Aynen olay oldu bahanesi olsun yani benim once gidecegım belliydi tatile ondan dolayı , tatilde de kıskanma şeyi olmasın mutlu olalım istedim işte hata bende.Erkek arkadasiniz bu hediye isini evlenme ya da cocuk baskisi olarak gormus ve gerilmis olabilir mi acaba? Ben hoslanmazdim sanirim. Ote yandan 10 gun gorusmeyecekseniz onun bunu idrak edip sizi gormek icin caba gostermesi gerekir. Orada haklisiniz.
Sen o bahane ile aranizi düzeltmek istemissin. Boşver kuzum, hak etmeyen adamlar için hiçbir şey yapma. Yapmadığın zaman değerini anlıyorlar. Sen eskiden şöyle yapıyordun bunu yapiyordun artık beni sevmiyorsun diye karşında ağlıyorlar bile:)Aynen 10 gün görüşmeyecegız dedim jest yapmak istedim hepsi bu , aramızda acıktı bana yapılsa hosuma giderdi ama gercekten harika oldu anlamanıza çok sevindim hemde.
Haklısınız bunu söyledıgım halde hala , tepkisi degısmemesi daha kötü sorun asılda bu .Anlıyorum hoşluk olsun diye yapmışsın. Ama inan bana dünyada kimse buna değmez. İnsanlar hep bu şekilde tepki verirler. Sen ince duince dusundukce sana gülerler , enayi yerine koyarlar, ezerler. Dünya öyle masallardaki gibi bı yer değil ne yazık ki.
Kimseyi ama kimseyi kendinden daha değerli görme. O mutlu olsun diye bir şey yapma. Ben ne yapacağım o yapsın mantığına geçersen inan bana daha mutlu olacaksın.
Valla bence sizin yaptığınız çok ama çok saçma. Dışarıdan bakan bir gözle çok komik oluyorAnlamanıza cok sevindim gercekten , resmen anlamamak için ısrar ediyorlar. Sırf hosluk olsun istedim. Yani sanki hamileymişim gibi tavırlar cok ama cok sacmaydı.
Bende bu kadar saçma gelmesini anlamıyorum zaten. Yani ben böyle biriyim sevgimi böyle gösteriyordum bu tarz süprizler vs ile neden bilmiyorum bana yapılsa ben baya mutlu olurdum.Bundan on iki yıl önce eşim sevgiliyken “ geleceğin en güzel annesi bik bik” minvalinde anneler günümü kutlamıştı,ayy dışardan saçma gelse de bazı kadınlara,evlenecek ayol benimle diye içimin yağları erimişti
Konu sahibi ben seni anlıyorum böyle şeyler ilişkinin içindeyken çok ponçik dışarısındayken de komik gelir,tee yıllardan beri böyledir
Ya sanırım anlatamıyorum oda benımkini kutladı, bu evlenmekle alakası yok bunu anlamıyor sanırım burdakiler.Valla bence sizin yaptığınız çok ama çok saçma. Dışarıdan bakan bir gözle çok komik oluyorDoğmamış çocuğa don biçmek bu.
O yüzden adamın tavrını normal buldum. Belki evlenmeyi düşünmüyor sizinle?
Anlıyorum hoşluk olsun diye yapmışsın. Ama inan bana dünyada kimse buna değmez. İnsanlar hep bu şekilde tepki verirler. Sen ince duince dusundukce sana gülerler , enayi yerine koyarlar, ezerler. Dünya öyle masallardaki gibi bı yer değil ne yazık ki.
Kimseyi ama kimseyi kendinden daha değerli görme. O mutlu olsun diye bir şey yapma. Ben ne yapacağım o yapsın mantığına geçersen inan bana daha mutlu olacaksın.
E tamam neden babalar gününü kutluyorsunuz ki? Normal bir hediye olarak deseniz neyse. Baba olmayan birinin babalar günü neden kutlanır? Gönlümden bir hediye koptu falan deseniz daha normal olacakYa sanırım anlatamıyorum oda benımkini kutladı, bu evlenmekle alakası yok bunu anlamıyor sanırım burdakiler.
10 gün sehir dısındayım ben. Ondan hepsi bahane yani benımde sevgi gösterme şeklim bu.
Beni anlamanıza inanın cok sevindim. Yok sanmıyorum bu anlamaz, ben hatasıım demıyorum ama benım telafi yontemim bu . Seni sevıyorum deme şeklim bu ki ılk kez yaptıgım bisey de degıl bu.Sen o bahane ile aranizi düzeltmek istemissin. Boşver kuzum, hak etmeyen adamlar için hiçbir şey yapma. Yapmadığın zaman değerini anlıyorlar. Sen eskiden şöyle yapıyordun bunu yapiyordun artık beni sevmiyorsun diye karşında ağlıyorlar bile:)
Ne günlere kaldık allahııımmmmerkek arkadasıma babalar günü için bişeyler alıp
Evet ama o da bana hediye aldı. Ondan ötürü diyorum. Zaten cocuk degılım su an görüştüğüm kişi evlenecegım olarak baktıgım kişi yada istedıgım, ondan bana hıc garip gelmiyor.İyi de hanımefendi bu ''size göre'' incelik.Biri bana ''çocuklarımın annesi olacaksın,al bu hediyeyi'' dese bana çok arabesk gelir mesela,ileride evleniriz çocuklarımız olur,o zaman yine bir tık mantıklı olur.Karşıdakine göre ölçmek lazım bazı şeyleri de.Ki ortada evlilik lafı bile geçmiyor,karşıdakini korkutmaya ne gerek var ?
Tamam bu da konu sahibine göre incelik. Sevgilisi de konu sahibinin sevgilisi sizin değil. Yani konu sahibinin huyunu suyunu biliyordur. İncelik olsun diye yaptığını bilir. Ona göre tepki vermesi lazım. Beğenmiyorsa gitsin arabesk olduğunu düşünen kişiler ile sevgili olsun erkek arkadaşı. Geçip kızın kalbini kirmasin.İyi de hanımefendi bu ''size göre'' incelik.Biri bana ''çocuklarımın annesi olacaksın,al bu hediyeyi'' dese bana çok arabesk gelir mesela,ileride evleniriz çocuklarımız olur,o zaman yine bir tık mantıklı olur.Karşıdakine göre ölçmek lazım bazı şeyleri de.Ki ortada evlilik lafı bile geçmiyor,karşıdakini korkutmaya ne gerek var ?
Ortak çocuğunuz var ya da hamilesiniz o zaman.Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
Yapma yapma hiçbir şey yapma. O yapsın banane de. Bi sure sonra yapmayınca neden yapmıyorsun diye aglayacak çevremden çok gördüm. O zaman zamanında kıymetini bilseydin diye lafını yapıştırırsin.Beni anlamanıza inanın cok sevindim. Yok sanmıyorum bu anlamaz, ben hatasıım demıyorum ama benım telafi yontemim bu . Seni sevıyorum deme şeklim bu ki ılk kez yaptıgım bisey de degıl bu.
Hayır ! Tamamen jestOrtak çocuğunuz var ya da hamilesiniz o zaman.
İşte hatam tam da bu oldu.Adam hediye de istemiyor ?on gün gitmeniz de umru degil .Niye siz hediye verip gidesiniz, seviyorsa o sizle ilgilensin .
Erkekler cok verici kadınları kullanır ,hele bu devirde maas kartı gibi görünen kadın cok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?