kim haklı kim haksız yardım edin kızlar :(

pembeptk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
268
9
0
Adana
birilerine anlatmazsam çatlıcam içime atmaktan içim şişti şimdi herşeyi doğru anlatıcam haklıyı haksızı bide siz söyleyin neolur

şimdi biz eşimle kaçarak evlendik eşimin durumu yok ve bizi halası evlendirdi şu andada onlarla birlikte oturuyoruz 2 bekar hala 1 bekar amcası var hepbirlikte oturuyoruz bizim ayrı odamız var şimdi hakkını yiyimem o insanların bana çok iyilikleri oldu beni hiç ayırmadılar kendi yiğenlerinden bana otur diyen yok kalk diyen yok yemek yap diyen yok ama odamıza pat diye girmeler kilitleyince niye kilitliyosun diye sormalar hiç bir özelimiz kalmadı kavga bile edemiyoruz pat diye kapıyı açmalar oturup kavgaya karışmalar falan dayanamıyorum artık
söyledim olmadı surat astım olmadı ben çok titizim obsesifim bide bu kış günü kalktım halı yıkadım dün odadaydım pat diye açıldı kapı ayağında ayakkab(ıaltını silmiş) aynaya bakmaya gelmiş ne yappayım şimdi ben içime at at bi hal deliricem eşim iyiliklerini düşün rahatla diyo ben bişey istemiyorum saygı bekliyorum diyorum olmuyoooo

Son düzenleme:
Bence haklı haksız kararı verilecek bir durum değil.
Kaçmışsınız, eşinizin size ev açma yok.
Halası evlendirmiş.
Size destek olmuşlar.
Belki tatlı dille, kırmadan dökmeden biraz mahremiyete ihtiyacınız olduğu anlatmaya çalışabilirsiniz.
Ama bu şartlarda oyun kurucu onlar. Şükredin ki iyi insanlarmış.
Sabredip vemümkünse iş bulup çalışarak şartların düzelmesini beklemekten başka şansınız yok gibi

Bence alinganlik yapıyorsun. Sena yardimlari bence cok buyuk.onlarin destegini kaybetme derim.sana pek karismiyorlar ve gorunuse gore derdini de anlatabilecegin insanlar gibi biraz dahs sakin ol.sonucta onlarin evi.begenmeyen gitsin derlerse nolcak.

sağolun kızlar ben objektif bakamıyordum artık şeytan uğraşıyor sanırım rahatladım sorun bendeymiş eğer onlarda olsaydı daha kötü olurdu halime şükrediyorum hergün beterin beteri var diye ama bi yandanda bu konu içimi yiyordu şimdi daha rahatım

Son düzenleme:
onların evinde senin dediğin olmaz ancak kendi evinde sözün geçer ,keşke kaçmasaydın

Senin de çalışma şansın yok mu? Beraber ayrı bi ev tutarsınız. 2. el eşyalarla başlarsınız sonra gittikçe düzelir..
Çokta olmuş evleneli bu kadar zamandır kenara para atamadınız mı eşya için kiralık ev için.. Hayatınızın sonuna kadar orada duramazsınız sonuçta. Bide ev kalabalıkmış çok zor bi durum ben olsam nefes alamazdım.. Yapacak bir şey yok bişeyde diyemezsiniz insanlara zaten anlayışlı olsalar o dediklerinizi yapmazlardı.. Sıkın kendinizi çabalayın bi şekilde ayrı eve çıkın..

sorun neden sende olsun ki bir iyilik yaptılar diye bütün özel hayatınızı mahvetme hakkını onlara kim veriyor...
ne demek pat diye odaya dalmalar bu ne saygısızlık orası sizin özel yeriniz mahremiyetiniz
kilitleyin kapınızı bence neden kilitledin diye sorarlarsa özel işin oldugunu pat diye odaya girmeyin diye yaptıgını söyle
odanızı yol geçen hanına çevrilmesine izin vermeyin yada sizde çalışın ayrı eve çıkın...

onların evinde senin dediğin olmaz ancak kendi evinde sözün geçer ,keşke kaçmasaydın

şimdiye kadar 1 saniye bile pişman olmadım çünkü eşim hairka bir insan sadece ev konusunda yanlış yaptığımı düşünüyorum çünkü evli çiftlerin yalnızlığa ihtiyacı var diye düşünüyorum bunuda evlendikten sonra anladım

cnm çalışıcam artık sınavı bekliyorum olmazsa hemen işe girip ayrı eve çıkmayı düşünüyorum

cnm biz böyle düşünüyoruz ama diğer arkadaşların dediği gibi ev onların onlar öyle düşündükten sonra zaten diyorlar bukadar iyiliğe ben nankör oluyorum maalesef

yapılan iyilikler ayrı bir şey sizin istediğin ayrı bir şey ..şimdi benim 3 yaşındaki oğlum bile kapıyı çalmadan kimsenin odasına girmez izin almadan

böyle de yaşanmaz ki çat kapı girilsin edilsin tut ki üstünü giyiniyorsun amcası geldi ne olacak..yanlış eşin konuşsun güzelce ayrıca eşinin ailesi yok mu ve sen niye çalışmıyorsun

yok cnm o kapı olayı halalara mahsus bi durum özel sektörde çalışmak istemyorum ama bu gidişle atanamazsam tıpış tıpış gidip çalışıcam

yok cnm o kapı olayı halalara mahsus

ınsanlar sıze yardımcı olmus evlerını acmıslar , kapı calmama olayını da anlattıklarınıza gore bılerek yaptıklarını dusunmuyorum belkı sızı cok yakın gorduklerı ıcındır tatlı dılle arkadasların dedgı gıbı uyarabılırsınız

hekese çok teşekkür ederim bukadar yorum kafi geldi yapılan yorumlardan durumumun mhasebesini yaptım br karara vardım amaç içimi boşaltmaktı çok rahatladım benim gibi düşünenlerde varmş onu gördüm teşekkürler

yok cnm o kapı olayı halalara mahsus bi durum özel sektörde çalışmak istemyorum ama bu gidişle atanamazsam tıpış tıpış gidip çalışıcam

