kim haklı kim haksız yardım edin kızlar :(

Asıl rahatsız olmaniz gereken başkasının evinde sığıntı olmaniz bence. Kim bilir onlar ne kadar rahatsızdır sizden. Makul fiyatlarda bir eve çıkmanız en sağlıklısı bence.

insanlarin evinde kaliyorsunuz birde onlardan rahatsiz mi oluyorsunuz ?
kusura bakmayin
neden kacarak evlendiniz ?
esinizin madem imkani yok bekleseydiniz kira cikma ev alma vs
aglamayin bence bu sizin sucunuz
anne babanizin evinde rahat olacaktiniz emin olun
herseyin yeri sirasi vardir

herkesin borusu kendi evinde öter, saydığın olumlu şeyleri düşün olumsuzluklara yoğunlaşma tek çaren bu şimdilik ilerde inşallah evin barkın olur feraha çıkarsın canım

ev onların olduğu için birşey diyemezsin bence
zaten düşünce olsa odanıza pat diye dalmazlar düşünemiyolar ya da önemsemiyolar demek ki

hem de size çok iyilik yapmışlar sen şimdi surat asarsan ters davranırsan seni suçlarlar
hatta yavaştan seni istememeler filan başlar huzursuz olursun
bence bir an önce kendi evinize çıkmaya çalışın

ayrıca konuyla ilgilenmiyosan konunu kapattır
yorum yaptıktan sonra gördüm yazını
biraz da saygısızlık gibi olmuş
biz sana yardımcı olalaım diye vakit harcayıp okuduk sen ilgilenmiyorum konuyla yazmışsın
o zaman teşekkür edip kapattır

Son düzenleme:
ev yok düzen yok ne bu acele yahu!
biraz beklemek, bir yola koymak varken ne diye başkasının evinde kalmaya razı olup kaçıyorsunuz
insanların kendi evii, her horaz kendi çöplüğünde öter misali

konuyla ilgilenmiyorum artık yazmayın

olumsuz eleştiriler almak mı canınınızı sıktı da konuyla ilgilenmiyorum diyorsunuz. bakın doğru yanlış herkes düşüncesini söylüyor. kimi zaman olumsuz gördüğünüz eleştiri sizin faydanızadır. bunun için derdimizi paylaşmıyor muyuz zaten. herkes sizin için zaman harcıyor okuyor yazıyor sizse birden konuyla ilgilenmiyorum yazmayın diyorsunuz. ne çabuk düzeldi duymak istediğiniz şeyleri duymak için mi açtınız.. bu tek size değil.. konuyu açıp bazı yorumlar hoşuna gitmeyince tepki verenler için de söylüyorum. böyle sorunlarınıza çözüm bulamazsınız..

tabiki sizin hayatınız siz karar vereceksiniz..

mune konuyu kapatırmısın arkadaş bana msaj yazmış konu kapansın diye

konu kapatılacak mesajı yolladım o yüzden yazmayın dedim teşekkür edip bukadar kafi dedim gene yazıldı polimiğe girmek istemiyorum kimseyle

merhaba..eşinizle ailenizin izni olmadan evlenmişsiniz artik olan olmuş..1 yildir da halasinda kaliyorsunuz ama sizcede bu kadar misafirlik yeterli değil mi?nerede yaşiyorsunuz bilmiyorum ama ikinizde çalişarak hatta gerekirse yemeyerek ,içmeyerek,almayarak kendi düzeninizi kurmalisiniz..geçmiş yazilariniza baktiçocuk planladiğinizi gördüm....elbette hakkinizdir ama sizce gerçekten de uygun zaman mi?sizler daha ayaklarinizin üzerinde duramiyorsunuz!!..!!şu anda sadece ayak baği olur size..önce ev tutun ,kimseye muhtaç olmayin sonra çocuk yapin...ne olursa olsun sürekli halanin yaninda kalamazsiniz...

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…