onların evinde senin dediğin olmaz ancak kendi evinde sözün geçer ,keşke kaçmasaydın
Senin de çalışma şansın yok mu? Beraber ayrı bi ev tutarsınız. 2. el eşyalarla başlarsınız sonra gittikçe düzelir..
Çokta olmuş evleneli bu kadar zamandır kenara para atamadınız mı eşya için kiralık ev için.. Hayatınızın sonuna kadar orada duramazsınız sonuçta. Bide ev kalabalıkmış çok zor bi durum ben olsam nefes alamazdım.. Yapacak bir şey yok bişeyde diyemezsiniz insanlara zaten anlayışlı olsalar o dediklerinizi yapmazlardı.. Sıkın kendinizi çabalayın bi şekilde ayrı eve çıkın..
sorun neden sende olsun ki bir iyilik yaptılar diye bütün özel hayatınızı mahvetme hakkını onlara kim veriyor...
ne demek pat diye odaya dalmalar bu ne saygısızlık orası sizin özel yeriniz mahremiyetiniz
kilitleyin kapınızı bence neden kilitledin diye sorarlarsa özel işin oldugunu pat diye odaya girmeyin diye yaptıgını söyle
odanızı yol geçen hanına çevrilmesine izin vermeyin yada sizde çalışın ayrı eve çıkın...
yapılan iyilikler ayrı bir şey sizin istediğin ayrı bir şey ..şimdi benim 3 yaşındaki oğlum bile kapıyı çalmadan kimsenin odasına girmez izin almadan
böyle de yaşanmaz ki çat kapı girilsin edilsin tut ki üstünü giyiniyorsun amcası geldi ne olacak..yanlış eşin konuşsun güzelce ayrıca eşinin ailesi yok mu ve sen niye çalışmıyorsun
yapılan iyilikler ayrı bir şey sizin istediğin ayrı bir şey ..şimdi benim 3 yaşındaki oğlum bile kapıyı çalmadan kimsenin odasına girmez izin almadan
böyle de yaşanmaz ki çat kapı girilsin edilsin tut ki üstünü giyiniyorsun amcası geldi ne olacak..yanlış eşin konuşsun güzelce ayrıca eşinin ailesi yok mu ve sen niye çalışmıyorsun
yok cnm o kapı olayı halalara mahsus bi durum özel sektörde çalışmak istemyorum ama bu gidişle atanamazsam tıpış tıpış gidip çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?