Özel olucak ama eşinin maaşı ne kadar? Ayrı eve çıkmaya yetmiyor mu? Halalar eşyaları almanıza yardım etse falan olabilir.. Ama yapmamışlar malesef..

Bizde kaçmıştık. Eşimin dayısı yardım etti bize koltuk takımı, çamaşır makinesi, buzdolabı, tv, yatak odası takımı ve bi kaç küçük eşya aldı sağolsun.. Gerisinide eşim halletti kirayı depozitoyu sonra her ay eve bişiler almaya çalıştık. İlk bir ay buzdolabını kullanmamıştık bile içine koyacak bişeyimiz yoktu :) Yatak odası vardı ama perde yoktu salonda yattık sadece orda perde vardı. Neler neler.. :) Anlıyorum yani sıkıntılarınızı.. Ama insanın evi gibisi yok huzurluyduk valla :) O yüzden diyorum eşya falan önemli değil huzur olsun yeterki, önemli olan akşam evinizde filminizi açıp karşısına yayılıp huzurla izleyebilmek

kaçmışsın sığınmışsınız.. sonuç da onların düzeni onların evi. ve hala amca bunlar. yani kv den de uzak. ama anladığım onlardan yakın olmuşlar sana.. kapıyı çalmaları kapıyı kilitlemene tepki göstermeleri bilmiyorum belki yaşlı insanlar olduğu için olabilirler. yani bunlara alışkın birileri değillerse sana nasıl kaba geliyorsa onlara da o kaba geliyor olabilir. ya da ne biliyim endişeleniyor olabilirler. ayrıca şu var sizi aralarına almışlar demek ki ayrı gayrı olmasın neşelenelim arkadaşlık edelim paylaşalım demek içindir. ama sen odana kapanırsan bundan kırılabilirler.. yani ben onların iyi niyetli insanlar olduğunu falan düşünerek söylüyorum. amcanın allah korusun tacizi vs olursa olabilecek gibi huzursuzsan tabiki hiç durma.. ama yok onlar çok iyiler diyorsan, senin şartlarını düzeltmen gerekir.. sınavı bekliyormuşsun o zamana kadar rahatsan dur derim. sınava çok var mı.. ne sınavı bilmiyorum da..

ama onlara da ilgiyi eksiltme güler yüzünü hizmetini.. kölesi gibi ol demiyorum ama arada onlar birşeyler yapman hazırlaman hoşlarına gider. ya da onlarla sohbet etmen.. biliyorum kendi evin olsa bunları yapmak zorunda değilsin. ama şuan onların evinde kalıyorsun. iyiliklerini görüyorsun yapmak içinden gelir.. ama yok yapamıyorsan o zaman bence hiç durma kendi evinize çıkın. aldığınızı kiraya ödeyin de ancak kendiniz rahat olursunuz.sıkıntı çok çekeriz diyorsan burası da iyi diyorsan yani her iki tarafa da katlanacak sizlersiniz..

ne kadardır orada kalıyorsunuz bilmiyorum ama bence bir an önce çalışmaya başlayın. en azından sadece belirli zamanlarda muhatap olursunuz.. gireceğiniz sınavın neticesinde belki daha rahat bir işiniz olur..

Son düzenleme:
ev üstüne ev olmaz denir. neyse ki iyi insanlarmış fakat siz evleneli 1 yılı geçmiş artık eşinizle hiç mi kendinize ait planlar kurmuyorsunuz ?

ilk süreçler hem eşe hem evliliğe adapte zor oluyor zaten yeterince.

biran önce iş bulun bence.

ayrıca kapıyı açıp girmeleri konusunda tek diyeceğim ; adap ve görgü kurallarından yoksun oldukları

onların evinde onların borusu öter ne yazıkki..
ayrı ev şansınız yokmu hiç...

O biraz görgü meselesi. Kimsenin odasına kapı çalınmadan girilmeyeceğini bu yaşa kadar öğrenemedilerse yapıcak bir şey yok.. Ama onlara da minnet borcun var senin. O yüzden böyle şeyler yüzünden huzursuzluk çıkarma. kapı kitleme olayını eşinin çözmesi lazım. Kilitledik özel bişey konuşuyoruz halacım dicek eşin kırmadan. Onlar da alışır zamanla.

Eşin çalışıyordur umarım. Sen de bir işe girip ayrı eve çıkmaya çalışın derim. Böyle ev ev üstüne çok zor..

Bunu cidden merak ediyorum.

Ayrı ev açmaya gücü yetmeyen insanlar neden evlenir? Nasıl oluyor da kuracakları yuva için başkalarına güvenirler? Hangi cesaretle ev açamayan birine kaçılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…