- Konu Sahibi saadetkaya
bu hafta sevgilimde kaldim biraz birlikte vakit gecirelim diye, pazar gunu sabahtan gittim cmtside calistigi icin camasir ortalik toplama falan isler vardi (cok uzun surmedi tabi), o gunu evde ole tv izleyip pinekleyerek gecirdik yorgun diye ses etmedim pek, pztsi 7.30 e kadar calisti, bende evde ona yemek yaptim falan geldi yemek yedi tv izledi yatti, sali gunu yine benzer birsey uyku saati disinda bu sefer 8.30 da uyudu , sabah benim suratim dusuk tabi seni seviyorum dedi benimde agzimdan sadece `` ya ya`` cikti istemsiz bir sekilde ama. nedne ole soyledin diye israr etti baya bir en sonunda bana karsi cok vurdumduymazsin ona bozuluyorum dedim, ornek ver dedi, kucuk bir sey soyledim, ole sustu konusmad . bu aksam isten geldi anlat neye canin sikildi tum gun kafama takildi dedi. iste soyledim, biraz otur karsima duzgunce konusalim ya da gel, saril ne bilim bisiler yap en azindan 15 dk benimle ilgilen`` sadece `` , sen nasil ilgi istiyosun benden bende istiyorum bu konuda cok bencilsin, bu skeilde olunca moralim bozuluyor kiriliyorum dedim. o gun iste iyidi daha baska soyledigim cogu seyi yine yapmadi ama iyidi ya caba sarfetti. ertesi gun yine ayni geldi yemek hazirladim yedi, tesekkur etti, oturduk film izledik, sizdi bu yine koltukta. bende sabah suratim asik uyandim cunku o kadar soyledim, soyledigim seyi yapmak cokmu zor, kaldiki icinden gelmeli soylememem bile lazim. ilk kez haftaici onda kaliyorum (genelde o iste diye kalmak istemiyordum), ilk kez yemek yaptim sirf o istedi diye (mutfakla aram hic iyi degildir), ama kendimi annesi gibi hissettim, geliyor onune yemegini koyuyorum, tesekkur ediyor, elinde kumanda olece tv izliyor sonrada uyuyor.yani yorgundur ama normal calisan bir insan yani o zaman kimsenin bir hayatinin olmmasi gerekiyor. sabah evime donmek istedim dogal olarak zoruma gitti, ona soyledigim halde ayni sekilde davranmasina bozuldugumu, agrima gittigini soyledim. kizdi, soylendi, , hatta hafiften sesi yukseldi, birlikte ne guzel vakit geciriyomus ben ona zindan ediyormusum hemen surat asiyormusum, benimde yaptigim seyler varmis ama sadece ben alnabiliyormusum.bir iki sey solemeye calistim ama uste cikti resmen, tek kelime edemedim o ole konustukca,sustum en sonunda konusmadim. cok moralim bozuk
benmi cok abartiyorum, anlayissizlik mi yapiyorum ama cok sey istemiyorum ki
bu tarz seyler yasayan varmi? kendim cok uzuldum ,onada cok kizdim ama diger taraftan acaba bende onumu uzuyorum boyle diyede icim icimi yiyor. ama konustugum halde ayni