cikti istemsiz bir sekilde ama. nedne ole soyledin diye israr etti baya bir en sonunda bana karsi cok vurdumduymazsin ona bozuluyorum dedim, ornek ver dedi, kucuk bir sey soyledim, ole sustu konusmad . bu aksam isten geldi anlat neye canin sikildi tum gun kafama takildi dedi. iste soyledim, biraz otur karsima duzgunce konusalim ya da gel, saril ne bilim bisiler yap en azindan 15 dk benimle ilgilen`` sadece `` , sen nasil ilgi istiyosun benden bende istiyorum bu konuda cok bencilsin, bu skeilde olunca moralim bozuluyor kiriliyorum dedim. o gun iste iyidi daha baska soyledigim cogu seyi yine yapmadi ama iyidi ya caba sarfetti. ertesi gun yine ayni geldi yemek hazirladim yedi, tesekkur etti, oturduk film izledik, sizdi bu yine koltukta. bende sabah suratim asik uyandim cunku o kadar soyledim, soyledigim seyi yapmak cokmu zor, kaldiki icinden gelmeli soylememem bile lazim. ilk kez haftaici onda kaliyorum (genelde o iste diye kalmak istemiyordum), ilk kez yemek yaptim sirf o istedi diye (mutfakla aram hic iyi degildir), ama kendimi annesi gibi hissettim, geliyor onune yemegini koyuyorum, tesekkur ediyor, elinde kumanda olece tv izliyor sonrada uyuyor.yani yorgundur ama normal calisan bir insan yani o zaman kimsenin bir hayatinin olmmasi gerekiyor. sabah evime donmek istedim dogal olarak zoruma gitti, ona soyledigim halde ayni sekilde davranmasina bozuldugumu, agrima gittigini soyledim. kizdi, soylendi, , hatta hafiften sesi yukseldi, birlikte ne guzel vakit geciriyomus ben ona zindan ediyormusum hemen surat asiyormusum, benimde yaptigim seyler varmis ama sadece ben alnabiliyormusum.bir iki sey solemeye calistim ama uste cikti resmen, tek kelime edemedim o ole konustukca,sustum en sonunda konusmadim. cok moralim bozuk :( benmi cok abartiyorum, anlayissizlik mi yapiyorum ama cok sey istemiyorum ki :( bu tarz seyler yasayan varmi? kendim cok uzuldum ,onada cok kizdim ama diger taraftan acaba bende onumu uzuyorum boyle diyede icim icimi yiyor. ama konustugum halde ayni

Demek ki erkek arkadaşızın güzel vakit geçirme anlayışı ile sizinki farklı. O işten geldiğinde sizin hazırladığınız yemeği yiyip, TV karşısında uyuklamayı seviyor, bu ona güzel bir aktivite gibi geliyor. Belki şu anda işi fazla yorucu olduğu için geçici olarak böyle olabilir, ama pek sanmıyorum. Yaşı da pek fazla değildir tahminim, ama işte bazı insanların yapısı böyle olabilir, fazla gezme tozma, muhabbet yapamayabilirler. Ben kolay kolay değişeceğini düşünmüyorum, onun için bu konuda surat asmak size bir şey kazandırmaz, ya da kısa süreli değişimler olabilir ancak, ama neticede o yine eski hailne döner. Bu durumda ya onu bu haliyle kabul edip ilişkinizi sürdüreceksiniz, ya da ayrılacaksınız. Ayrılmaya kalktığınızda sizi geri kazanmak için belki değişmeye çalışabilir, ama onun da kalıcı olacağını sanmam.

Back
X