Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?Erkek arkadaş ve babalar günü ne alaka? Babanız mı erkek arkadaşınız mı karar verin!
Ağlarken yazdım ondandırBi anlaşılır yazılsın konular artık ya beynim yandı !
Hamile misiniz?Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
Anlamanıza sevindim asıl amac o degıldi 10 gün burda yokum bunu telafi etmek güzel zaman gecırmekti aptallık yaptım.Eekek arkadasiniza sevgililer gunun de hediye alın. Babaniza babalar gunun de.
Annenize anneler gunun de.
Anne ve babaniz evlilik yıl dönümüne karismayin.
Lutfen kendinizi fazla kaptırıp yipratmayin zira karsi taraf o kafada değil.
Hayır ne alaka ya ? Jest olsun diye hepsi bu , görüşcektik hediye alcaktım bahane.Hamile misiniz?
tartışma niye oldu onu anlayamadık.Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
Merhabalar ben geldim yine ; cuma tatile gidecegımden erkek arkadasıma babalar günü için bişeyler alıp yemek yemek istiyordum.oda perşembe günü gidecek oldugundan dolayı dün iş yerine çiçek sepetinden bir şey göndermek için tartıstık baska konudan adresini vermesi için aracagımı söyledim yok bu mesajı yanlış atmısım güya , ne alakaymış vs birsürü şey. O kadar üzüldüm ki tarif edemem. Güzel bisey düşünürken ve oncesinde kalbimi kırmış olmasına rağmen.
Bugünde bulusmak istedıgımı söyledim aksam arkadaslarıyla iftar yapacagını söyledi tamam dedim. Yarında görüşemicez ben 10 gün yokum . İftar yapacagını söyleyınce sadece tamam yazdım çünkü iki gündür güzel bisey yapmaya calısırken içimde patlaması beni cok üzdü.fazla tepki veriyormusum tamam demem trip atıyo bak falan dedi fazla tepki vermişim . Ben anlam veremedim hanımlar objektif olarak kim haklı yada haksız?
İyi de ne saçma bir şey yani bir erkek arkadaşınız iki baba değil.Hayır ne alaka ya ? Jest olsun diye hepsi bu , görüşcektik hediye alcaktım bahane.
Anlamanıza sevindim asıl amac o degıldi 10 gün burda yokum bunu telafi etmek güzel zaman gecırmekti aptallık yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?